Italia, Orbassano
PASTA GIRARDI er et organisert håndverksfirma fra Piemonte, spesialisert siden 1997 i daglig produksjon av fersk pasta, ravioli, lasagne og høykvalitets gourmetretter klare for profesjonelle i matsektoren (HORECA) og for detaljhandel, både uavhengig og organisert. Hvert av våre produkter er resultatet av en konstant oppmerksomhet på forskning og utvalg av råvarer, og til slutt blir alle våre produ...
Portefølje (63)
...Utenpå har den utseendet til et brød dekorert med sesamfrø. Det den skjuler inni er en overraskende fylling med kjøttsaus. Ravazzate er svært utbredt i området rundt Palermo, men vi gjør dem berømte ved å tilby dem klare til å steke, for å overraske gjestene dine.
Portefølje (45)
Italia, Villafranca
... Paccheri virkelig allsidige: de passer utmerket både med sauser og med grønnsaker, kjøtt eller fisk. Paccheri Del Vesuvio er uforvekslelige; det er nok å servere dem med en god kjøttsaus eller en ovnsrett for å frigjøre deres appetittvekkende delikatesse og en unik og uforglemmelig smak. Samsvar mellom Fersk Pasta og Tørr Pasta: Gjør kvalitet til valget for et bedre liv. 270 kcal/100g for Fersk Pasta 350 kcal/100g for Tørr Pasta Fersk Middelhavspasta Laget i Italia "Napoli" Kjølte transporter Stef...
Portefølje (4)
Italia, San Donaci
...Vin laget av 100% Primitivo-druer. Produksjonsområde: Salento, mellom provinsene Brindisi og Lecce. Rødvinproduksjon med klimakontroll av gjæringsprosessen. Den kjennetegnes ved mykheten i tanninene og den langvarige smak- og duftopplevelsen. På nesen fremheves aromaer av modne røde frukter som jordbær, bringebær og bjørnebær, også i form av geléer. Ideell med lagrede oster som Caciocavallo Podolico, Castelmagno, Provolone del Monaco, pasta med bolognesisk kjøttsaus, og hvitt kjøtt tilberedt på jaktvis.
Portefølje (5)
Italia, Maruggio
...{"Recommended":"Anbefalt: Rødt kjøtt, villsvin, krydrede oster, kjøtt, lam, kjøttsaus, grillmat, storfe, pølse, oster.","Color":"Farge: Purpur rød","Alcohol":"Alkohol: 13 % - 14 % vol.","Vine growing type":"Vintype: Støttet alberello","Vintage":"Høsting: Slutten av august, tidlig september","Bouquet":"Bouquet: Delikat, veldig karakteristisk","Serving temperature (celsius)":"Serveringstemperatur...
Portefølje (8)
Italia, Pisa
... lage pizza i rektangulære former, ideelt for spesielle arrangementer, steinovnsbakt pizza også for take-away, maxi og normal, arancini med kjøttsaus, friterte panzerotti, fylte pucce, cecina, og fylte schiacciatine også med porchetta. Samtidig med pizzeriaen ble trattoriaen, rotisseriet, varm mat, og restauranten etablert, hvor vi takket være et online meny- og telefonbestillingssystem klarer å operere som en selvbetjening, og selge en forrett eller hovedrett for bare € 4,50. Hver dag lager vi en annen forrett og hovedrett enn den vanlige menyen, og vi prøver å prioritere ekte og lokale produkter.
Italia, Rapallo
Vi er et håndverksfirma. Vi produserer ferdigretter (kun hovedretter, samt en minestrone med 10 grønnsaker og tilsetning av pasta), fiskesaus, soppsaus, kjøttsaus, grønnsaksaus, amatriciana, pesto genovese, alle spesialiteter fra Liguria. Vi jobber også med oppskrifter levert av kunden. Til tross for den store etterspørselen etter produkter, opprettholder vi fortsatt uendret håndverksprosesser, supplert med moderne produksjonsmetoder. Derfor er vi i stand til å tilby et bredt utvalg av produkter av høyeste kvalitet med en rask og effektiv service.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play