Italia, Giuliano
...Farina "O", Farina "00", sukker, salt, animalsk fett, betakaroten. FARCITURA: Ricotta av melk, sukker, semule, kandisert appelsin, appelsinpuré, aroma kanel, vanilje. FORBEREDELSE: Pensle med eggeplomme. Stek ved 220° i forvarmet ovn. KOKING: Ca. 18/20 minutter Oppbevaring ved -18° Produktet må tines.
Portefølje (129)
Italia, Torino
...Cod. SPEC 01 U/M Kg ESKE for 4 Kg Beskrivelse Rosiner, Appelsin, Kandisert Sedertre, Kaffe, Piemonte Hasselnøtter IGP og Mandler dekket med 58% Ren Mørk Sjokolade, 32% Melkesjokolade eller Hvit Sjokolade.
Portefølje (97)
Italia, Belpasso
...En søt glede å bite i. Laget av utvalgte ingredienser og etter tradisjonell håndverk. En enkel, men uimotståelig oppskrift. Også tilgjengelig i andre varianter: pistasj, mandel, mandler og kandisert appelsin. Også tilgjengelig for bakerilinjen, i løsvekt.
Portefølje (9)
Italia, Rosarno
... av: kandisert frukt, syltetøy, fruktpuréer, frukt i alkohol osv. I iskremindustrien og i storkjøkken for produksjon av iskrem, sorbeter, granita, fruktsalater osv. med fruktskall, fruktkjøtt og naturlige juicer.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play