Italia, Torino
...Cod. PRA 14 U/M Kg ESKE for 2 Kg Beskrivelse Myk pistasjkrem innhyllet i et lag av 58% ren mørk sjokolade og dekorert med pistasjnøttsmuler.
Portefølje (97)
...Håndlaget glutenfri bakverk. En deilig hevet søtsak laget av potetstivelse, sukker, maisstivelse, magert kakao, vegetabilske oljer og smør. Når du smaker på den, vil du kunne gjenkjenne toner av karamell, nøtter og krydder, takket være en nøye og grundig tilberedning som bevarer den naturlige aromatiske kompleksiteten som kvalitetskakao har. Tilgjengelig i praktiske porsjoner på 35g med papirformer, ideelle å ta med seg for en rik og smakfull pause.
Portefølje (10)
Italia, Taranto
...Fersk smør, akasiehonning, eggeplommer fra frittgående høner og kandiserte sitrusfrukter fra Sicilia er noen av de eksklusive ingrediensene som brukes til produksjon av tradisjonell panettone og mer. Med spesiell oppmerksomhet velger vår konditor Nilde Diciolla råvarene fra vårt land for å eksperimentere med nye kombinasjoner og skape moderne og innovative produkter. - PanPulia Elisir - Panettone med røde bær og pistasjnøtter - Panettone med pære og mørk sjokolade - Panettone Trilogia di cioccolato - Panettone Mandorlato - Panettone Milano Ricco...
...rom, limoncello, gianduja, nougat osv.) dekket med ekstra mørk sjokolade med minimum 62% kakao. - Holdbarhet: 12 måneder. - TRØFLER: laget av mørk sjokolade og hasselnøtter, drysset med kakao. - Holdbarhet: 12 måneder. - MELIGA PAIE: deilig kake laget med maismel, som er sprø og myk, fylt med syltetøy. - Holdbarhet: 5 måneder. - MELIGA KAKER: utsøkte småkaker fra Cuneo-tradisjonen, laget med smør...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play