Italia, Messina
...Duftende og deilige mandelkaker laget håndverksmessig med råvarer av høyeste kvalitet og tilgjengelige i forskjellige smaker. Myke i smaken, smelter de i munnen og etterlater en behagelig og søt smak.
Portefølje (10)
Italia, Belpasso
Cannolificio PENNISI ble grunnlagt for 20 år siden, først som et supplement til en annen sesongbasert aktivitet, men gjennom årene har arbeidet blitt mye mer interessant som hovedaktivitet. Aktiviteten foregår på et areal på 3500 kvadratmeter, hvorav 1500 kvadratmeter er verksteder og lagre i drift. Produksjonen av skallet skjer på tradisjonelt vis. Den tradisjonelle oppskriften er laget av enkle ...
Portefølje (9)
Italia, Giarre
...Mandelpasta er et av symbolene på siciliansk konditori, utbredt i forskjellige former og konsistenser over hele øya: hver type er utsøkt, fristende som kirsebær, fordi én fører til en annen. Det er mandelkaker, i Sicilia kaller vi dem 'mandelpasta': i variantene: Med mandler, Med appelsin, Med sitron og Med pistasjnøtter.
Portefølje (7)
... mangfold av tørket frukt, kandiserte frukter, nøtter og tørkede fiken. Alle småkakene er pakket individuelt, både i emballasje for dagligvarehandelen og for catering. Sertifiserte produkter av høy kvalitet. Vi produserer også frosne mandelkaker. For mer informasjon, vennligst kontakt vår salgsavdeling. Tlf. +39 3477240044...
Italia, Roma
Sicilianske håndlagde søtsaker, fineste mandelkaker og sicilianske påskesøtsaker produsert utelukkende for hånd. Den italienske eksellensen kommer til uttrykk i de nøye utvalgte ingrediensene med lidenskap: de sicilianske mandlene fra Avola, de edle honningene, de økologiske sitrusfruktene fra Sicilia og tilsetningen av den aromatiske bourbonvaniljen fra Madagaskar. Mandorlada håndverkskjeks er en garanti for ferskhet, da de kun produserer på bestilling, søtsaker av høyeste kvalitet uten gluten eller laktose. Et bukett av smaker og dufter som omslutter i en søt og poetisk sensorisk komfort.
... forstand, markedsføring og kommunikasjon som utvikles personlig av Anna Maria. Ved å starte med de symbolske produktene fra tradisjonen - nougat i sine varianter, mandelkaker, kandiserte skrell og typiske festforberedelser - skaper de grunnlaget for nye oppskrifter, undersøker nye kundesegmenter og utvikler en raffinert emballasje der symboler på lokalt håndverk finner sin plass. Slik blir det å motta...
...Basile Antica Pasticceria Det var tidlig på 1900-tallet da bestefar Nicolino startet det første konditoriet i Taurisano på landsbyens hovedtorg. På den tiden var mandelkaker, de såkalte "cosa duci", cupeta eller mustazzoli forbeholdt de viktigste anledninger, og mange mennesker stolte på nettopp disse spesialitetene for å sikre en vellykket seremoni, bryllup eller fest. Men tradisjonen fra i går...
Vi er et selskap i Provinsen Lecce som tilbyr produkter av høy kvalitet innen konditori, spesielt mandelkaker laget håndverksmessig med bruk av sunne og ekte ingredienser, uten tilsetning av konserveringsmidler. Vårt marked er både nasjonalt og internasjonalt, da vi eksporterer helt til Japan. Vi har et sortiment som spenner fra panettone til småkaker, fra påskekaker til cupeta. Derfor vedlegger...
Portefølje (8)
...til mandelkaker, til pistasjnøttkrokan, til mandelpesto, til kremer og frosne produkter. Vi har et bredt utvalg av viner og typiske sicilianske produkter som forener kjærligheten til jorden, og engasjementet for å bringe det beste ferdige produktet til bordet, verdig vår vakre Sicilia.
Italia, Trecastagni
... råvarer), produksjon (forberedelse av deig, rengjøring og desinfisering av deigen), emballasje (bruk av materialer for matprodukter), og distribusjon (La Casa del Biscotto distribuerer sine produkter ved å bruke et eget kommersielt nettverk som har vært aktivt i mange år over hele landet, med lokale distributører for å nå de viktigste italienske provinsene). Blant de typiske sicilianske produktene produserer vi også: Enkle mandelkaker, aromatisert med essensen av sitrusfrukter fra Sicilia og fylt med krem av pistasjnøtter, appelsin og sitron.
Italia, Palermo
...småkaker, søtsaker og frokostblandinger laget med førsteklasses mel fra Timilia, Russello og Maiorca. Det mangler ikke på linser, kikerter, mandler, hasselnøtter og andre belgfrukter og økologisk tørket frukt. Mange produkter fra siciliansk konditori: cannoli, cassata, mandelkaker, sprø godbiter og pistasjnougat. Vi elsker sunn, økologisk, velsmakende og næringsrik mat. Vårt utvalg forteller om denne lidenskapen. Besøk nettstedet vårt, og du vil bli hjulpet av vårt forbrukerkontor i alle faser av kjøpet. Rask og sikker frakt.
Vi er håndverkere, og produktene våre er typiske for området Cuneo (Piemonte), laget av utvalgte råvarer og håndlaget for å tilfredsstille de mest krevende kundene: - AMARETTI: søte mandelkaker i 25 smaker (klassisk, hasselnøtt, pære, kastanje osv.) - Holdbarhet: 8 måneder. - SJOKOLADE: DIAVOLI (cuneesi): marengs med fyll av krem i forskjellige smaker (alkoholholdige og ikke-alkoholholdige...
... rasjonalisering av rom og moderne maskiner. Hver dag garanteres desinfisering og upåklagelig rengjøring av arbeidsmiljøene. Vi produserer i henhold til tradisjon, produkter fra Puglia som hjemmelaget brød, taralli fra Puglia, friselle fra Puglia, focaccia fra Bari, løkpai, mandelkaker fra Puglia, og mye mer. Vi produserer i henhold til tradisjon, produkter fra Puglia som hjemmelaget brød, taralli fra Puglia, friselle fra Puglia, focaccia fra Bari, løkpai, mandelkaker fra Puglia, og mye mer.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play