Italia, MILANO
...Dalcampo Chianti DOCG Riserva Dette er en Chianti utvalgt basert på sine utmerkede egenskaper og underlagt en nøye modning i to år og en lagring på flaske. Fargen er rubinrød med en lett granatrød kant. Nesen har intense dufter av krydder og moden frukt, morell, pepper, muskatnøtt, kinin. I munnen er den stram og smakfull, med god kropp og krydret intensitet. Den avslutter lang og saftig med moden frukt og pepper. FORPAKNING I 6 1 STK = EURO 3,70 1 PALETT 72 FORPAKNINGER I 6 MINIMUM BESTILLING 20 PALETT...
Portefølje (233)
Italia, Martina Franca
...Pecorino alle Vinacce er en osteperle som innkapsler tradisjon og innovasjon. Modnet i omtrent fire måneder i krukker, vekselvis med lag av ikke-brente vinmarker fra Manduria-druene, tilbyr denne pecorinoen en unik smaksopplevelse. Den salte og lett krydrede smaken er beriket med intense fruktige aromaer av plomme, bjørnebær og morell, etterfulgt av blomsteraktige hint av visne fioler, tamarind, johannesbrød, tobakk, vanilje, lakris og muskatblom. Hver bit av denne osten er en sensorisk reise gjennom duftene og smakene fra Puglia, noe som gjør den til et perfekt tillegg til ethvert gourmetbord.
Portefølje (29)
Italia, Piglio
...Kalt i middelalderen "Vinenes konge", representerer det den autentiske uttrykk for et område som alltid har vært dedikert til vinproduksjon Dyp rød farge, med rubinreflekser. På nesen frigjør det aromatiske kompleksiteter som spenner fra moden morell til hint av nellik og muskat. Smaken, først urtet nesten balsamisk, åpner seg kraftfullt og salt med noter av lakris. I avslutningen, som er veldig lang, kommer tonene som ble uttrykt på nesen tilbake med konsistens og balanse.
Portefølje (2)
Italia, Dorgali
... av små, modne røde og svarte bær, hint av morell og lakris, blandet med aromatiske urter fra Middelhavet, fine og søte krydder. I munnen er den behagelig varm, smakfull og krydret, alt perfekt smeltet sammen av et mineralpreg. Den rike og fløyelsmyke strukturen er godt balansert av tannisk kompleksitet og elegant, langvarig ettersmak. Det er en vin som passer utmerket til de mest eksklusive og raffinerte måltidene. Perfekt for å akkompagnere kraftige og smakfulle oster eller betydelige kjøttretter.
Portefølje (5)
Italia, San Donaci
...Druetype: 100% Negroamaro. Produksjonsområde: Salento, mellom provinsene Brindisi og Lecce. Vinen er laget ved fermentering av Negroamaro-druer i stål, og den er tørr og har en vedvarende smak. På nesen kommer det frem aromaer av røde frukter som rips, svart morbær, bjørnebær og morell, samt balsamiske toner fra middelhavsplanten. Takket være strukturen i tanninene, som ikke er for påtrengende, har den god allsidighet og passer godt til lagrede spekemat og middels lagrede oster, kjøttretter, både hvitt og rødt kjøtt, samt sauser og steker.
Portefølje (5)
... finesse, med hint av morell og bær, og smaken er fyldig, tørr, frisk og lang. - Lakana, oppkalt etter området der vinmarkene ligger, skiller seg fra mamuthone ved typen behandling; etter den første gjæringen i ståltanker følger en annen i eikefat. - Ilisi er en fatlagret vin, modnet i eikefat i 12 måneder.
Italia, Carpi
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play