Italia, Sassano
...RICOTTA RAVIOLI MED GENUINE INGREDIENSER, HJEMMELAGET, UTEN TILSETNINGSSTOFFER...
Portefølje (4)
Italia, SALZANO
...delikatesseforretninger, gårdsturisme og private hjem. Den produserer 8 kg/t og elter 3 kg om gangen. Inkludert: 4 dyser. (IKKE PASTA SFOGLIA) Pasta-maskinen garanterer maksimal hygiene, da delene som kommer i kontakt med deigen, lett kan tas ut for rengjøring, og er laget av rustfritt stål. Metallkonstruksjon, med bevegelser på kulelagre og livslang smøring, praktisk talt vedlikeholdsfri. Bollekapasitet 3 kg Maksimal produksjon per time 8 kg Strømforbruk 0,6 KW Enfase Maskinvekt 38 kg Mål 26x60x35 cm...
Portefølje (6)
Italia, Trieste
Italia, Trieste
...6 krukker WECK Bobine® 370 ml med lokk og gummiringer (klips ikke inkludert). Perfekt for dine juicer, sauser, coulis, hjemmelaget majones, frukt med sirup, sesongens grønnsaker, supper, pasta til husbruk … Kapasitet: 370 ml Diameter på åpning: 80 mm Høyde: 122 mm For mengde i gram: omtrent 300 gram...
Italia, Rome
... tradisjonelle italienske retter, hjemmelaget pasta eller pizza, med hjelp fra vår kokk. Du vil nyte å blande ingredienser og smaker for å lage din favorittpizza eller pasta, smake på forskjellige oppskrifter og lære "hemmelighetene" bak italiensk matlaging. Når du er ferdig, vil du endelig smake på det du har laget for å oppdage dine evner som italiensk "pizza"- eller "pasta"-maker. Alt akkompagnert av et utvalg av de beste vinene fra Lazio-regionen. En virkelig unik opplevelse med lidenskap for italiensk matlaging.
Italia, Cortina D'ampezzo
...Hotel Pontejel er et koselig 2-stjerners hotell som ligger i sentrum av Cortina d'Ampezzo, nær skianleggene. Det har komfortable rom med internasjonal frokostbuffé eller halvpensjon; den tilknyttede restauranten er tilgjengelig for hotellets gjester samt eksterne kunder. Hotellet har parkering, skidepot, støvelvarmer og transporttjeneste til og fra bakkene. Restauranten tilbyr et bredt utvalg av viner og en meny med typiske retter fra venetiansk, tyrolsk og ladinsk kjøkken, med hjemmelaget pasta.
Il Naif restaurant og pizzeria har alltid vært en av de beste i Ravenna og tilbyr sine kunder en oppmerksom og grundig service. Hos oss kan du finne: Menyer med stort utvalg av sjømatspesialiteter. Fersk fisk hver dag, blandet fritert fisk, blandet grillet fisk og rå fisk, skalldyr, porcini-sopp, trøfler, hjemmelaget pasta, grillet kjøtt, salater og grønnsaker av alle slag. Pizzas laget i vedfyrt ovn. Pizzas med Kamut, vi legger særlig vekt på fettfri matlaging og riktig balanse mellom proteiner og karbohydrater. Enkeltmeny for idrettsutøvere.
Italia, Parma
... på råvarene nøye utvalgt av kokk Davide. For spesielle anledninger eller for din daglige matlaging, en spesiell og kontinuerlig oppdatert utvalg av fersk pasta, typiske produkter og utvalgte viner samt våre håndlagde søtsaker. SHOP og frakt over hele Italia. Menyen er sesongbasert, og ved hver menyendring er det avgjørende å få hjelp fra de unge medarbeiderne som i mange år har fulgt Davide i denne lidenskapen. All pasta, strengt hjemmelaget, kommer fra de dyktige hendene til det kvinnelige sentrum av kjøkkenet. Besøk vår nettbutikk: https://trattoria-antichi-sapori.myshopify.com/...
...I et 1800-talls hus omgitt av parkens grønne omgivelser, ligger restauranten "Il Villino", stedet for å nyte typisk marchigiansk mat: fra hjemmelaget pasta til direkte produserte pølser. Fantastisk for intime kvelder i varme og private rom. Utmerket for seremonier og banketter i et klimatisert panoramaværelse med plass til 350 personer. Et lysthus og et sjarmerende svømmebasseng gir mulighet for...
Bare et steinkast fra de viktigste kunstneriske målene i den renessansepregete Firenze, i hjertet av den historiske sentrum, tilbyr Ristorante La Martinicca, som passer både for lokalbefolkningen og turister, de typiske smakene fra det toskanske kjøkkenet i over 30 år. I en koselig og privat atmosfære kan du nyte tradisjonelle retter som hjemmelaget pasta, bistecca alla fiorentina, ossobuco, baccalà, trippa og sesongbaserte produkter.
Italia, San Gregorio Magno
... (lekeplasser, bocce-baner, osv.) og til avslapning, ideelt for en dag i naturen. Agriturismo Grotte di Pertosa Cilento Kjøkkenet er helt knyttet til den gamle kulinariske tradisjonen i området, så hjemmelaget pasta, grillet kjøtt, spekemat og mye mer. Råvarene produseres av selskapet selv, som har: dyrehold, vinmark, dyrkede felt og olivenlunder. Anlegget tilbyr muligheter for hesteridning, økologiske behandlinger på velværesenteret, besøk inne i selskapet og mye mer.
Italia, Foligno
Hjemmelaget pasta...
Italia, Castelnuovo Magra
...Palomita Blanca Ristorante ligger i Castelnuovo Magra på Via Borgolo 15, i området La Spezia. Vi er en sjømatrestaurant som gjenoppfrisker tradisjonelle retter ved å bruke kun sesongbaserte og høykvalitets råvarer. Hjemmelaget pasta, smakfulle forretter og hovedretter, opplevelsesmatlaging og nøye utvalgte viner. Alt med en utmerket pris/kvalitet-forhold. Menyer som alltid er forskjellige for å...
Italia, Altamura
Kjære herr, Vi er en gammel tradisjonell italiensk produsent av lokal mat. Vårt selskap er spesialisert på produksjon og distribusjon av bakervarer som søte eller salte taralli, frize, krutonger, småkaker og bakverk, samt hjemmelaget eller ekstrudert tørr pasta laget med bronse. Vi har også startet produksjonen av økologiske småkaker laget med spesialmel som kamut, ris, soba, spelt og mais, samt pakking og distribusjon av tørkede internasjonale og italienske belgfrukter.
... aktiviteten suppleres med pedagogisk virksomhet som foregår på to fronter: olivenpressen og kjøkkenet. Det er mulig å besøke olivenpressen gjennom en rute som guider barna i å forstå prosessen for oljeekstraksjon. I tillegg er det en matlagingsskole for barn hvor det arrangeres kurs der elevene lager retter fra toskansk tradisjon som brød, hjemmelaget pasta og småkaker ved å bruke ekte ingredienser fra gården.
Populære land for denne søkefrasen