Italia, Imperia
...Klassisk saus fra den mediterranske tradisjonen, smakfull og frisk. En ekte italiensk saus basert på tomater, smakfulle, stenfrie Taggiasca-oliven, gulrøtter, selleri, kapers, løk og basilikum. All den italienske karakteren, i en kombinasjon som gjenspeiler den mest lidenskapelige av de mediterranske tradisjonene. Produktetikett I 'Vedlegg' finner du etiketten med næringsdata og annen...
Portefølje (44)
Italia, Caraglio
...PAKNING 500 g INGREDIENSER Ingredienser: stekesaus, løk, gulrøtter, selleri, brun kraft, grønnsaksbuljong, hvit roux, salt NÆRINGSINFORMASJON (100 g) Energi 121 kcal Fett 8,5 g hvorav mettet 3,5 g Karbohydrater 3,8 g hvorav sukker 1,4 g Fiber 0 g Proteiner 7,4 g Salt 0,86 g...
Portefølje (8)
Italia, San Pietro Clarenza
...Duften av vill fennikel beriket med smaken av sardiner, sultaniner og aromaen av safran i en klassisk siciliansk saus for å lage unike pastaretter. INGREDIENSER: Fersk vill fennikel min. 80%, ferske sardiner, ansjosfileter, sultaniner, PINJER, ekstra virgin olivenolje, solsikkeolje, fersk løk, salt, svart pepper, safran. Kan inneholde fragmenter av pinjekjerneskall. Pakninger på: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Portefølje (8)
Italia, Casoria
...ferdiglaget saus basert på løk og kjøtt for matservice og detaljhandel...
Portefølje (4)
Italia, Marciano Della Chiana
... spesielt: det inneholder ikke Allina. Dette gjør at det er helt fordøyelig og ikke etterlater den noen ganger ubehagelige lukten. Med andre ord, en hvitløk som er kyssesikker. For å lage denne sausen har vi brukt hele planten av aglione, fra blomst til løk. Resultatet er en frisk, søt og delikat smak. Derfor anbefaler vi å varme den opp i noen minutter før du heller den over pastaen. Perfekt for å smake til enhver type pasta, spesielt de tradisjonelle Pici, eventuelt med tilsetning av sopp og pølse eller kapers og ansjos, eller Guanciale Stagionato.
Portefølje (10)
Italia, Sassello
...sprø fylte chilipepper (med tunfiskkrem) i ekstra virgin olivenolje, sprø chilipepper i olivenolje med ansjos, kapers og oliven, arrangerte soltørkede tomater i olivenolje, bittersøte løk, grillede små løk i olivenolje, små løk med Modena balsamicoeddik I.G.P., sprø sardinske artisjokker i olivenolje, grillede auberginer i olivenolje, paprika med trøffel, blanding av hors d'oeuvre i olivenolje, ostekrem smeltet med trøffel, olivenpaté med trøffel, trøffelkrem,...
Portefølje (9)
Italia, S. Giovanni La Punta
...). BARBAGALLO DOLCIARIA ER OGSÅ ET SELSKAP SOM DISTRIBUERER ANDRE TRADISJONELLE SICILIANSKE SØTSAKER, MED NOEN EKSKLUSIVE REPRESENTASJONER. SOM FOR EKSEMPEL: SEMIFERDIGE PRODUKTER FOR BAKST SOM: TARTLETTENE OG BARCHETTE AV SMULDRET DEIG (ULIKE STØRRELSER), TØRRE BIGNE’, CANNOLI SFOGLIA (ULIKE STØRRELSER), VAU LE VANT, TØRRE BIGNE’ OG MYE MER. OG ENNÅ EN STOR UTVALG AV TYPISKE SICILIANSKE FROSNE PRODUKTER, SOM FOR EKSEMPEL: ARANCINI (OVER 15 SMAKER: MED SAUS, PISTASJ, AUBERGINER, LAX, KYLLING OG MYE MER), LØK, CARTOCCIATE OG MYE ANNET.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play