Italia, Orbassano
PASTA GIRARDI er et organisert håndverksfirma fra Piemonte, spesialisert siden 1997 i daglig produksjon av fersk pasta, ravioli, lasagne og høykvalitets gourmetretter klare for profesjonelle i matsektoren (HORECA) og for detaljhandel, både uavhengig og organisert. Hvert av våre produkter er resultatet av en konstant oppmerksomhet på forskning og utvalg av råvarer, og til slutt blir alle våre produ...
Portefølje (63)
Italia, Giuliano
...Mel "00", vann, mor gjær (naturlig gjær laget av type 0 hvetemel i pulverform, gjær, maltede kornmel), salt, solsikkeolje, olivenolje, tomat, mozzarella, aubergine, ricotta, ekstra jomfru olivenolje.
Portefølje (129)
...Typiske for Molise, Abruzzo og Puglia, er cavatelli hovedpersonen i en oppskrift som samler de beste tradisjonene fra forskjellige deler av Italia i én rett, uten å glemme, selvfølgelig, vår Sicilia, som er dyktig representert av aubergine og sverdfisk.
Portefølje (45)
Italia, Imperia
...Aubergine i Extra Virgin Olivenolje – En klassisk italiensk siderett. Auberginer blanchert i vann og eddik, deretter lagt i glass, med tilsetning av aromatiske urter og dekket med godt Extra Virgin Olivenolje. Fast og veldig smakfull. Produkte etikett I 'Vedlegg' finner du etiketten med næringsdata og annen informasjon om produktet. Kombinasjoner Allsidig produkt, som kan brukes til å pynte på...
Portefølje (44)
Italia, Borgo Veneto Pd
...Aubergine kuttet etter kundens behov.
Portefølje (9)
Italia, Palagonia
...Ingredienser: (Aubergine og Tomater) 65%, solsikkeolje 35%, salt, eddik, naturlige smaker i varierende proporsjoner, rød pepper, mynte, hvitløk, persille). Sitronsyre, askorbinsyre. Beholdere av: 106g/212g/620g/1kg/3kg...
Portefølje (55)
Italia, Giarre
Passjonen for vårt land, og for produktene som det gir, gjør at våre representanter daglig velger de beste produktene direkte fra markene, hvor arbeidet og svetten til våre bønder er et tegn på høy kvalitet og ekte vare. Å fremme de typiske matvarene fra vår øy, gjøre deres organoleptiske egenskaper kjent og bringe dem til bordene til tusenvis av forbrukere, representerer oppdraget vi alltid har h...
Portefølje (9)
Italia, Messina
...-tomaten en "institusjon"! I denne tilberedningen har vår kokk Titti klart å fremheve smaken. De søte og salte smakene er perfekt kombinert. Perfekt å smøre på, men også til å bruke som saus til første- og hovedretter. Å smake på det er som å ta en reise til autentiske Sicilia! SKIVER AV AUBERGINE I OLJE: I glassene finner du kun ekte auberginer laget på en håndverksmessig måte.
Portefølje (10)
...Navnet stammer fra Capone, som på den tiden var lett tilgjengelig i sicilianske kjøkken på grunn av sin overflod. Capone ble servert sammen med tomat og aubergine. På begynnelsen av forrige århundre ble retten en del av den folkelige mattradisjonen, og capone ble erstattet med andre grønnsaker. Grønnsakene, nøye utvalgt, blir fritert separat, og deretter kokt med en spesiell tomatsaus. Ingredienser: Fritert aubergine i terninger 37%, tomatsaus, solsikkeolje, ekstra virgin olivenolje, løk, selleri, oliven, kapers, sukker, naturlige aromaer, eddik.
Italia, Cerignola
Vår historie begynner med en lidenskap som har blitt født og vokst i familien i generasjoner. Kjærligheten til jorden, kjærligheten til området, kjærligheten til Puglia. Vår linje: rustikke artisjokker, artisjokker grillet, skiver av artisjokker, grillet aubergine og i strimler, soltørkede tomater, krydrede chili. I tillegg har vi vårt trekløver av sopp bestående av 3 typer sopp: chiodino, muschio og champignon. Uunnværlige er lampascioni i olje for å avslutte med vårt flaggskipprodukt: kjøttfull og smakfull, grønn eller svart, Bella di Cerignola, verdens største oliven.
Italia, Due Carrare
...Familiebedriften har siden 2009 utført ulike håndverksmessige bearbeidinger av grillet (og ikke-grillet) produkter på vegne av tredjepart. Vi jobber både med grønnsaker og frukt. F.eks. asparges, hvitløk, artisjokker, borretane-løk, sopp, fennikel, soltørket tomat, aubergine, squash, røde og gule paprika, lombardo-paprika, radicchio IGP (og ikke) sen/ tidlig, gresskar og alt det beste jorden har...
Italia, Carlentini
... produserer syltetøy av sicilianske appelsiner med varianter av appelsiner og kanel, samt appelsiner og chili. Sitrus-syltetøy som mandarin, sitron og rosa grapefrukt. Blant konserverne har vi løk, fiken, kaktusfiken, jordbær, aubergine og vanilje, chili, pære og kanel, fersken og cherrytomater. Også konserver av druer og gresskar. Vi kan pakke gavekurver til deres kunder for arrangementer som kan gis bort eller vises i deres virksomheter. Det ekte sicilianske produktet med kortreist mat og smaken av det sicilianske landet.
Italia, Badolato
... som oljen frem til tapping og sending. Konserver: vi dyrker våre grønnsaker i våre åpne hager under den sterke kalabresiske solen, som ved optimal modning vil bli omdannet til glasskrukker med: grillet aubergine, grillet paprika, tomatpuré, sterke sauser, soltørkede tomater, artisjokker, små løk osv. Vi setter pris på og krever maksimal seriøsitet, vi garanterer utmerket kvalitet og ekthet av våre produkter. Prøv for å tro!!!!!
... av produktene takket være den konstante oppmerksomheten fra personalet og de moderne bearbeidingsanleggene som benyttes. Utfører daglige leveranser for å sikre maksimal ferskhet og kvalitet. Poteter, barba, urter, fennikel, gulrøtter, spinat, squash, paprika, aubergine, mangold, catalogna, felt-radicchio, parmesan-aubergine, bønner, rapa-topper, stekt, kokt barba, kokte urter, dampet fennikel, dampede gulrøtter, rosenkål, små løk, blomkål, kål, bønner, brokkoli, surkål laget kokt, dampet eller grillet.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play