Italia, Barletta
...Vi lager håndlagde sjokoladeplater i forskjellige smaker, produsert og pakket for hånd, som gjenspeiler kulturen i italiensk sjokoladeproduksjon. Over 50 smaker tilgjengelig, inkludert sukkerfri, glutenfri og private label.
Portefølje (10)
Italia, Ferrazzano
... fra naturlige essenser eller ingredienser. Når det er mulig, lager vi melkefrie produkter uten tilsatt sukker. Alle produktene våre er også palmolje- og glutenfrie. I de senere årene har Shockino Mix Experience vært hovedpersonen på arrangementer og smaksprøver over hele Italia, fra EXPO2015 til Salone del Mobile og Salon du Chocolat i Milano, Cibus Parma og Vinitaly i Verona.
Portefølje (2)
Vårt håndverksbakeri produserer klassiske tradisjonelle sicilianske søtsaker som cannoli med ricotta og siciliansk cassata, søtsaker med fersk ricotta, krem, sjokolade, pistasjnøtter, mandelmasse, samt håndlagde panettoni og påskekyllinger. En begrenset produksjon av typiske sicilianske søtsaker, tilgjengelig fra et familiedrevet siciliansk bakeri, som lager søtsakene i sitt eget verksted...
Italia, S,egidio Alla V.
...Håndverksbedrift som lager typiske søtsaker laget på naturlig vis uten tilsetningsstoffer eller kjemiske konserveringsmidler. Vår spesialitet er Sassi d'Abruzzo, en typisk søtsak hvor vi er de eneste produsentene av den originale oppskriften siden 1928. I tillegg produserer vi en mandelknas med 90% mandler som ikke har maken, samt mørk sjokolade som er smeltet og temperert ved lav temperatur og...
... i Italia og Europa. Vi har ikke mange selskaper i vår butikk, fordi vi kun har valgt de beste og de vi har størst tro på, for å sikre dere en kontinuerlig tilgjengelighet på lager og produkter av fersk produksjon, alt kombinert med sikre og raske leveranser!
Italia, Tocco Da Casauria
... med respekt for den mest autentiske abruzziske tradisjonen. Vi lager hovedsakelig produkter fra den abruzziske tradisjonen med kvalitetsråvarer. Vår produksjon fokuserer på sprø ferratelle, myke og fylt med sjokolade eller Montepulciano-druemarmelade. Vi lager også sprø cantuccini, håndlagde melkekjeks av typen kuttet, savoiardi og bestemorens småkaker. Vi har blitt tildelt priser på Conad Adriatico showroom som de beste produktene som finnes.
Italia, perugia
Håndverkskonditori siden 1946; vi lager søtsaker kun på bestilling; seremonier, mottakelser, bursdager, søtsaker med tilpassede design og former.
... er det mulig å smake og kjøpe alle produktene til fabrikkpriser, i tillegg til å besøke produksjonen og se hvordan confetti lages! Ernesto Brusa lager også bomboniere, invitasjoner, pakker og gavekurver. Ernesto Brusa er høy kvalitet confetteri, takket være en tiårig tradisjon og respekt for verdiene som ble overført av grunnleggeren. Confetti fra Varese av Ernesto Brusa blir til slik: confetti med mandler og råvarer av beste kvalitet, kombinert med en nøye og dyktig bearbeiding. Confetti fra Varese kan kun kjøpes hos Ernesto Brusa i butikken tilknyttet fabrikken.
... er utrolig FANTASTISKE. Denne fantastiske landsbyen, omgitt av grønt, S. Arcangelo, består av landsbyer som har gitt navn til småkakene Bebba har døpt. Vi lager småkaker med likørvin, med Boldrino-vin, med sjokoladebiter innhyllet i brunt sukker, fylt med karamellisert gresskar, epler og karamellisert sultanrussin, mørk sjokolade og chilikrem som er forsiktig blandet sammen, cantucci og vår favorittsmåkake, den klassiske Frollino med et sterkt, men enkelt skall, kalt nettopp IL SEMPLICIOTTO.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play