Italia, San Pietro Clarenza
...Contorno med en elegant smak og intense aromaer, ideell for å kombinere med kjøttretter eller for å lage utmerkede forretter. Alle auberginene og de andre ingrediensene velges individuelt. INGREDIENSER: Ferske auberginer (stekt separat i ekstra jomfruolje), ferske røde paprika (stekt separat), tomatpuré, kapers, ferske gulrøtter, løk, FERSK SELLERI, grønne oliven, PINJEKjerner, rosiner, sukker, ekstra jomfruolje, solsikkeolje, eddik av vin lagret i 36 måneder. Kan inneholde fragmenter av olivenstein. ALLERGENER: Selleri, pinjekjerner. Pakninger på: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...
Portefølje (8)
Italia, Noci
...En håndlaget fagottino av filodeig fylt med kremet mozzarella trukket for hånd og fløte, naturlig røkt. Den røkte burrata er den perfekte utviklingen av burrata fra Puglia. Søtheten fra stracciatella smelter sammen med aromaen og den delikate, behagelige duften av naturlig røyking som skjer i ovnen med treflis, og skaper en blanding med en uforlignelig smak og en distinkt smak. Denne spesialiteten er perfekt for å fylle pizzaer eller gourmet-salater, men kan også kombineres med fersk fisk eller røkt smak, eller med syltetøy og marmelader med intens smak.
Portefølje (10)
Italia, Ferrazzano
...Gourmet håndverks påleggskrem med siciliansk pistasj 35%. Uten melk og uten smakstilsetninger eller fargestoffer. En unik og ekte smak, med en uforvekslelig aroma og helt håndverksmessig kremethet. Ideell til frokost og snacks. Prøv den til å fylle panettone og pandoro og utsmykke desserter. Med ekstra jomfruolivenolje. Produsert i vårt laboratorium Ferrazzano...
Portefølje (2)
Italia, Coriano
...Vi produserer over 100 smaker av iskrem, inkludert Gourmet (salte) smaker. "Vi har valgt å 'lage' iskremen utelukkende med naturlige ingredienser, og gir deg tilbake autentiske smaker som har gått tapt."...
Portefølje (1)
...Generelt har de en holdbarhet som varierer fra 3 til 6 måneder. Våre smakfulle referanser: • Klassiske sprø bakverk eller fullkornsversjon, spelt, osv. • Sprø bakverk med polentadeig • Sprø bakverk med potetdeig Alle er håndlaget for å gjøre dem mer sprø, smakfulle og lettfordøyelige. Pizza-bunner, focaccia-bunner, sandwich-bunner: laget med deig av soyamel, rismel, ekstra virgin olivenolje...
Portefølje (10)
Pasta Riscossa siden 1902. Pasta laget av semolina fra italiensk og utenlandsk durumhvete av høy kvalitet med minimum 12,5% proteiner. Pastificio Riscossa tilbyr mer enn ti vareområder: Tørr semolina pasta, Spesiell regional pasta, Halvferdig og håndlaget pasta, Eggpasta, Gourmet pasta trukket gjennom bronse, Rød linje, Sauser, Olje og eddik, Småkaker, Mel og semolina, Ris, Potetgnocchi. 120 formater. 250 distributører i 80 land.
Italia, Conegliano
DOLOMITI ICE er et laboratorium spesialisert innen produksjon av håndlaget is til matbruk, sertifisert HACCP, med juridisk adresse i Conegliano. For å sikre maksimal produktkvalitet, samt funksjonalitet, effektivitet og punktlighet i leveringen, produserer vårt laboratorium gourmet-is ved å hente vann direkte fra en dolomittkilde. Takket være en manuell behandling, i tillegg til å være fyldig, gjennomsiktig og krystallklar, klarer vi å redusere fuktigheten. Takket være denne behandlingen klumper ikke isen seg og smelter langsommere enn is produsert på industrielt nivå.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play