...Produkter for Storkjøp Gastronomi og Konditori Den sicilianske konditoritradisjonen er anerkjent over hele verden, og vi har bevart tilberedningen av de mest typiske tradisjonelle oppskriftene, med mål om å eksportere gleden av smaking til hele verden. Perlene i vår produksjon er cassata, i ulike formater (mini og mikro cassatelle), Cannoli og cannolicchi i forskjellige smaker, bignè, babà i...
Italia, Desenzano Del Garda
Golden Meat srl, ledet av Cassini Claudio, har i over tretti år vært engasjert i representasjon og salg av ferskt og frosset storfekjøtt, både nasjonalt og internasjonalt, alt av femstjerners kvalitet. Kjøttet av nasjonal opprinnelse kommer fra gårder med godkjent produksjon, mens kjøttet fra utlandet kommer fra de beste utvalgte franske og spanske selskapene. Alle dyrene oppdrettes i samsvar med...
Italia, Villafranca Piemonte
... av italienske delikatesser til bordet hver dag. Selskapet håndterer slakting, bearbeiding og handel med svinekjøtt, og garanterer alltid et ferskt og ekte utvalg. Blant produktene: ferskt og frosset svinekjøtt, pølser, skinker, salami, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta og cotechino.
Italia, Mineo
...La Polli Azzolina driver med oppdrett og slakting av fjærfe, produksjon og skjæring av kjøtt. Anerkjent med CE-merket IT 1047/M. Grunnlagt i 2003, er vi i dag særlig til stede på det afrikanske markedet. Detalj- og engroshandel med ferskt og frosset kjøtt, kylling, høne, kalv, svin. For mer informasjon, vennligst kontakt oss på vår e-postadresse.
Portefølje (2)
Italia, San Fermo Della Battaglia
... for å gå langt - frysing forlenger levetiden til produkter som - som mozzarella - raskt blir dårlige på grunn av virkningen av melkesyrebakterier; kuldekjeden sikrer integriteten og perfekt oppbevaring i opptil tolv måneder. Velvære, helse og respekt for naturen - selskapet er sertifisert for produksjon av økologisk mozzarella.
Italia, Isola Della Scala
... teknologien, blir råvarene umiddelbart frosset til IQF (Individually Quick Frozen) og puré for å bevare alle de organoleptiske egenskapene til det ferske produktet. Vår misjon er å sikre våre kunder den beste kvaliteten, mat- og opprinnelsessikkerheten til produktet gjennom en nøyaktig og grundig kontroll av vår produksjonslinje fra marken til det pakkede produktet. Passolongo er din partner for tilpassede halvferdige produkter av frukt og grønnsaker.
Italia, Cesenatico
Terre di Romagna, rike på tradisjoner, lidenskaper og smaker, er stedet hvor Pastificio La Fenice ble grunnlagt. Bruken av råvarer av høy kvalitet er avgjørende for å opprettholde den høye kvaliteten. Blant de viktigste og mest brukte råvarene finner vi sertifisert romagnolamel, semola fra Altamura, Parmigiano Reggiano og Grana Padano, begge DOP, samt egg utelukkende fra italiensk produksjon. Vi har muligheten til å produsere både fersk pasta i ATM og IQF-frosset pasta. Italiensk smak, lidenskap for kvalitet og den beste kvaliteten på bordet. Det er hva Pastificio LA FENICE står for.
Italia, Montespertoli
...Vi er Moel, italiensk produsent av emballasjefilmer som ligger nær Firenze, med en produksjon på 7.000.000 kg/år (60 % strekkfilm for mat og 40 % krympfilm). Her er en kort beskrivelse av våre produkter som kan være av interesse for deg: -PVC strekkfilm for matvarer til ferskt/frosset/ferdiglaget kjøtt/grønnsaker eller matvarer generelt. I samsvar med EU FORORDNING 10/2011. Tykkelse fra 9 til 25...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play