Italia, Paterno'
...I Sicilia er de kjent som "Funci di Ferla" på grunn av deres foretrukne vekstmiljø, nemlig ved siden av Ferulae. Sprø og faste i smaken, blir de håndverksmessig bearbeidet og krydret med lokale krydder, hvitløk, persille og ekstra jomfruolivenolje for å fremheve smaken.
Portefølje (9)
Italia, Palagonia
...Ingredienser: Artisjokker 65%, olje 35%, (90% solsikkeolje, 10% ekstra jomfruolje), salt, eddik, naturlige aromaer i varierende proporsjoner, (rød pepper, mynte, hvitløk, persille). Sitronsyre, askorbinsyre Beholdere på: 212g/620g/1kg/3kg...
Portefølje (55)
Italia, Fratta Todina
...Sols tørkede italienske tomater med sjalottløk og kapers. Den lange produksjonsprosessen fremhever smakene, noe som gjør det til et unikt produkt. I ekstra jomfru olivenolje.
Portefølje (4)
...Navnet stammer fra Capone, som på den tiden var lett tilgjengelig i sicilianske kjøkken på grunn av sin overflod. Capone ble servert sammen med tomat og aubergine. På begynnelsen av forrige århundre ble retten en del av den folkelige mattradisjonen, og capone ble erstattet med andre grønnsaker. Grønnsakene, nøye utvalgt, blir fritert separat, og deretter kokt med en spesiell tomatsaus. Ingredienser: Fritert aubergine i terninger 37%, tomatsaus, solsikkeolje, ekstra virgin olivenolje, løk, selleri, oliven, kapers, sukker, naturlige aromaer, eddik.
Italia, S.spirito Di Bari
PugliaEat, oppstår fra behovet for å skape "en allianse mellom små" for å bygge nettverk. "Opprinnelse" og "typisitet" er essensen i våre produkter og bør betraktes som verdifulle verktøy å bruke med stolthet i disse krisetider. Den lille dimensjonen av oss alle, når den settes inn i et globalt marked, kan i dette øyeblikket være en velsignelse fordi den lar oss fullføre produktene våre før ette...
Portefølje (7)
Italia, San Vito Dei Normanni
... som sine uunnværlige hjørnesteiner. I flere tiår har vårt hovedprodukt vært den brindisinske artisjokken, deilig naturlig, eller konservert i lake eller olje. I løpet av årene har vi også bestemt oss for å dedikere oss med lidenskap til andre produkter: squash, auberginer, tomater, sopp, oliven og andre grønnsaker. Våre konserver er resultatet av det lidenskapelige arbeidet på markene, av...
... opprette et laboratorium for tilberedning av tomatkonserver ved hjelp av strengt hjemmelagde metoder. Denne virksomheten har alltid vært drevet som en familiebedrift, og snart begynte også vi, Simonetta, Antonella, Emiliana, å bidra, og vokste bokstavelig talt opp i vår hjemlige virksomhet!
... fra Puglia er vårt flaggskipprodukt, men vi håndterer også matvarer som tomater, auberginer, squash og paprika. Og nå også ekstra virgin olje fra økologisk landbruk og tomatpuré, også økologisk. Fordi det som betyr mest for oss er å spre godheten, smaken og smakene fra vårt land, prinsippene i Middelhavsdietten, som er et immaterielt kulturarv for menneskeheten, hvor som helst vi har mulighet!
Et rikt og nøyaktig utvalg av typiske produkter fra det puglianske kjøkken, pakket på en måte som pirrer smaksløkene og fantasien på kjøkkenet. Utvalget inkluderer paté, grønnsaker på olje, sylteagurk, oliven i lake, ekstra jomfruolivenolje, alle strengt produsert med råvarer fra Puglia og pakket etter tradisjonelle teknikker.
Italia, TRINITAPOLI
PRODUKSJON AV GRØNNSAKSKONSERVER I OLJE, SALTLAGE, EDDIK, I GLASS OG BOKSER...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play