Italia, Misano Adriatico
...Denne vinen vil ta deg rett til hjertet av den toskanske solen. Med sin intense smak av Sangiovese og sitt bouquet av modne røde frukter, er Soledoro perfekt å nyte med rødt kjøtt, lagrede oster og pastaretter. Prøv det og la deg bli erobret av de dype toskanske røttene til denne vinen.
Portefølje (200)
Italia, Sizzano
...Kontrollert opprinnelsesbetegnelse (DOC) TYPE Rødvin DRUESORT Nebbiolo 100% MATKOMBINASJON Stekt eller grillet kjøtt Retter med hvitt kjøtt Modne oster FARGE Rød rubin DUFT Intens og vedvarende Bringebær Fiol og appelsinblomst Røde frukter SMAK Tørr God fylde TEMPERATUR: 18-20 °C ALKOHOL: 13% vol...
Portefølje (13)
Italia, Torino
...Ekoterra tilbyr et utvalg av IQF-frukt, både økologisk og konvensjonell. Vår bearbeidingspartner samarbeider med fruktprodusenter for å dyrke og høste fruktene når de er akkurat modne og klare til å spises. Sitron Appelsin Jordbær Surkirsebær Kumquat Fikener Aprikoser Granateple Bjørnebær...
Portefølje (10)
Italia, Conegliano
...Farge: Strå-gul med svake grønnaktige refleksjoner Nese: Delikate aromaer, fruktige og blomsteraktige noter som minner om modne eksotiske frukter. Smak: Elegant, med riktig mykhet som følger den lette syren med balanse. Lagring og servering: Flasker bør oppbevares i et kjølig, tørt miljø, borte fra lys og varmekilder. Serveres ved en temperatur mellom 6-8°C. Et ganske stort tulipanformet glass anbefales. Matparinger: Utmerket etter et måltid og en perfekt følgesvenn til tørre bakverk, fruktterter og andre tradisjonelle italienske desserter.
Portefølje (4)
Italia, Piglio
...Intensiv rød farge med rubinreflekser. På nesen kommer modne røde frukter frem, med morell og kirsebær i spissen. I munnen er den kraftig og samtidig fløyelsmyk med noter av lakris. I avslutningen, som er svært lang, kommer tonene fra nesen tilbake med konsistens og balanse.
Portefølje (2)
Italia, San Donaci
...Vin laget av vinifisering av druer fra Negroamaro (90%) og Malvasia Nera (10%). Produksjonsområde: Salento, mellom provinsene Brindisi og Lecce. Modning i barriques. På nesen fremstår det aromaer av modne røde frukter og syltetøy, krydret som svart pepper, lakris, brente noter og en balsamisk tone av middelhavsplante. Ideell med harde oster som Comtè, Gorgonzola, spekemat som svinepanne, chorizo, capocollo og grillet rødt kjøtt.
Portefølje (5)
...Etter gjæringen lagres vinen i barriques i 16-18 måneder. Det følger en ytterligere modning i flaske i minst 3 måneder. Lagringskapasitet: 4 år eller mer avhengig av årgang. Farge: intens rubinrød. Aromaer: bred og vedvarende, med hint av godt modne røde frukter.
Portefølje (4)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play