Torrefazione Paranà har siden 1960 vært dedikert til produksjon av kaffe i bønner og i kapsler for HORECA-kanalen, barer, restauranter og hoteller i hele Italia og Europa, samtidig som vi bevarer de tradisjonene som gir fremragende resultater, uten å endre aroma, kvalitet og typisk italiensk smak. Hver fase av produksjonen overvåkes av høyt spesialisert personale. Kompetanse, oppmerksomhet og kont...
Portefølje (17)
Italia, Andalo Valtellino
...Fra den nøye utvelgelsen av høykvalitets Arabica-kaffer fra Sentral- og Sør-Amerika, og Robusta-kaffe fra Uganda og Afrika. Brasil: "Santos" er en glatt og balansert brasiliansk kaffe med en ren og fin aroma. En sjokoladeaktig smak, en fyldig kropp, intense aromaer og en vedvarende finish definerer dens essens. Uganda: De fleste kaffer fra Uganda er av Robusta-varianten med fyldig kropp og...
Portefølje (44)
...Monorigine 100% Arabica Ruanda - Lysbrent Proveniens fra en av de mest fantastiske områdene i Rwanda for kaffeproduksjon, har vi denne fantastiske Kabaya som garantert ikke vil skuffe elskere av fruktige kaffer. Glansen av denne kaffen etterlater en vedvarende og behagelig smak i munnen.
Portefølje (25)
Italia, Acerra
...Miscela Sublime Miscela 70% Arabica 30% Robusta. Crema lys brun. Søt, myk, harmonisk. Medium brenning. Med en medium brenning, er miscela Sublime den som garanterer den beste balansen mellom komplekse aromaer, smaker av tørket frukt og en balanse mellom sødme og syrlighet. Det kan være et godt kompromiss mellom syrlighet og sødme for de som prøver spesielle kaffer for første gang. Kapsler Caffè Cortese kompatible A Modo Mio MISCELA:SUBLIME...
Portefølje (61)
Italia, Vigonza
...De beste kaffene importert fra hele verden. Våre aromatiserte kaffer er laget av 100% arabica med tilsatt smak. Til slutt har vi valgt den beste italienske espressoen.
Portefølje (4)
Italia, Pieve Di Cento
...Torrefazione Gourmet produserer kaffe for barer og restauranter og har mottatt den mest prestisjefylte anerkjennelsen som kan tildeles en kaffe, "Cup of Excellence". Nivået av kontroll og utvelgelse som kaffen gjennomgår for å oppnå anerkjennelsen "Cup of Excellence" har ingen like i hele kaffeindustrien. Våre kaffer er sporbare gjennom hele verdikjeden fra dyrker til brenneri, og utvalgt for sin fremragende kvalitet. For mer detaljert informasjon, besøk nettstedet vårt.
...Torrefazione Gourmet produserer kaffe for barer og restauranter og har mottatt den mest prestisjefylte anerkjennelsen som kan tildeles en kaffe, "Cup of Excellence". Nivået av kontroll og utvelgelse som kaffen gjennomgår for å oppnå anerkjennelsen "Cup of Excellence" har ingen like i hele kaffeindustrien. Våre kaffer er sporbare gjennom hele verdikjeden fra dyrker til brenneri, og utvalgt for sin fremragende kvalitet. For mer detaljert informasjon, besøk vår nettside.
Italia, Milano
... brukes. Cannabissimo er et registrert varemerke av Mediva Coffee srl, opprettet for å forene den autentiske smaken og fordelene med hamp med de av premium kaffe. Resultatet? En symfoni av aromaer og smaker som serveres i en kaffekopp. Hver kopp Mediva Coffee representerer en perfekt balanse av smaker, som spenner fra hampkaffe til sunne kaffer beriket med krydder og urter som har spesifikke velvære mål. Vårt mål? Å utvide vår nisjemarked og nå millioner av forbrukere i verden både med Cannabissimo og Fitness Coffee.
Portefølje (3)
Italia, Verona
... bearbeiding. Middelet vi velger for å uttrykke vår kjærlighet til kaffe er det mest moderne: kapselen. Visjon: Vi ønsker å gi våre kunder utvalgte kaffer av høy kvalitet, for etikken i dyrkingen, utnyttelsen av området og respekten for de som jobber med lidenskap for kaffebusken. Vi deltar ikke i kjøp av kaffebønner basert på pris, men vurderer og velger direkte plantasjer som oppfyller våre grunnleggende krav.
Portefølje (2)
Italia, Avezzano
Med 25 års erfaring fødes den PERFEKTE espressoen! Å lage en utmerket espresso er en lang prosess som krever engasjement, kunnskap og lidenskap. Jeg har dyrket lidenskapen for kaffe siden jeg var ung i mitt hjemland, Brasil, hvor jeg var omgitt av de fantastiske plantasjene. I løpet av de årene lærte jeg å gjenkjenne og velge de beste bærene som gir opphav til de beste kaffer med de høyeste...
Portefølje (1)
Italia, Desio
... prosesser med smaksprøver. Alle kaffer blir kontrollert av oss før og etter brenning, med sensoriske tester og underlagt sikkerhetsanalyser utført av offisielt akkrediterte UL-laboratorier. For å garantere forbrukerne, opererer vi med sporbarhet i forsyningskjeden i henhold til hygieneforskriftene CE 178/2002 og CE 852/2004. Lager, produksjon og emballering er autorisert og kontrollert av offisielle...
Italia, Eboli
...Monte Carmelo S.r.l. ble grunnlagt i Eboli i provinsen Salerno som importør og direkte megler av råkaffe fra opprinnelseslandene. Høy kvalitet og nøye utvalg av grønn kaffe, respekt og omtanke for kunden er de "nøkkelordene" som har gjort våre kaffer og tjenester kjente og verdsatt blant brenneriene. Kvalitetskontrollen av vår kaffe skjer allerede ved opprinnelsen med de beste utvalgene. Vi har...
Italia, Cercola
... av internasjonalt anerkjente eksperter som jevnlig besøker og kontrollerer plantasjene. Risting er en kunst som krever følsomhet og stor erfaring. Kaffen kan utvikle forskjellige organoleptiske egenskaper og aromatikk avhengig av tid, metode og ristingsgrad. Derfor blir våre kaffer ristet med omhu og manisk oppmerksomhet, på en helt håndverksmessig måte, og sikrer dermed alltid maksimal kvalitet...
Italia, Carate Brianza
I 1987 ble Torrefazione Hawaii Moka grunnlagt i Meda, i via Matteotti 77, provinsen Monza Brianza, hvor eieren Roberto Santambrogio fortsatt dyrker sin lidenskap for kaffe. Med utgangspunkt i en nøye utvalg av anerkjente grønne kaffer, lager han kvalitetsblandinger for sin eksklusive kundebase, og søker en uforvekslelig smak og en raffinert aroma. Våre blandinger, som du kan nyte på barer...
Italia, Borgonuovo di Sasso Marconi
... fasene av brenning til emballering av kaffe, både malt og hele bønner - kombinert med en enorm lidenskap for dette produktet og vilje til å bruke bearbeidingsmetoder som respekterer de organoleptiske egenskapene til kaffen - gjør at Torrefazione Guizzardi kan tilby forskjellige brente kaffer med hensyn til opprinnelse, variasjon og brenningsgrad, men alle forent av ubestridelig kvalitet. Fra prosesser med brenning og bearbeiding av kaffe utført med stor entusiasme og kunnskap, og med målet...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play