...Mascarpone, et tradisjonelt produkt fra Lombardia, er laget i henhold til en etablert produksjonsmetode som fremhever den naturlige kremaktigheten. Tilgjengelig i retail-, HoReCa- og industriell størrelse.
Italia, Giuliano
...Mascarpone krem...
Portefølje (129)
Italia, Milano
... nellik. Den litt søte smaken minner om johannesbrød og lakrisstang. Aromaen er av middels intensitet og varighet. KOMBINASJONER I matlaging kan den kombineres med ferske oster, med yoghurt, prøv den på pannekaker og mascarpone; utmerket søtningsmiddel for te og varme drikker.
Portefølje (116)
Italia, Forlì
... frukten kjennetegnes av den delikate, men intense smaken og sin mykhet, ettersom de er pakket naturlig. Den økonomiske pakken på 1 kg er perfekt for bruk av pistasjnøtter i matlaging. Pakket uten salt, representerer de faktisk en original ingrediens for tusen oppskrifter. De er utmerkede å servere med aperitiffer og forretter, og gir et snev av klasse til hovedretter og desserter: med mascarpone skaper de deilige tiramisù og semifreddo; finhakket og tilsatt mel og egg gir de småkakene og kakene en helt ny duft.
Portefølje (50)
Italia, Reggio Emilia
...Fra melkeprodukter presenterer vi mange typer produkter, noen er laget av råvarer i pulverform som smør, mascarpone, kremfløte og yoghurt, mens andre er laget fra mellomfaser i teknologiske prosesser som kjernemelk (rester fra smørproduksjon). Melkeserum (rester fra ostemaking) er tilgjengelig i spray-, instant-, permeat- og demineraliserte varianter. I denne kategorien presenterer vi også et...
Portefølje (5)
Italia, Barberino Di Mugello
...Mozzarella, pasta filata og håndlaget mozzarella tilgjengelig i: Nodini, Treccia med vekt også på forespørsel fra kunden. Mozzarella di bufala DOP, 100 gr. - 250 gr. - 500 gr. - 1000 gr. Burrata: Helt håndlaget, pasta filata inneholder et delikat hjerte av stracciatella og krem. Håndlaget ricotta laget av melk fra melkekyr. Behagelig rik og kremet, spesielt egnet for bruk i matlaging. Mascarpone: Fersk laget utelukkende av krem fra melkekyr, uten konserveringsmidler.
Portefølje (7)
Italia, Brescello
Milk Innovation er et selskap spesialisert på bygging av anlegg og maskiner for meieriindustrien, bestående av et team med tjue års erfaring i bransjen. I løpet av de siste årene har vi fokusert på maskiner og anlegg som kan produsere og behandle følgende produkter: ricotta, mascarpone, yoghurt og smøreost. Aktiviteten med design og produksjon utføres helt i Italia, noe som gir kundene kvalitet...
Italia, Zafferana Etnea
... distribusjonsplattformer gjør oss i stand til å levere til tusenvis av salgssteder i Italia og over hele verden, som i Japan, USA, Frankrike, Belgia, Sveits, Tyskland og andre. Zappalà har et bredt og variert utvalg av meieriprodukter for detaljhandel, GDO og HORECA-salg: MOZZARELLA, RICOTTA, MASCARPONE OST (Pecorino, Caciotta, Provola, trukket ost). Zappalà er i stand til å fryse, porsjonere (i vanlige...
Italia, Busto Arsizio
La Castellanza spa driver produksjon og distribusjon av meieriprodukter og oster, inkludert mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzola, av ren geit og mange andre delikatesser, alltid ved å bruke kun fersk melk. En av våre spesialiteter er geitoster, som har en bedre fordøyelighet enn andre oster. Vi produserer også smør og mascarpone av høyeste kvalitet.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play