Italia, Milano
...PRODUKTNAVN INGREDIENSER BLANDING FYSISK TILSTAND TEKNISK DATARK TEKNISKE EGENSKAPER OCRATOKSIN A FUKTIGHET ALLERGENER ESPRESSOBAR INTENSO 100% KAFFE MOKA KAFFE RISTET OG MALTE UNDER VAKUUM < 0.1 μg/kg < 1 % ikke til stede NÆRINGSINFORMASJON per 100g av produktet 445.10 kcal/100g – 1843.70 KJ/100g 13.90 g 3.07 g 0.01 g 14.20 g 64.00 g 0.00 g Energiverdi Totale fett hvorav mettet Salt Proteiner...
Portefølje (116)
Italia, Torino
... tomatpulver produseres fra egen dyrkede tomater ved å tørke og male tomatene. Tørket tomatpulver består av 100% solmodnede tomater. Det inneholder all sødme og syrlighet fra ferske tomater, uten smakforsterkere, salt, aromaer eller kjemiske antiklumpemidler. Smaken er intens og mer smakfull enn de fleste ferske tomater. Ideelt for å tilføre smak og farge av tomat til formuleringer, samt for å tykne og regulere nødvendig tørrstoff (konsistens.
Portefølje (10)
... umiddelbart etter steking. Alle våre referanser starter med en base bestående av: melk, egg, mel, salt, pepper, samt svinefett for å forbedre lagdelingen. Fra våre baser av Crefole sfogliate, lager vi forskjellige referanser: integrale Crefole sfogliate, Crepole med polentadeig, integrale Crefole sfogliate, Crefole sfogliate med emmer. Fra disse kommer også våre smakfulle snacks: Crefolini og Crepolini.
Portefølje (10)
Italia, Madone
...Merket RIBOMIX®, med en spesifikk smakprofil og høy ytelse, er en unik og spesifikk ingrediens for alle typer smakoppskrifter. I mer enn ti år har RIBOMIX® blitt brukt over hele verden til produksjon av smakfulle produkter. En samling av naturlige 5'-nukleotider, oppnådd gjennom enzymatisk hydrolyse av gjær, og svært effektiv i å erstatte mono natriumglutamat og salt, og gir en naturlig følelse...
Portefølje (5)
...Mozzarella Julienne/kubet for pizza, laget med pasteurisert melk og levende melkesyrebakterier INGREDIENSER: Pasteurisert melk fra ku, salt, løpe.
Portefølje (10)
Italia, Olbia
... oppbevaring og ved tilberedning. Produkter: Frossen håndlaget pasta: ideell for eksport og oppbevaring. Den fryses umiddelbart etter produksjon, noe som bevarer alle kvalitetene til det nyproduserte produktet. Frosne seadas: fylt pasta med ost som kan tilberedes fritert eller i ovn, og kan krydres etter smak med honning eller sukker, eller nytes som en salt rett. Søtsaker fra den sarde tradisjonen: papassini, amaretti og tiliccas.
Italia, Vibo Valentia
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play