Storia: Bio Mondo, et selskap fra Friuli som ble grunnlagt i 2012 av Daniela Favero for å erstatte sukker av helsemessige årsaker, er en virksomhet som i utgangspunktet fokuserte på kalori-frie søtningsmidler og handel med Stevia-blader; senere, etter å ha fått en god forståelse av markedet, bestemte de seg for å gå inn i verden av syltetøy, pålegg, sjokolade, godteri, og til og med tannkrem, munn...
Portefølje (10)
Italia, MILANO
...Nutella er et ikonisk produkt fra Ferrero, kjent for sin hasselnøtt- og kakao-baserte pålegg. Introduksjonen av Nutella skjedde for første gang i 1964, og den har blitt et symbol på sødme og smak globalt, verdsatt både til frokost og som snacks og desserter. Oppskriften inkluderer en unik kombinasjon av ristede hasselnøtter, kakao og utvalgte ingredienser, som opprettholder en balanse mellom...
Portefølje (22)
Italia, Barletta
...Den økologiske gianduia cremino tilhører en linje som også inkluderer økologisk mørk gianduia med hele hasselnøtter, økologisk mørk gianduia med Puglia-mandler og økologisk melk gianduia med hele hasselnøtter.
Portefølje (10)
Italia, Acerra
...Krem med hasselnøtt UTEN GLUTEN (glutenfri) ideell for å pynte og tilføre smak til kaffen din, dessertene dine, yoghurten og iskremen. Rist før bruk INGREDIENSER: sukker, vegetabilsk olje (solsikke, palme), hasselnøtter (8%), skummet melkepulver, magert kakao med 10-12% kakaosmør, laktose, emulgator: soyalecitin, aroma, naturlig vaniljearoma, antioksidant: rosmarinekstrakt. Kan inneholde spor av andre nøtter.
Portefølje (61)
...Naturlig hevet kake formet som et brød, dekket med glasur laget av hasselnøtter "Piemonte" IGP. Deigen, som har en gul farge, er beriket med kandiserte sitronskall og sultanrosiner. - Naturlig hevet kake formet som et brød, dekket med glasur laget av hasselnøtter Piemonte IGP og kakao. Deigen, som har en gul farge, er beriket med mørk sjokolade. - Naturlig hevet kake formet som et brød, dekket med mandelglasur. Deigen, som har en gul farge, er beriket med sultanrosiner.
... I.G.P.", rørsukker, kakao, Bourbon-vanilje. Kan inneholde spor av annen nøtt, melk og gluten. Oppbevares på et kjølig og tørt sted i maksimalt 9 måneder. Næringsverdier per 100g produkt: Energi 544 kcal / 2276 kj Fett 38g hvorav mettet 4g Karbohydrater 45g hvorav sukker 37g Proteiner 10g Fiber 7g...
Portefølje (3)
Italia, Bronte
...Ingredienser: hvetemel type "O", pasteurisert eggeplomme, smør, fruktose, sukker, naturlig surdeigspulver (hvete), emulgator E471, helmelkpulver, gjær, salt, aromaer. Fyll: vegetabilske oljer og fett (palme, palmekjerne) oljer (solsikke), magert kakao pulver 32%, sukker, hasselnøtter, emulgator (E322 soyalecitin), aromaer (vanillin). Topping: sukker, vegetabilske fett (palme, palmekjerne), magert kakao pulver, hakkede hasselnøtter 5%, E322, aromaer (vanilje og melk).
Portefølje (56)
Italia, Torino
...smørbar krem med 50 % hasselnøtter og mange delikatesser som bare venter på å bli oppdaget. Sperandri tilbyr publikum en bedriftsbutikk, godt utstyrt og innbydende, hvor man kan kjøpe produkter direkte med et utmerket forhold mellom kvalitet og pris, som vil tilfredsstille smakene til hver kunde og gi et øyeblikk av stor sødme. I tillegg er det også en butikk på Via Tripoli 72/F, hvor du finner alle våre sjokoladeprodukter og iskrem laget med ingredienser fra vår egen produksjon. Vi ser frem til å se dere!
Portefølje (97)
Italia, Castiglione Di Sicilia
... utvalget "Linje for tørket frukt og halvfabrikata" kompletteres med pinjekjerner, valnøtter, sultaner, peanøttkjerner, cashewnøtter og revet kokos. Gjennom en grundig utvelgelse av hver råvare, med nøyaktige og omhyggelige arbeidsmetoder og kvalitetskontroller i hver fase av produksjonen, er vi i stand til å tilby et variert utvalg av halvfabrikata og råvarer for konditorier og iskrembutikker, som pesto og pistasjkrem, dekking, kakao i pulverform, instantkrem, pastaaroma, pulverbaser, topping, økologisk mandelolje, praliner av tørket frukt, fruktpasta og tradisjonelle smaker.
Vi er et håndverkslaboratorium spesialisert på produksjon av høykvalitets glutenfrie søte og salte produkter. Vår styrke ligger i råvarene vi bruker, alle av høyeste kvalitet, som for eksempel Avola-mandler, Piemonte IGP-hasselnøtter, ekstra fruktmarmelader fra Agrimontana, Domori-kakao og Illy-kaffeekstrakt. Pasticceria Cuneo ble grunnlagt av mesterkonditor Daniel Bramardi, som etter mange års...
...rom, limoncello, gianduja, nougat osv.) dekket med ekstra mørk sjokolade med minimum 62% kakao. - Holdbarhet: 12 måneder. - TRØFLER: laget av mørk sjokolade og hasselnøtter, drysset med kakao. - Holdbarhet: 12 måneder. - MELIGA PAIE: deilig kake laget med maismel, som er sprø og myk, fylt med syltetøy. - Holdbarhet: 5 måneder. - MELIGA KAKER: utsøkte småkaker fra Cuneo-tradisjonen, laget med smør...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play