Italia, Novoli
...Våre Helix Otala Lactea-snegler er kantete og motstandsdyktige; de høstes i sitt naturlige habitat og velges og sertifiseres for å garantere kvalitet og friskhet. Vi oppbevarer dem ved kontrollerte temperaturer for å bevare holdbarheten. PRODUKTEGENSKAPER OG SALGSBETINGELSER 100% naturlige, tørre, rene og rensede snegler, klare til å spise Tilgjengelig hele året. Pakket i nettposer på 1 og 5 kg Palleterte forsendelser og kjøletransport i Italia og Europa Minimumsbestilling på 800 kg...
Portefølje (71)
Italia, Cicciano
Behandling av fiskeprodukter under eget merke "Ittimar" og for tredjeparter, produserer håndlagde fiske-konserver som fremmer Made in Italy, og det produseres forskjellige produktlinjer fra Tunfisk til Havabbor, Amberjack osv.
Portefølje (5)
Italia, Grammichele
...Helix Aspersa Muller har en vekt på omtrent 7/10 g og en skalldiameter på cirka 20-30 mm, bestående av 4-5 spiraler. Helix Aspersa Maxima (Escargots) kjennetegnes av sine spesielle dimensjoner: fra 16 til 20 g. Den nøye utvelgelsen av avlsdyr har gjort det mulig å oppnå en eksklusiv snegle, med stor visuell innvirkning og betydelig anerkjennelse innen restaurantbransjen. Snegler er levende, tørre...
Portefølje (7)
Italia, Pescara
...Gastronomiske snegler helix aspersa muller er klare for kjøkkenet. VÅRE SNEGLER HELIX ASPERSA MULLER Denne arten finnes i ulike klima og jordsmonn. Den vokser raskt i våre oppdrettsanlegg, og ernærer seg utelukkende av vegetasjon, uten bruk av fôr. Vår metode med NATURLIG SYKLUS UTENDØRS gjør at vi kan oppdrette våre snegler kun med vegetabilske produkter, for å oppnå et kvalitetsprodukt både når det gjelder organoleptiske egenskaper og kulinariske kvaliteter. Den brukes både som forrett og som hovedrett. Kjøttet som kjennetegner den har et høyt proteininnhold og et lavt fettinnhold.
Portefølje (5)
"LA LUMACA BIANCA" Azienda Elicicola del bresciano (Ghedi) spesialiserer seg på produksjon, med en fullstendig naturlig biologisk syklus, av spiselige snegler av arten Helix Aspersa. Våre levende snegler oppdrettes i henhold til produksjonsstandarden "Filiera Lumache Italiane", som for våre vakre bløtdyr kun tillater økologisk fôr som strengt er produsert i bedriften. Vi tilbyr til direkte salg e...
Portefølje (1)
Italia, San Giovanni In Fiore
Allevamento a ciclo Naturale Vi oppdretter snegler i NASJONALPARKEN DELLA SILA på 1250 m.o.h. som strekker seg over et område på cirka 10.000 kvm, omkranset av Sila-furuene og langs elven Neto, den nest viktigste elven i Calabria og den viktigste i San Giovanni in Fiore. Systemet vi har adoptert i vårt naturlige oppdrett er metoden utviklet av Dr. Giovanni Avagnina, grunnleggeren av det Internasjo...
Italia, Salerno
I etterkrigstiden etablerte Pasquale Battista et lite laboratorium for konserverte matvarer i Cetara, hovedsakelig for ansjos, og drev det med lidenskap og stolthet frem til 90-tallet. Båndet mellom bearbeiding av ansjos og Cetara har historiske røtter, og i dag, som i går, fortsetter tradisjonen takket være sønnene til herr Battista. I løpet av tiden har smaken på produktet vårt ikke endret seg...
Portefølje (8)
Vår kunnskap om bransjen, det flerårige partnerskapet med Det internasjonale instituttet for sneglesektorer, og våre internasjonale relasjoner setter oss i stand til å garantere leveranser av alltid og kun kvalitetslevende, konserverte og frosne snegler av Aspersa Maxima, Aspersa Aspersa, Aspersa Muller, Lucorum, Pomatia, Adanensis, Rigatella og Lumachina Theba Pisana. I tillegg, takket være den...
Italia, Colloredo Di Monte Albano
CheLumaca! er en helhetlig sneglegård som følger naturlige sykluser. Vi produserer gastronomiske snegler og sneglesekret. Dyrene våre oppdrettes utendørs med full respekt for deres biologiske behov, og de spiser utelukkende ferske planter, dyrket av oss eller hentet lokalt. Snegler selges ferske, allerede renset, halvferdige (renset kjøtt) eller konserverte (ferdige retter). Våre snegler gir oss...
Italia, Viterbo
... (fra fødsel til innhøsting og kommersialisering), helsesertifikat. Sertifisering som er uunnværlig for forhandlere, restauratører, festivaler og alle gastronomiske kanaler. Leveranser til restauranter, forhandlere, festivaler, fiskehandlere, fruktbutikker osv. Salg av snegler i detaljhandel og engros. Vi tar også hånd om å sette opp nye oppdrettsanlegg, selger avlsdyr og alt nødvendig utstyr for nye anlegg.
Italia, Brembate
Azienda Agricola Prada ble grunnlagt i 2017 ut fra vår lidenskap for naturen. En familieeid bedrift som driver med snegledyrking, våre snegle oppdrettet utendørs med 100% naturlig metode er tilgjengelige for gastronomi og restaurantdrift, levende, forkokte og konserverte. Vi har også en kosmetikkserie basert på pureste snegle slim. Fra 2020 vil vi også introdusere produksjon av bær, syltetøy og safran.
Italia, Paceco
... produkter og å la våre snegler bli ernært på en naturlig måte. Selskapet ligger bare noen hundre meter fra Rubino-sjøen, et vannreservoir med en nyttig kapasitet på 11,5 millioner kubikkmeter vann og et areal på 1,57 kvadratkilometer. Fra det gamle lageret kan man nyte utsikten over landsbyen Erice vetta. Et panorama som nytes i naturens stillhet, hvor man kan spasere langs stier og kongelige trazzere.
Italia, Sassari
...Import/eksport levende og frosne snegler www.helixitalia.srl0039/3496401278 Giovanni Martinezescargot - snegler - lumache - caracoles - caracois helixitalia.srl@gmail.com...
Italia, Selva Di Serramazzoni
Økologisk gård som driver med oppdrett av snegler av arten helix aspersa muller. Ligger på 700 m høyde, tilbyr vi våre kunder et naturlig og ferskt produkt som er ernært med ferske, økologiske matvarer: solsikker, rødbeter, grønnsaker og fersk frukt, for å forbedre smaken av kjøttet fra dette saftige produktet.
Italia, Siracusa
Italia, Salerno
Landbruksselskapet LA LUMACA PERFETTA er en helixfarm av HELIX ASPERSA MULLER som garanterer levende produkter, perfekt renset. Vi bruker kjøletransport for å sikre kvaliteten på produktet vårt, og de er oppdrettet naturlig i en full biologisk syklus uten bruk av fôr.
Italia, Anzio
Italia, Boiano
Import av konserverte fisker...
Behandling og markedsføring av ferske, konserverte, halvfabrikata, frosne og dypfryste fiskeprodukter...
Italia, Notaresco
Jeg oppdretter Aspersa Muller snegler. Jeg selger også Rigatella, Lumachina og Monachella. Jeg sender over hele Italia og til noen områder i Europa. I tillegg til levende snegler selger jeg også frosne og konserverte.
Italia, Taglio Di Po
Italia, Pachino
Italia, Modena
Italia, PIZZO
Italia, Bagheria
Italia, Cava De' Tirreni
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play