...I urørte beitemarker i innlandet i Campania-regionen, blir utvalgte kyr oppdrettet, hvis smakfulle melk gir liv til mozzarella laget av melk fra ku. Dette er en svært fersk ost med elastisk konsistens, som ligner mye på bufallo-mozzarella når det gjelder produksjonen. Utseendet er perlehvitt, og det myke innholdet avslører en pasta med svært tynne lag. Mozzarella laget av melk fra ku har en...
Portefølje (10)
I 1954 åpnet Giovanni Terenziani og hans kone Ada en butikk og spesialiserte seg på salg av frø og fôr. Etter noen år, med hjelp fra deres tre barn, Silvana, Ugo og Corrado, fikk bedriften fart og spesialiserte seg på innsamling av korn, som fortsatt er en av hovedaktivitetene. I dag er den tredje generasjonen representert ved barna til Corrado og hans kone Gabriella, Andrea og Francesco Terenzia...
Portefølje (9)
Italia, Montechiarugolo
...som blir foret med høy produsert på våre marker: vi er faktisk en helhetlig bedrift; fra fôret til dyrene våre, til melken de produserer, til omdannelsen til ost og videre til salget, alt er nøye ivaretatt og administrert av oss. Dette gjør at vi kan ha et produkt av høy kvalitet, fulgt opp i hver minste detalj med presisjon og omhu, for å oppnå perfekt sporbarhet. Våre kyr spiser hovedsakelig høy fra hundre år gamle eng som inneholder urter og essenser som i dag er ukjente.
La Tenuta Chirico, grunnlagt i 1970 av Benedetto Chirico som fortsatt er eier, driver hovedsakelig med oppdrett av kyr, geiter og bøfler samt omdanning av melk til raffinerte meieriprodukter. I over 40 år har det vært et ledende selskap i sin bransje og en ekte utmerkethet i Cilento-regionen. Tenuta ligger i Ascea, i hjertet av Cilento nasjonalpark, Vallo di Diano og Alburni, et av de vakreste og...
Italia, Sicignano Degli Alburni
Det finnes, i vår SØR, fortsatt mange små bedrifter som bearbeider råvarene slik våre besteforeldre gjorde for lenge siden: med lidenskap, med oppmerksomhet, med ektehet, med dedikasjon, med enkelhet for å bringe smaker som nesten har forsvunnet tilbake til våre bord. Et eksempel kan være CACIOCAVALLO LUCANO STAGIONATO IN GROTTA, produsert utelukkende med melk fra Podolica-kyr (Podolica er en...
Italia, Locate Triulzi
...Vi følger direkte alle produksjons- og pakkefaser av risen. ➢ Konstant produktkvalitet: Siden all ris er vår egen produksjon, kan vi garantere den samme utmerkede kvaliteten for alle leveranser. ➢ Risenes egenskaper: Vi bruker ikke kjemiske gjødselmidler, men kun husdyrgjødsel fra våre kyr for en risproduksjon av høy kvalitet som er miljøvennlig. ➢ Pålitelighet: Vi har vært bønder i generasjoner, og vårt selskap ble grunnlagt i 1909. Vi kan garantere kunnskap, kompetanse og lidenskap for vår ris. VI PRODUSERER: - Carnaroli-ris - svart ris Venere...
Italia, Agropoli
100% Italia International Trade er et selskap hvis mål er å fremme mat laget i Italia i verden for Ho.Re.Ca.-sektoren. Selskapet jobber med å eksportere høykvalitets produkter for restaurantbransjen, og gjør kjent fordelene ved middelhavsdietten for helsen, ved å spre produktene gjennom kommersialisering. Det er særlig fokus på områdene der bøfler, kyr eller sauer beiter, da det legges vekt på...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play