Italia, MILANO
...Panettone er en tradisjonell italiensk julekake, opprinnelig fra Milano. Den kjennetegnes av sin høye, kuppelformede fasong og er laget med en søt hevet deig, beriket med kandisert frukt, rosiner og appelsinskall. Forberedelsen tar flere dager for bearbeiding og naturlig heving, noe som gir kaken sin myke konsistens og distinkte smak. Panettone er ofte assosiert med juletiden og er verdsatt både i Italia og internasjonalt som et symbol på tradisjon og italiensk håndverk. pakker med 12, 1 pall = 10 pakker, utløp 30/04/25 Minimum bestilling: 30 paller...
Portefølje (25)
Italia, Acquaviva Picena
...NY MÅTE Å VÆRE KOKK PÅ ET STORT KJØKKEN. KULINARISK TRADISJON, KUNST OG PASSION, ER INGREDIENSENE VI BRUKER FOR Å FORBEREDER SEMILAGRENE TIL DEG. Vi har utviklet eksklusive formler som lar deg spare verdifull tid på kjøkkenet, uten å ofre smaken og ektheten i rettene dine. Invester i kvalitet og pålitelighet. Velg eksellens med våre semilagrene og oppdag hvordan du kan forenkle arbeidet ditt på kjøkkenet uten å kompromittere kvaliteten. Kontakt oss i dag for å oppdage våre alternativer og hvordan vi kan hjelpe deg med å skille deg ut i din bransje. Bla gjennom katalogen og finn din delikatesse.
Portefølje (3)
Italia, Montella
...Denne smakfulle suppen er beriket med "Prosciutto Irpino PAT" fra "Ciarcia" og tørkede "Funghi Porcini" fra "Re del Bosco", for en autentisk opplevelse som forener tradisjon, kvalitet og fremragende produkter fra området. Oppdag de autentiske smakene fra de irpinske fjellene med vår eksklusive oppskriftboks "Zuppa di Castagne e Fagioli". Denne boksen tar deg med på en kulinarisk reise gjennom de...
Portefølje (2)
Italia, Airola
... Merket Experience fra Sabatino Cillo representerer kulinarisk eksellens, og tilbyr det beste av italienske kjøttprodukter gjennom Filiera og Selezione Cillo, i tillegg til et internasjonalt utvalg av høy kvalitet. De tradisjonelle pølsene og pålegget er laget med lidenskap og førsteklasses ingredienser, som den prisbelønte Marchigianotto. Disse gastronomiske eksellensene smelter sammen Sabatinos sveitsiske tradisjon med italiensk matlaging og kvaliteten på de utvalgte ingrediensene. premi Italian top food 2022/23/24 wurstel / premio pepe e sale som miglio cotto og cotto i absolutt Italia.
... til de fantastiske byene Vigevano og Pavia, som ligger bare noen kilometer fra Villaen. Inne i Villaen er det mulig å oppleve en kulinarisk opplevelse i en kontekst rik på historie, der smaken av tradisjon møter moderne kjøkken.
Italia, Sant'egidio Del Monte Albino
... av naturlige meltyper. Hele produksjonsprosessen foregår i vårt håndverkslaboratorium, basert på grundig forskning og kontinuerlig utvikling, med ufravikelig respekt for den tradisjonelle kunsten innen spekemat, med dens etablerte og gjenkjennelige kjennetegn. Våre spekematprodukter blir distribuert og konsumert med bevissthet og stolthet over å tilby et produkt av ubestridelig kvalitet og høy kulinarisk tradisjon.
Italia, Serrenti
Vi er et selskap som produserer, bevarer og pakker typisk sardiske produkter. Takket være en kulinarisk tradisjon som strekker seg over generasjoner, samt solen og det evig milde klimaet, har produktene våre fått en spesiell aroma. Vår base ligger i Serrenti, et lite urbant senter i provinsen Cagliari, hovedstaden i Sardinia, og midt i den fruktbare sletten Campidano. Etter å ha bekreftet kvaliteten og smaken på produktene våre gjennom mange års erfaring med produksjon og salg, har vi besluttet å gi alle muligheten til å smake på våre spesialiteter.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play