M.A.M. Forni Eredi Malaguti Aurelio er sterkt spesialisert i produksjon av ovner og tilhørende service. Med over seksti års erfaring, produserer selskapet i Modena utstyr for pizzeriaer, hoteller, restauranter og offentlige lokaler. Blant produktene som tilbys finner vi ventilasjonsovner, gass- og metanovner, pizzaovner, tunnelovner og roterende ovner. Vi finner også hageovner, ovner med mobil...
...Studio og bygging av maskinerog anlegg for produksjon av fersk, tørr, fylt pasta, ravioli, agnolotti, gnocchi, chicche, malfatti, osv..
Maskiner for pasta, ekstrudere, valsere, deigklemmer, raviolifabrikker, gnocchifabrikker og andre typer maskiner for produksjon av pastaprodukter fra 5 til 200 kg/t.
Automatiske pastakokere og kokeanlegg for hurtigmatbasert pasta.
Maskiner, anlegg ogutstyr for lokale eller etniske produkter som sebadas, empanadas, pierogi eller lignende...
Pastorisering, forkoking og tørkeanlegg designet etter kundens behov.
Vår bedrifts styrke ligger i det brede utvalget av brukte og kompetent reviderte utstyr, som kommer med bruksanvisning og samsvarserklæring. I vårt lager vil du alltid finne et stort utvalg av deigblandere, brødgrupper, planetariske maskiner, kjevler, sekskantede delere, former, ovner og mange andre nye, brukte eller reviderte maskiner. Den høye standarden for service garanteres av et alltid oppdatert reservedelslager.
... komplette anlegg for produksjon av lagkaker, avstøpningsmaskiner, transport- og kjølesystemer, spesialautomatisering, Turnkey-løsninger. Vi leverer også maskiner for produksjon av fylt pizza med regnsystem eller sentrert, samt maskiner for rugbrød og glutenfritt brød, og komplette linjer for fylling av baguetter.
Vi har et dedikert team av teknikere som lytter til kundenes behov gjennom hele levetiden til våre maskiner. Hver dag behandler ettermarkedet mange bestillinger på nytt utstyr, reservedeler og planlagte vedlikeholdsintervensjoner.
Laser srl har i over femten år hatt suksess med produksjon av maskinerog anlegg for konfekt- og bakeriindustrien. Laser srl er ikke bare et selskap som opererer innen bakeri, men har over tid blitt en gruppe selskaper som med lidenskap deler en felles interesse: å skape stadig mer effektive og banebrytende industrielle maskiner. Derfor har det innen Laser-gruppen over tid blitt utviklet flere nasjonale og internasjonale industrielle enheter.
Etter 30 års erfaring ble Pansystem grunnlagt av Ilardo Salvatore og Massimiliano, spesialisert på komplette leveranser til bakerier, konditorier og pizzerier. Salg av nytt og brukt utstyr fra de beste merkene. Revisjoner og oppussing samt sertifiserte standarder for maskiner til bakerier og konditorier. Døgnåpen assistanse. Hvis skadene ikke kan repareres samme dag, tilbyr vi nødvendig utstyr til utlån. Vi viser både nytt og brukt.
Mach er spesialisert på design, produksjon og salg av oppvaskmaskiner, industrielle oppvaskmaskiner, grytevaskere ogutstyr for samfunn, hoteller, barer, restauranter, konditorier og iskrembutikker. Siden 1988 har vi hatt som mål å være en aktør i en svært konkurransedyktig bransje, og vår stålfaste vilje har gjort det mulig for oss å oppnå viktige resultater, som tilfredsheten til våre kunder...
Bianchi Rapida ble grunnlagt i 1912 og har i over 100 år produsert maskiner for næringsmiddelindustri, bakerier, konditorier og pizzerier. Vår produksjon av maskiner har spesialisert seg på forberedelse av deig, og vi produserer spiralblandere, dypparmer, gafler, planetariske blandere og selvfermentatorer. Kvaliteten på produktene våre er kjent over hele Italia og i hele verden. Bianchi Rapida...
DOMINO s.r.l. ble grunnlagt i 2002 og opererer innen maskiner for baking og konditori. DOMINO tilbyr et bredt spekter av maskiner, fra to-sylindrisk former til små planetariske maskinerog andre maskiner, som dyppeblandere, hvis produksjon startet i 2006, noe som umiddelbart plasserte DOMINO blant de beste produsentene av denne typen maskiner, til det nyeste produktet med DOMINO-merket, manuelle...
...Alba & Teknoservice S.r.l., med 30 års erfaring innen konditori- og bakeribransjen, produserer automatiske og semi-automatiske linjer for croissantutstyr, samt utstyr for søte boller, butterdeig – fylt og vanlig, make-up-linjer, flerhodede laminering systemer, deigklumper forberedelseslinjer, paneringssystemer og rulleenheter for fylte og vanlige croissanter. Styrken til selskapet er basert på...
...", for håndtering og pakking av en stor variasjon av forskjellige produkter innen mat og FMCG: fra bakevarer til kjeks, sjokolade ogkonfekt generelt, uten å glemme tørre, ferske, kjølte og frosne produkter, pulver- og granulatprodukter, samt produkter for personlig og husholdningshygiene og mye mer.
... oppmerksomheten på kundenes behov ved å lage maskiner med tilpasset tilbehør. Den kontinuerlige oppmerksomheten på teknologi og markedsstudier gjør at Bismac Italia-maskiner kan posisjonere seg svært konkurransedyktig i sektoren for bakerimaskiner. Den raske og nøyaktige ettermarkedstjenesten gir kundene svar på kortest mulig tid, og de føler seg alltid profesjonelt ivaretatt.
Easymac Srl produserer maskiner for matindustrien.
Laminasjonslinjer: komplette linjer for brød, pizza og laminering av deig med forskjellige konfigurasjoner avhengig av deres behov. Egnet for butterdeig, gjærdeig og wienerbrød.
Produksjonslinjer: våre arbeidsbord tilfredsstiller håndverksmessige og industrielle behov. Det er mulig å sette sammen den konfigurasjonen som er nødvendig for den...
SOST designer og produserer et bredt spekter av maskinerog automasjoner for næringsmiddelindustrien, som kan integreres og settes sammen for å danne fleksible og modulære prosesslinjer.
Dette konseptet oversettes til en innovativ filosofi som er perfekt tilpasset dagens markedskrav.
Disse anleggene brukes hovedsakelig for kvalitetsprodukter som må bevare et håndverksmessig utseende, samtidig som de reduserer arbeidskostnadene.
Med mer enn 100 års erfaring er Pietroberto en ledende bedrift innen produksjon av maskiner for bakeri- og konditoribransjen. Våre produkter er designet og grundig testet i de mest krevende laboratoriene i Italia og verden. Pietroberto er valgt av de beste matvarebedriftene for soliditeten og påliteligheten til sitt produktsortiment, sammen med den hjelpen som tilbys i valg og bruk av maskiner...
Avancini Spa, grunnlagt i 1963, har vært aktiv innen matmaskiner siden 1963. Selskapet er spesialisert på produksjon av spiralblandere med ulike kapasiteter, planetblandere ogmaskiner for fersk pasta, for å imøtekomme behovene i bransjene for baking, konditori, restaurantdrift og catering.
La Conti srl, grunnlagt i 1970 av sin grunnlegger Tarcisio Conti, tilbyr et bredt spekter av maskiner for laboratorier innen konditori og bakeri av liten og mellomstor størrelse. Et dynamisk selskap som er i stand til å imøtekomme de mange forespørslene og tilpasningene, takket være vår filosofi om kontinuerlig forbedring og stadig utvikling for optimalisering av våre maskiner. Vårt produksjonssortiment er svært verdsatt og anerkjent både på det italienske og utenlandske markedet.
...Våre tilbud tilfredsstiller behovene til de som ønsker å modernisere og reorganisere produksjonslinjene sine, samt for de som har som mål å forbedre og integrere maskinene sine. Vi har en sterk fordel når det gjelder produktinnovasjon, spesielt i å identifisere teknologiske løsninger som sikrer rimelighet og praktisk anvendelse.
Den komplette produksjonssyklusen begynner med forskning og utvikling...
... hver av deres behov og gi alle tjenester vi kan for å fullt ut tilfredsstille alle deres forventninger. Alt dette skjer samtidig som vi bevarer respekten for miljøet og sikkerheten på arbeidsplasser.
Vår bedriftsfilosofi må bidra til å oppnå følgende mål: Designe og produsere pålitelige, perfekt funksjonelle matlagingsverktøy som fullt ut tilfredsstiller de mest varierte behovene til våre kunder...
... karakteristiske trekkene. Med over 50 års erfaring ser Gel Matic fremover med tillit, ettersom suksessen til den menneskelige og entreprenørielle historien og det konstante engasjementet for å investere i innovasjon og ny teknologi gir grunn til å tro på stadig større markeder.
... (opptil 40 mc/h) med kopper i næringsmiddel-ABS, rustfritt stål eller rustfritt nett; heiser og transportører for lang pasta (spaghetti og linguine) med kopper i næringsmiddel-ABS; spiralfallere i rustfritt stål i 4 versjoner av hvilken som helst lengde avhengig av bruken og produktet som behandles; vibrosikter med 1 eller flere utskiftbare rammer også for høye kapasiteter (80/100 q/h for kort pasta); transportbånd med teppe (med transport i skål) og heisanlegg med teppe med vulkaniserte lister (i ulike lengder for alle behov).
...La De Santis Forni s.r.l. jobber med ulike varesektorer (pizzerier, delikatesseforretninger, barer, iskrembutikker), med særlig fokus på design og realisering av laboratorier og møbler, både modulære og skreddersydde, også "nøkkelferdige" løsninger. Salg, service og reservedeler til utstyr for bakerier, konditorier, pizzerier, barer og restauranter. Brukt utstyr med garanti og sertifisering. Design og produksjon av innredninger for butikker. Laboratorier i rustfritt stål, også skreddersydde. Tilpassede betalingsløsninger.
XCROME har alltid levert profesjonelle anlegg av høy kvalitet, funksjonelle og med høy energieffektivitet, som i full respekt for vår tradisjon, omdanner og steriliserer råvarer uten å endre deres organoleptiske egenskaper.
Vi er spesialister på markedsføring og eksport av anlegg og autoklaver for næringsmiddelsektoren, for konservering, for fiskeindustrien og for konfekt, til Tyskland...
... utstillere med glassdører og belysning i forskjellige farger. Vårt grunnleggende fremtidsprosjekt er å stadig forbedre produksjonssyklusen for å skape innovative, funksjonelle og holdbare produkter. Gasparini Frigoriferi srl tilbyr et bredt spekter av løsninger og tjenester for produksjon av bardisker, bakdisker, kjøleskap for snacks, konfektog iskrem, samt tørre og/eller bain-marie kokeplater. De kan standardiseres og spesialtilpasses etter de mest varierte kravene for form- og målbenker.