Italia, MILANO
...I Pelati Densi & Corposi La Doria er som tradisjonelle pelati, men dyppet i en deilig, lett konsentrert juice som gir en dobbel konsistens som fremhever smaken. Dette skaper en perfekt kombinasjon mellom vedvarende konsentrat og pelatenes motstand mot høye temperaturer, for å gi deg enda mer allsidighet på kjøkkenet: rå eller kokt, most, purert, filetert, hakket for hånd eller brukt hele. Den...
Portefølje (229)
...Fava som matplante har vært brukt av mennesker i Middelhavsområdet og Midtøsten i svært gamle tider. Fava dyrkes for sine frø som, enten tørre eller ferske, brukes som mat for mennesker og dyr. Planten dyrkes også som fôr og til grøngjødsel. I antikken, gjennom hele middelalderen og frem til forrige århundre, har tørkede favaer, kokt på ulike måter, utgjort den viktigste proteinkilden for mange...
Portefølje (6)
Italia, Forlì
... farge, og når de er kokt, frigjør de all sin aroma. Disse belgfruktene med høyt proteinnivå er en utmerket kilde til vitaminer, for eksempel B1, B2 og B3, samt mineraler som kalsium, fosfor, jern og sink. De er anbefalt for de som følger en kalorifattig diett. Fra et kulinarisk perspektiv kan de tørkede økologiske cannellini-bønnene brukes til å lage supper med fullkornskrutonger, kremete supper eller ganske enkelt som tilbehør, som cannellini-salat eller cannellini 'all'uccelletto'.
Portefølje (50)
Italia, Trezzano Sul Naviglio (milan)
... ingrediensen i ginseng, som kan gi styrke og energi til menneskekroppen. I henhold til de eldste tradisjonene blir den tørkede roten kokt i vann i flere timer for å lage de deilige urteteene, et ekte konsentrat av velvære for helsen.\n\nINNHOLD / PAKKE\n300 g / nr. 1 boks med hele tørkede røtter stagionate\n\nINGREDIENSER\nRød Panax Ginseng Rot hele tørket: 100%\nInnhold av saponin (Ginsenosider) Rg1 + Rb1 + Rg3: 6,0 mg / g\n\nBRUKSANVISNING:\nBruksfrekvens: 2 ganger om dagen, helst om morgenen og om ettermiddagen en time etter måltider.\nAnbefalt inntak: 1 kopp te om gangen."}...
Portefølje (10)
Italia, Masselengo
... bærekraft. Hvert produkt er nøye utvalgt - fra ferskt til fryst, fra rått til kokt, fra marinert til røkt - og oppfyller våre strenge kriterier for å sikre at kokken alltid får et sjømatprodukt som lever opp til forventningene. Vi lytter til dine behov, og hjelper deg med å finne det beste produktet som kan tilby en gastronomisk opplevelse i tråd med forbrukerens krav. I tillegg tilbyr vi dedikert...
... Sorbara (MO), Lambrusco Grasparossa, Spergola, Pignoletto og Sangiovese. Kjøkkenutstyr, skiver for spekemat, kniver for Parmigiano Reggiano, skjærefjøler, gavepakker. Smaksprøvebok med produkter valgt av deg. Levering med bud innen 24 timer. Du kan få hele dette utvalget komfortabelt hjem til deg uten å måtte gå ut for å velge produkter og produsenter. Mer praktisk enn dette blir det ikke. Emilansk smak, og du vet hva du skal velge av delikatesser.
Portefølje (10)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play