Italia, Giuliano
...Gelato alla crema Cod:VSC017...
Portefølje (129)
Italia, Campo San Martino
...Abbattimento Surgelazione Scongelamento SRC Lievitazione Slow cooking Ciclo kombinert Valvola termostatica Kit GSM Applikasjon TRACER Supervisor Wi-fi Kit guider for bakeplater EN 600×400 Sonda riscaldata Sterilizzatore Hjul Abbattimento: 35 kg Surgelazione: 25 kg Ripiani: 5 GN2/1-10 GN 1/1 Materiale: Rustfritt stål AISI 304 Pannello di controllo: TOUCH-skjerm 9”, front, øverste del av døren Distanze teglie: 40mm Sonda al cuore: Multipunkt (4 lesepunkter T°C) Alimentazione: 230V/50Hz Gas refrigerante: R 452 A Vaschette gelato: 12 Dimensioni esterne: 870x973x850 mm...
Portefølje (90)
MITA Cooling Technologies støtter ingeniører, produksjonsledere og operatører i bransjen med forhåndsanalyser av ytelse og forbruk, og foreslår den beste kjøleløsningen for dem. Selskapet leverer kjøleteknologier for prosessindustrien, kraftvarme, HVAC-sektoren, samt kommersiell og industriell kjøling. Blant de foreslåtte løsningene finnes åpne og lukkede kjøletårn, evaporative kondensatorer, indu...
Portefølje (97)
Italia, Orio Al Serio
Gel Matic Italia, et ledende selskap innen iskremsektoren, spesialisert på ekspress omrøring, er resultatet av et arbeid drevet av lidenskap og konsistens, samt en utholdende dedikasjon. Sterkt forankret i lokalsamfunnet med intense profesjonelle relasjoner, har Gel Matic gjort Made in Italy til et symbol som stolt vises frem på den internasjonale scenen for kunder som alltid har satt pris på de k...
Italia, Nave
Fusari har i over 60 år distribuert vin, brennevin og drikkevarer engros til tusenvis av steder i provinsene Brescia, Cremona, Mantova, Verona og Trento. Våre kunder sier det: vi er punktlige, presise og vi håndterer et unikt utvalg, mer enn 7000 italienske og internasjonale artikler, nøye utvalgt. Vi slutter aldri å lete. Derfor har mange av produktene som tilbys i de mest trendy stedene i byen h...
Portefølje (46)
Italia, Trino
Siden 1981 har GELPAS vært gelato, croissanter og snacks for barer og restauranter. Med uforlignelige produkter er vi det eneste reelle alternativet for din bar! Service, kvalitet og rimelighet. Denne filosofien har alltid vært vårt faste punkt, og i dag leveres den fortsatt med lidenskap og besluttsomhet. GELPAS er spesialisert utelukkende på levering til barer, restauranter, puber og kaféer. Der...
Portefølje (9)
Italia, Coriano
Crème Caramel Bio er et håndverkslaboratorium som produserer iskrem av høyeste kvalitet for engros salg, grunnlagt av ismesteren Marco Mazzotti i 1992, i provinsen Rimini. Vi spesialiserer oss på produksjon og engroslevering av håndlaget iskrem med høye næringsverdier og ekte kvalitet (kaloriene er redusert med 18% til 25% sammenlignet med gjennomsnittet av håndlaget iskrem). Vi bruker økologisk m...
Portefølje (1)
Italia, San Salvatore Telesino
JELLY ICE er et selskap spesialisert på produksjon og levering av håndlagde iskrem og semifreddo av høy kvalitet. Vi presenterer et beskjeden utvalg av kremis, fruktsorbet, semifreddo, enkeltporsjoner, dessert i glass, kjeks og isvafler, samt engangsprodukter for iskrembutikker, konditorier, yogurterier og kafeer. Blant våre tilbud finner du også glutenfrie, veganske og diabetiker-vennlige spesia...
Fonderia del Gelato, i Coriano di Rimini, er et ungt selskap, grunnlagt i 2017, og til tross for dette er det førstevalget for kundene både i Romagna-regionen og i mer fjerne områder, ettersom vi kombinerer 25 års erfaring fra vår mesterismaker Marco Mazzotti med den mest moderne leveranseteknologien. Vi produserer naturlig håndlaget iskrem ved å bruke de beste italienske naturlige ingrediensene o...
Portefølje (1)
Italia, Bertinoro
PERFEKSJONENS SMAK I OVER 60 ÅR. I hjertet av Romagna, en region rik på tradisjon og gastronomisk kultur, grunnla Attilio Babbi i 1952 Selskapet Dolciaria BABBI, dedikert til produksjon av kjegler, vafler og halvfabrikata for gelato-mestre. Selskapet, takket være råvarene av absolutt ekte kvalitet og friskheten til ingrediensene som brukes, ble raskt et referansepunkt for mesterne innen...
Italia, Montecchio Maggiore
La Nuova Tradizione er et selskap opprettet av lidenskapelige fagfolk i bransjen, dedikert til å tilby produkter av høyere kvalitet for å hjelpe den kreative prosessen i gelateriet. Selskapet søker å innovere samtidig som det respekterer håndverket som ligger bak produksjonen av gelato. Kvalitet, sikkerhet og service er grunnlaget for deres merkevare, som har ført dem til å bli anerkjent som...
Italia, Anzola Emilia
...Grunnlagt i 1946, representerer Carpigiani alltid den tekniske ekspertisen innen maskiner for produksjon av håndverksgelato, bedre kjent som "gelato all'italiana", og mantecato gelato, bedre kjent som "soft". I dag er Carpigiani en stor internasjonal aktør som omfatter 10 kommersielle filialer og 220 fullt kvalifiserte distributører som tilbyr, i tillegg til passende utstillingslokaler og umiddelbar tilgjengelighet av utstyr og reservedeler, all nødvendig prosjektstøtte, kommersiell, logistisk, etter-salgsservice og realisering for å sikre kundene fremragende kvalitet før og etter salg.
Italia, Napoli
... underholdning av militært personnel på ulike baser i Middelhavet og på deres hangarskip. Vi har hatt gleden av å samarbeide med mange artister på turné og med utenlandske og italienske musikere og band som: Goo Goo Dolls, Ted Nugent, Toby Keith, Twisted Sister, Collective Soul, Maureen McGovern, Bellamy Brothers, Joan Jett, Mustang Sally, Amazing Rhythm Aces, Mc Potts, Coustou, Enya, Naturally 7, Ray Gelato Band, Roy Hargrove 5et, Sarah Jane Morris, Manhattan Transfer. Og mange italienske artister: Almamegretta, Valeria Rossi, Gigi Finizio, Giovanni Imparato, Daniele Sepe, Bisca, Avitabile.
Italia, Palermo
... ny produksjonsprosess, for distribusjon i Italia og utlandet. Du kan finne mer informasjon ved å besøke vår nettside på www.monsu.it. Hvis du er interessert i å importere vår gelato, sorbetto og granita siciliana, og i å diskutere forretningsmuligheter i ditt land, vennligst ikke nøl med å kontakte oss.
...L’Antica Gelateria Matteo ble grunnlagt i 1962 og produserer "Fruttini Gelato", som alltid har vært ansett som produkter av høyeste kvalitet. Selskapet har utviklet seg takket være den dynamiske, unge ledelsen som har klart å utvikle nye salgskanaler og forstå markedets utvikling, uten noen gang å gi opp ideen om å produsere et kvalitetsprodukt. Tvert imot har de stadig forbedret produktets...
Italia, Grottaferrata
... severdighetene, fra lunsj til billetter og selvfølgelig, guiden. Vi organiserer henting på flyplassen og havnen i Civitavecchia for å delta på våre turer og returnere til flyplassen og havnen i tide til avreise. Blant turene i Roma inkluderer vi Tivoli og Villa Adriana, Ostia Antica og Castelli Romani. Vi tilbyr også matlagingskurs for å lage gelato og pizza, ledet av bransjeprofesjonelle. Vi inviterer deg til å besøke nettstedet vårt www.romemagictour.com...
Portefølje (3)
Italia, San Dona' Di Piave
Produksjon og engros...
Italia, Siderno
... 20 bokser per lag, og en pall i høyden består av 15/18 lag (maksimal høyde 1,80 m; vekt kg 405/486; antall stk 3000/3600). *Utgangen av den såkalte "kjernen" utenfor gelato kan ikke betraktes som grunn til klage, men snarere som et typisk element av håndverksproduksjon. *Produktene lages alltid på bestilling for å sikre den beste kvaliteten. *Produktene er fri for glutenkilder. *Fruktproduktene kan ha begrenset tilgjengelighet på grunn av innhenting av fersk frukt.
Italia, savignano mare (FC)
... elsker å oppdage nye smaker og ikke vil gi avkall på en "sunn og naturlig" gelato. Gjennom grundige analyser og periodiske prøver, overvåker et moderne akkreditert forskningslaboratorium kontinuerlig kvaliteten og hygienen til gelatoen og ingrediensene som brukes til å produsere "Gelato dei Sancisi".
Italia, Grassobbio
... tilby frukt- og krempastene av høyeste kvalitet. Vår kompetanse gjør oss også i stand til kontinuerlig å utdanne nye aspirerende gelato-mestre med skreddersydde treninger basert på målene som skal oppnås, med et team av laboratorieteknikere alltid klare til å gi de beste rådene om utstyr og sette opp salgsstedet for maksimal lønnsomhet. Enten man ønsker å lære et yrke som er ettertraktet over hele verden, eller man ønsker å ta et kvalitetsløft med våre produkter, vil One Stop Gelato være klar til å lede deg mot suksess!
Italia, Campobasso
I flere år har vi produsert og solgt yoghurt-is og håndlaget gelato i våre direkte salgssteder med stor suksess. Den positive tilbakemeldingen vi får hver dag har motivert oss til å åpne flere salgssteder og etablere et franchise.
Italia, Brescia
Gjør deg klar for italiensk håndverksgelato, granita, myk gelato.
Italia, San Michele Al Tagliamento
Gelato, kaker, semifreddo og enkelt porsjoner for iskrembutikker, barer, restauranter, hoteller...
Italia, San Pietro In Cariano
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play