... Historien dens er en oppadgående kurve av initiativer som viser hvordan selskapet har klart å tilpasse seg med sterk innovasjonskapasitet til endringer i smak, vaner, markedet, og den stadig økende utviklingen av nye teknologier i stekeprosessene. I USA, hvor termen "bake-off" ble myntet, beskrev det en uformell konkurranse med bakverk mellom venner, kolleger og naboer; i dag har betydningen av "bake-off" utvidet seg til den generelle betydningen av "konkurranse", "utfordring", som perfekt representerer vår måte å forstå innovasjonen vi bringer inn i produktene våre.
Portefølje (8)
Italia, Orio Al Serio
... gelato med flytende struktur for kontinuerlig produksjon av gelatobaserte preparater i former og baser av forskjellige former og størrelser. Utstyrt med en snabel og forskjellige ekstrudere som forenkler fylling av enhver kreation, er Pastry Gel den ideelle maskinen for produksjon av gelato på pinne, iskaker og enhver enkeltporsjon som krever perfekt fylling. Ingen andre verktøy er nødvendig for uendelige produksjoner som kan overføres til fryseren før de stilles ut i disken.
...Vega400 er den mest solgte modellen fordi den, med sine kompakte dimensjoner, er en komplett maskin med teknologi på nivå med større maskiner, noe som gir både den mest krevende kunden og det minste laboratoriet muligheten til å ha en variert produksjon av kjeks. Vega 400-modellen er spesielt godt egnet for små og mellomstore bedrifter innen konditori, bakeri, restaurant, selvbetjening (Ho.Re.Ca...
Portefølje (7)
...Automatisk maskin for innsetting av papirbegre på iskrembegre. Maskinen festes over transportøren til ovnen; den er utstyrt med et magasin for papirbegre som kan tilpasses etter behov. Maskinen kan ta papirbegre i ulike størrelser: dette kan gjøres ved å bytte ut en rekke komponenter. Styrken til denne maskinen er evnen til å ta en serie papirbegre (ett per bane). Etter plukking, plasserer et pneumatikksystem de papirbegre på de respektive banene på transportøren, som ligger under maskinen. Den totale syklustiden for innsetting av papirbegre er 2,5 sek. Luftforsyning med komprimert luft på 5 atm.
Samsvarende produkter
ASM 216
ASM 216
Andre produkter
EM208-4500
EM208-4500
Portefølje (8)
Italia, SALZANO
...Testa ribaltabile for tømming Unik rotasjonshastighet Mulighet for temperaturjustering fra minimum til maksimum. Strømforsyning: elektrisk Kapacitet: 2 kg. Volt: 220 Enfase Watt: 3,3 kW Maks Dimensjoner: 70x45x70 cm Emballasjedimensjoner: 80x60x95 cm Bruttovekt 27 kg Tid for optimal karamellisering: ca. 35-40 minutter Bruksanvisning for å oppnå 2 kg karamelliserte mandler: - 1 kg mandler...
Portefølje (6)
Italia, Verona
LP CONSULTING tilbyr en konsulenttjeneste til sektorene innen bakeribransjen. Vi har erfaring med produksjon av bakeri- og konditorovner og utstyr, og vi har forpliktet oss til å utvikle nye produkter. -Vi tilbyr prosjekter og teknologi for bakeri: Vi har planene for å bygge ovner og maskiner for baking. Alle tegningene kan være i 2D eller 3D-format ved bruk av den nyeste programvaren. Vårt...
Italia, Villafranca Padovana
...Alba & Teknoservice S.r.l., med 30 års erfaring innen konditori- og bakeribransjen, produserer automatiske og semi-automatiske linjer for croissantutstyr, samt utstyr for søte boller, butterdeig – fylt og vanlig, make-up-linjer, flerhodede laminering systemer, deigklumper forberedelseslinjer, paneringssystemer og rulleenheter for fylte og vanlige croissanter. Styrken til selskapet er basert på...
Italia, Zane'
DOMINO s.r.l. ble grunnlagt i 2002 og opererer innen maskiner for baking og konditori. DOMINO tilbyr et bredt spekter av maskiner, fra to-sylindrisk former til små planetariske maskiner og andre maskiner, som dyppeblandere, hvis produksjon startet i 2006, noe som umiddelbart plasserte DOMINO blant de beste produsentene av denne typen maskiner, til det nyeste produktet med DOMINO-merket, manuelle...
Italia, Villa Cortese
IRTECH srl er et selskap som opererer innen kjøleteknikk for bransjen innen baking og konditori. IRTECH har på kort tid utviklet et bredt spekter av produkter og en fleksibilitet når det gjelder anlegg og maskiner, slik at de kan imøtekomme de spesifikke produksjonsbehovene som varierer fra små håndverksverksteder til industri. Utvalget av tilbud inkluderer spesielt industrielle celler, enten de...
Italia, Cernusco Sul Naviglio
... til matlaging, fra servering av måltider til oppvask, fra kjøling til iskremproduksjon, fra baking til konditori. Vi henvender oss til alle som på ulike måter jobber med gjestfrihet og restaurantdrift på profesjonelt nivå. Hoteller, restauranter, skoler, sykehus, kantiner, bakerier, kafeer, iskrembutikker, supermarkeder, helt ned til mobile kjøkken brukt for fredsoppdrag fra FN.
Italia, Bussolengo
La Conti srl, grunnlagt i 1970 av sin grunnlegger Tarcisio Conti, tilbyr et bredt spekter av maskiner for laboratorier innen konditori og bakeri av liten og mellomstor størrelse. Et dynamisk selskap som er i stand til å imøtekomme de mange forespørslene og tilpasningene, takket være vår filosofi om kontinuerlig forbedring og stadig utvikling for optimalisering av våre maskiner. Vårt produksjonssortiment er svært verdsatt og anerkjent både på det italienske og utenlandske markedet.
Italia, Guardamiglio
Frigomat har i over førti fem år designet og produsert maskiner for transformasjon av iskrem og produksjon av spesialiteter innen konditori. Den teknologiske forskningen og innovasjonen har gjort Frigomat til et referansepunkt for den moderne iskremprodusenten. Et selskap med et av de bredeste produktsortimentene på markedet: pasteurisatorer, koker og modningstanker for behandling av blandinger...
Italia, Valmadrera
...Dell'Oro ble grunnlagt i 1961 og er spesialisert på produksjon av matmaskiner for bakerier, konditorier og pizzerier. Produktutvalget, med over 85 modeller i kontinuerlig utvikling, dekker i dag behovene til små og mellomstore bakeri-, konditori- og pizzeria-laboratorier, og har noen unike maskiner innen dette feltet. Selv om vi holder virksomheten vår solid knyttet til ITALIA, hvor vi er til...
Italia, Belluno
... selskapets lokaler i Belluno, nær flyplassen, finnes det i tillegg til utstillingsrom, kontorer, lager og verksted et laboratorium som brukes til matlagingsdemonstrasjoner. Her holdes det jevnlig seminarer med hjelp fra kokkene fra Electrolux Chefacademy, hvor klassiske temaer innen restaurantdrift som baking, konditori, kjøtt, bankettservering og matkostnader blir tatt opp. Lokalet brukes også til amatørmatlagingskurs med Cucina med Rob.
Italia, Reggio Emilia
PreGel ble grunnlagt i 1967 og har en lang historie med suksess som har ført til at selskapet er blitt ledende i Europa innen produkter for håndverksis og produkter for høy kvalitet konditori. Nå til stede på alle kontinenter, fremmer PreGel kunnskap og spredning av italiensk håndverksis ved å tilby produkter av høyeste kvalitet og utvikle kontinuerlige forslag og nyheter. Produkter og tjenester...
Italia, Anagni
Fabrikk for kjegler og vafler til iskrem Halvfabrikata for konditori...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play