Italia, Orbassano
PASTA GIRARDI er et organisert håndverksfirma fra Piemonte, spesialisert siden 1997 i daglig produksjon av fersk pasta, ravioli, lasagne og høykvalitets gourmetretter klare for profesjonelle i matsektoren (HORECA) og for detaljhandel, både uavhengig og organisert. Hvert av våre produkter er resultatet av en konstant oppmerksomhet på forskning og utvalg av råvarer, og til slutt blir alle våre produ...
Portefølje (57)
Siden 2006 har Sempre Ghiotti operert med suksess innen catering og restaurantdrift, og tilbyr de beste oppskriftene fra det sicilianske kjøkkenet i form av ferdigretter, praktiske for daglig bruk og smakfulle som om de nettopp var laget. Våre preparater, laget med råvarer av høy kvalitet, gir muligheten til å servere hele Middelhavets ekthet i få og enkle trinn. Takket være våre praktiske emballa...
Portefølje (45)
Italia, Forlì
... proteine vegetali il ferro e i sali minerali che caratterizzano questo legume. La farina di lenticchie porta con sé le proprietà benefiche tipiche di questi legumi. La farina di Lenticchie Rosse può essere utilizzata sia per prodotti salati che per i dolci soprattutto in Oriente. è particolarmente adatta alla preparazione di polpette vegetali e falafel gnocchetti tagliatelle. In India viene utilizzata molto si preparano degli gnocchetti chiamati mangodi. Oppure in abbinamento ad altri ingredienti lessati come ceci, fave o patate.
Portefølje (50)
Italia, Cagliari
Vi er et selskap som hovedsakelig eksporterer sardinske matprodukter til utlandet. Vi har et bredt utvalg av produkter for grossister, delikatessebutikker, restauranter og pizzeriaer osv. Våre produkter inkluderer: tørr pasta som gnocchetti, spaghetti og fersk pasta som ravioli og culurgiones, seadas, safran, olivenolje og olivenpaté, oster og ostekremer, viner, øl i ulike størrelser, også på fat, søtsaker, brennevin, bottarga, trøffelkrem og trøffeloster, samt spekemat som tørr og fersk pølse.
Lokalet, drevet av familien Zambon i førti år, har 50 sitteplasser i tre rom, pluss hundre til i den store hagen i Campo Santo Stefano. Kjøkkenet som tilbys av kokken er typisk tradisjonelt venetiansk. Et blikk på menyen: blandede sjømatforretter og italienske forretter, ulike risottoer, linguine med sjømat, grillet fisk; dessert med skje og hjemmelagde paier. Typiske retter er gnocchetti alla Santo Stefano og ovnsbakt branzino. Et stort utvalg av pizzaer kompletterer en allerede svært innbydende meny.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play