Italia, MILANO
... "pære"-form. Saltingen utføres utelukkende tørr, innpakningen skjer i naturlig blære, og bindingen utføres for hånd med snor. Ingredienser: Svinebein, salt, krydder. Konserveringsmiddel: kaliumnitrat. KG 2,676 NETTO VEKT PRIS PER KG EURO 29,00 EMBALLASJE 2 STK MINIMUM BESTILLING 50 EMBALLASJER FRA 2 STK UTLØP 26/04/2025...
Portefølje (229)
Italia, Ardea
...Oppbevares utilgjengelig for barn. Holdes unna lyskilder og varme. Sammensetning: Deionisert vann, Cerulation C, Carbomer, Tri Ethanol Amin, Paraffinum Liquidum, Aloevera, Olivenolje PEGH-7 Estere, Sitronsyre, konserveringsmiddel Konserveringsmiddel: Euxyl K 100 (Benzylalkohol, Methylchloroisothiazolinone Referanse: EMCTK5...
Portefølje (110)
Italia, Cascina
...Ren sneglesekret med minimal tilsetning av konserveringsmiddel (0,8%). Den svært høye prosentandelen av sneglesekret i produktet gjør det perfekt som en anti-aldringsbehandling og som hjelpemiddel mot hudproblemer som akne, kviser, uren hud, hudflekker, arr, rødhet, psoriasis, og strekkmerker. Den praktiske sprayflasken sikrer en jevn påføring av produktet på de berørte områdene, noe som minimerer risikoen for søl. Den flytende teksturen letter penetrasjonen av produktet ned til de dypeste lagene av epidermis, noe som fremhever effektiviteten. Passer for alle hudtyper.
Portefølje (5)
...Råvare: Nasjonalt ferskt svinebein uten skaft kg 13,50, trimmet og avfettet for overflødig fett, uten tilsetning av polyfosfater, melkederivater og gluten. Skinken, etter avkjøling, blir pakket inn i en beskyttende elastisk strømpe som kan lukkes igjen. Deretter blir den snørt, pakket og pastorisert. Størrelse: Ca. kg 10,00/11,00 Ingredienser: svinebein, salt, aromaer og krydder, dekstrose, fruktose, antioksidant E 316, konserveringsmiddel E 250. Pakking: Gjennomsiktige Cryovac-poser...
Portefølje (4)
... (P2O5): Negativ Ikke-fettete urenheter, % maks: Negativ Fargestoffer, tillatt å tilsette: I henhold til internasjonale standarder Kunstige smaker, tillatt å tilsette: I henhold til internasjonale standarder Antioksidanter: 200mg/kg, men gallat ikke mer enn 1000mg/kg Konserveringsmiddel: I henhold til internasjonale standarder Antiskumming: 100mg/kg Anti-kristallisering: 1250mg/kg Såpeinnhold: 0,005 maks Uoppløselige urenheter % masse: 0,5 maks...
Portefølje (4)
... tilgjengelig for å gi mat og ly til sneglene. Egenskapene som identifiserer vårt sneglesekret er: - Svært høy konsentrasjon av aktive ingredienser i sneglesekretet. - Total bakteriebelastning under 10CFU/gr Naturlig konserveringsmiddel Kaliumsorbat i konstante doser på 0,2%, egnet for både kosmetisk og matbruk. Sporbarhet av produktet (som alltid vil bli ledsaget av et komplett analysebevis for produksjonslotten, utført av et AKKREDITERT laboratorium).
Portefølje (1)
Italia, Ponte Di Piave
... produksjon av langtidsholdbare produkter takket være et naturlig konserveringsmiddel: kulde (-18°). Ved å bruke moderne utstyr og med hjelp av kulde, beholder våre søtsaker sine egenskaper av ferskhet og duft, som om de nettopp var laget.
Italia, Caraglio
... ingredienser som potetflak, hvetemel "00", semolina, egg og utvalgte kjøtttyper. De blir hurtigfryst og nedkjølt til -18°C, uten noen form for konserveringsmiddel, for å garantere et ekte produkt av høy kvalitet. Blant nyhetene finner du: Ferdigfryste sauser klare til bruk og ferdigfryst grønnsakssuppe klar til bruk.
Italia, Campobasso
Saporicentroitalia har laget en rekke produkter med lavt alkoholinnhold: bitter, likører, eliksirer, ved å bruke alkohol som desinfeksjonsmiddel og konserveringsmiddel for essensene som er utvunnet fra urter, samt som et transportmiddel for de utvunnede stoffene til kroppen vår. Et håndverksfirma som produserer produkter av høy kvalitet. Vin, likører og bitter urter uten bruk av konserveringsmidler: - bitter urter for fordøyelsen; - likører fra området i Sentral-Italia; - likør for produksjon av naturlige cocktailer: GRUMEN...
Italia, Pordenone
... selskapet til å flytte produksjonen til provinsen Modena, hvor, i tillegg til PASTA 1 MINUTO, et nytt produkt blir født som vil gi opphav til merket VECCHIA MODENA. Med dette merket identifiseres en linje av fersk, frossen pasta som, i motsetning til tradisjonell fersk pasta, kun har kulde som konserveringsmiddel. Linjene suppleres med produksjon av frosne sauser, og linjen FORNO PRONTO oppstår, hvor pastaene og sausene, alltid frosne, blandes og pakkes for deretter å bli solgt som ferdigretter.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play