Italia, Goito
... støping. Støpinger i kaldt klima: Kontroller at støtten ikke er frosset. Bland produktet med varmt vann. Oppbevar produktet, før bruk, i et beskyttet miljø. Støpinger i varmt klima: Bland med kaldt vann. Beskytt den ferske overflaten av mørtelen mot rask fordampning av vann ved å bruke vanntette ark i minst 24 timer, eller ved å bruke Cruing Aid herdemiddel, eller ved hyppig fukting. Omtrent 19 kg/m² av Grout 6 R3 for hver centimeter tykkelse som skal opprettes (omtrent 1900 kg for hver kubikkmeter). Bag 25 kg - Pall: 50 x (Bag 25 kg)...
Portefølje (275)
...Produkter for Storkjøp Gastronomi og Konditori Den sicilianske konditoritradisjonen er anerkjent over hele verden, og vi har bevart tilberedningen av de mest typiske tradisjonelle oppskriftene, med mål om å eksportere gleden av smaking til hele verden. Perlene i vår produksjon er cassata, i ulike formater (mini og mikro cassatelle), Cannoli og cannolicchi i forskjellige smaker, bignè, babà i...
Italia, Desenzano Del Garda
Golden Meat srl, ledet av Cassini Claudio, har i over tretti år vært engasjert i representasjon og salg av ferskt og frosset storfekjøtt, både nasjonalt og internasjonalt, alt av femstjerners kvalitet. Kjøttet av nasjonal opprinnelse kommer fra gårder med godkjent produksjon, mens kjøttet fra utlandet kommer fra de beste utvalgte franske og spanske selskapene. Alle dyrene oppdrettes i samsvar med...
Italia, San Fermo Della Battaglia
...dekker hele det italienske territoriet og gjør at vi kan tilby en presis og punktlig leveringstjeneste som garanterer maksimal ferskhet av produktene. Laktosefri - for de som elsker velvære uten å gi avkall på smaken. Laktosefri mozzarella opprettholder sin kvalitet og naturlige smak, og er lett å fordøye selv for de som er laktoseintolerante eller har vanskeligheter med å fordøye det. Frosset...
Italia, Cesenatico
Terre di Romagna, rike på tradisjoner, lidenskaper og smaker, er stedet hvor Pastificio La Fenice ble grunnlagt. Bruken av råvarer av høy kvalitet er avgjørende for å opprettholde den høye kvaliteten. Blant de viktigste og mest brukte råvarene finner vi sertifisert romagnolamel, semola fra Altamura, Parmigiano Reggiano og Grana Padano, begge DOP, samt egg utelukkende fra italiensk produksjon. Vi har muligheten til å produsere både fersk pasta i ATM og IQF-frosset pasta. Italiensk smak, lidenskap for kvalitet og den beste kvaliteten på bordet. Det er hva Pastificio LA FENICE står for.
Italia, Treviolo
...SIGNORSUCCO & RICAELI. Ricaeli Ldta har bearbeidet frukt i Brasil i nesten 30 år, og har etablert seg solid på det brasilianske innenlandsmarkedet, alltid med fokus på å levere den beste kvaliteten. Det etablerte partnerskapet mellom Ricaeli og Gruppo Ge.Ne skaper prosjektet SignorSucco, som retter seg mot det utenlandske markedet for å spre denne verdifulle råvaren: 100% fruktpuré, pasteurisert...
Brokere innen kjøttsektoren (ferskt og frosset) av storfe, svin, sau, hest og dyrefôr. Vi representerer noen av de største slakteri- og bearbeidingsbedriftene i Europa i Italia. Vi følger også salget av italienske selskaper i Europa. Vår kundetype varierer fra dagligvarehandelen til bearbeidings- og transformasjonsindustrier, fra grossister til cateringfirmaer, fra marineleverandører til...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play