Italia, Acicastello
...Vi tilbyr fiskolje som tunfisk, albacore tunfisk, ansjos, makrell, krydret med jomfruolje fra Sicilia, fisk fanget kun i Middelhavet og Det joniske hav, fisk behandlet etter tradisjon uten tilsetning av konserveringsmidler eller annet. I tillegg tilbyr selskapet tunfiskpaté og albacore tunfisk. Veldig interessante priser.
Portefølje (10)
Italia, Imperia
... en Extra Virgin med svært balanserte egenskaper, aromatisk, med en delikat smak og en varm gul farge. Produksjonsetikett I 'Vedlegg' finner du etiketten med næringsdata og annen informasjon om produktet. Kombinasjoner "Classico" passer godt til enhver rett, selv om den spesielt anbefales rå, både til salater og grønnsaker, samt til å fullføre fisk, grillet kjøtt og minestrone.
Portefølje (44)
Italia, Cicciano
...Håndlagde Hvit Tunfiskfileter i Solsikkeolje under vårt eget merke, med mulighet for kontraktsproduksjon.
Portefølje (5)
Italia, Salerno
...Typisk gastronomisk forberedelse fra vårt område. Tentakler av gigas, sepia, totani, calamari, kokt i vann og aromatisert. Pakket i blandet olje, 20% ekstra jomfruolje, 80% solsikkeolje med friske aromaer. Pakket i vakuumbeholdere (i variable proporsjoner) Tentakler av gigas, sepia, totani, 80% solsikkeolje, 20% ekstra jomfruolje, eddik, salt, naturlige aromaer, antioksidant, smakforsterker...
Portefølje (8)
Italia, Campello Sul Clitunno
...LINEA GOCCIA PREMIUM Olivensolje Extra Vergine 100% Italiensk Olivensolje extra vergine 100% italiensk av høy kvalitet, kaldpresset. Oljen er laget av et spesielt utvalg av oliven som er knust på riktig modningsgrad. Den perfekte kombinasjonen av de ulike kultivarene gir en balansert smak som tilfører merverdi til rettene. En olje som ikke er for intens i fruktighet, og som er elsket på bordet...
Portefølje (9)
Italia, Salerno
... vanligvis på delikatessebenker for innpakning av osteskiver, kaldt kjøtt og fisk, men kan også brukes med andre ferske matprodukter preget av høy fuktighet og tilstedeværelse av fett eller olje. Vanligvis tilgjengelig i vekter som varierer fra 40 – 69 gsm, brukes dette spesialpapiret hovedsakelig til et bredt spekter av kulinariske applikasjoner. PE-papir er egnet for direkte kontakt med alle...
Portefølje (6)
Italia, Trento
... vann i gryten for å lage basen for å tilberede ønskede retter. Fortsett deretter med å tilberede kjøtt, fisk, grønnsaker eller sauser i henhold til den foretrukne oppskriften, og sjekk eventuelt behovet for salt mot slutten av tilberedningen.
Portefølje (9)
Italia, Calatafimi Segesta
...Allsidig olje. Ideell for å fremheve og verdsette kvaliteten på maten både under tilberedning og når den tilsettes rå, hvor den virkelig skinner. Utmerket med stekte grønnsaker, med steker, med ovnsbakt fisk, med paier, perfekt i salatdressinger, i tilberedningen av pinzimonio og på grillede grønnsaker.
Portefølje (3)
Italia, San Pietro Clarenza
...Ekstra jomfruolivenolje laget med de aromatiske olivenene typiske for Øst-Sicilia, Nocellara Etnea. Resultatet er en olje med en harmonisk og fløyelsmyk smak, lett fruktig med en mild krydret følelse. Den beriker enhver rett, ideell for å dressere pastaretter, retter med hvitt eller rødt kjøtt og fisk. Pakninger på: 0,75 cl; 1,00 lt; i glassflasker. Pakninger på: 3,00 lt; 5,00 lt; i metallbokser.
Portefølje (8)
Italia, Carovigno
... belgfruktsupper. Betydningen av mono-kultivar: Når vi snakker om mono-varietal eller mono-kultivar evo olje, refererer vi til olje som er hentet fra oliven dyrket fra en enkelt, eksklusiv avling. Begrepet mono-kultivar har faktisk en gresk rot, "monos" som betyr unik og "cultivar" som refererer til avlingen. Mono-varietal evo olje er høyt verdsatt fordi, siden den kommer fra en enkelt avling, ikke produseres i store mengder og, fremfor alt, er sterkt påvirket av værforholdene i året.
Portefølje (8)
...SPECS FOR PRODUKT PRODUKTØkologisk Extra Virgin Olivenolje ÅRSGANG 100% 2017-2018 LAND Italia REGIONCalabria OMRÅDE Høyden av Presila i Calabria MILJØUforurenset og rent DYRKNINGNedgraving av naturlige stoffer: gress, favino (dekkvekst) HØSTMaskinvibrasjon med paraply EKSTRAHERING Kaldpressing (under 27°) innen 24 timer etter innhøsting LAGRINGStålbeholdere SERTIFISERINGØkologisk SERTIFISERINGNOP: Usda 100% Økologisk KULTIVARMonokultivar “Carolea” BRUK Rå på salater, belgfrukter og supper Første retter Kjøtt……..og fisk Middelhavsdietten...
Portefølje (7)
Italia, Maruggio
... som dressing, passer godt til duftene og smakene fra middelhavskjøkkenet, og respekterer smaken av maten. Den hedrer de enkleste rettene som bruschetta, salater og vinaigretter, og anbefales også til grillet kjøtt, supper, gryteretter og bakt fisk. Det er en olje for alle som ønsker å spise sunt og balansert.
Portefølje (8)
Italia, Sciacca
... anerkjent i markedet for sin eksepsjonelle evne til innovasjon. Selskapet Carlino s.r.l. produserer ansjosfileter i olje, sardinefileter i olje, ansjospasta, saltet ansjos, saltede sardiner, marinerte ansjosfileter og Colatura. Fisken som brukes er kjent for sin utmerkede smak, friskhet og lysstyrke, bearbeidet med kulde for å bevare de ernæringsmessige, kvalitative og organoleptiske verdiene i henhold til de strenge kontrollene i vårt kvalitetssystem.
Italia, Sciacca
... har etablert seg på markedet som et produkt av "høy kvalitet". Ansjosene og sardinene fra det lokale fisket gjør det mulig for selskapet å bearbeide nyfisket fisk samme dag, ved hjelp av eldgamle og håndverksmessige teknikker, uten tilsetning av konserveringsmidler, og dermed skape et utmerket produkt MADE IN ITALY. De ulike produksjonsfasene og modningstiden overvåkes nøye, noe som resulterer i et ferdig produkt av høy kvalitet og gjør at merket "DON CARLOS" er til stede i store distribusjonssentre og hypermarkeder.
Italia, Nocera Inferiore
F.lli Cuomo har operert i flere tiår innen industrimaskiner. Vi produserer maskiner, komplette linjer og utstyr for primær- og sekundærpakking av alle typer matvarer (grønnsaker, kjøtt, fisk, olje, melk osv.); maskiner for produksjonslinjer for bokser i tinn; komplette linjer for lokk og bunner fra tinnplater. Alle maskiner er individuelt designet for en ny generasjon av metallemballasje. Maskiner og komplette linjer for produksjon av metallkapsler, type twist-off, for glasskrukker.
...Bluver har produsert sjømat- og grønnsaksaperitiffer i olje eller naturlig i over 20 år. Til stede i hele Europa, produserer Bluver den eksklusive "Misto Mare Infarinato": en blanding av frossen og panert fisk for frityrsteking, klar på 5 minutter. Vårt selskap leverer til dagligvarehandelen, Ho.re.ca. og restaurantbransjen.
Behandling og transformasjon av fiske- og grønnsaksprodukter i olje, frosne og fra gastronomi.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play