Italia, Imperia
...Typisk tradisjonell ligurisk saus, sammensatt av de beste italienske tomatene, fersk basilikum, ekstra jomfruolivenolje og hvitløk. Den enkle hemmeligheten bak en sunn og velsmakende forrett. Produktegenskaper I 'Vedlegg' finner du etiketten med næringsdata og annen informasjon om produktet. Kombinasjoner Den rike og omsluttende smaken gjør den perfekt for alle typer pasta. Lett oppvarmet, for...
Portefølje (44)
Italia, Martina Franca
...Burrata Pugliese er en fersk og kremet ost, typisk for den italienske osteproduksjonen. Laget med melk av høy kvalitet, skiller burrata seg ut med sitt myke og smøraktige hjerte, innhyllet i et tynt lag mozzarella. Denne osten er perfekt for å nytes alene eller sammen med ferske tomater og et dryss av olivenolje, noe som fremhever dens delikate og unike smak. Burrata er et utmerket valg for de som søker en autentisk og raffinert kulinarisk opplevelse.
Portefølje (29)
Italia, Ventimiglia Di Sicilia
... ettersmak av artisjokk, mandel og fersk gress. Denne oljen gir en balsamisk og frisk smak og er ideell for bruk rå, i kombinasjon med fiskeforretter, supper og rødt kjøtt. Ekstra jomfru olivenolje brukes også, i stedet for smør, til baking i småkaker, søtsaker og kaker.
Portefølje (2)
Italia, Santa Ninfa
...EVO-olje 100% økologisk produseres av økologiske oliven fra vårt område. Fruktig med middels intensitet. Fersk og balansert gir den unike opplevelser for alle som elsker god og sunn mat. Den tilbyr en kraftig smak med bitterhet og krydder i perfekt harmoni.
Portefølje (4)
Italia, San Pietro Clarenza
...Aromatisk og smakfull krydder. Utmerket tilbehør til en kjøttrett, perfekt for å lage forretter. INGREDIENSER: Tørkede tomater, extra virgin olivenolje, solsikkeolje, fersk basilikum, oregano, fersk hvitløk, chili i varierende mengder. Pakker på: 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...
Portefølje (8)
...Ekstra jomfru olivenolje smaksatt med trøffel, chili, rød mandarin, sitron og rosmarin.
Italia, Castelfidardo
...Fruktig ekstra jomfruolivenolje med en anelse av fersk grønn mandel. Kompleks og raffinert smak med vegetale noter av artisjokk, salat og mandel. Den har en godt balansert og harmonisert krydret ettersmak. Anbefalt til stekt kjøtt, bønnesupper, grillet brød med salt, tomater, hvitløk og ruccola.
Portefølje (4)
Italia, S.spirito Di Bari
...Produksjonsområde for oliven S.Spirito di Bari (ms.l.m78) Monokultur Coratina-oljer preget av et middels-intensivt nivå av fruktighet, bitterhet og krydder, med en dominerende duft av fersk mandel og lette sensasjoner av gress/blader og artisjokk.
Portefølje (7)
Italia, Salerno
...Fersk laks bearbeidet samme dag og marinert i vinedd. Pakket i blandet olje, 20% ekstra virgin olivenolje, 80% solsikkeolje med friske aromaer. Pakket i vakuumforseglet beholder. Laks (Salmo Salar), (FAO SONE 27), 80% solsikkeolje, 20% ekstra virgin olivenolje, eddik, antioksidant, smakforsterker, aroma, salt, naturlige aromaer. Selskapet opererer i samsvar med nasjonale og europeiske forskrifter...
Portefølje (8)
...-tallet, huser restauranten hvor menyene som tilbys er fra gården, og det produseres fersk pasta. Driften er familiedrevet, og har over 20 års erfaring innen turisme. Derfor er vi glade for å ønske dere velkommen og samarbeide med dere om reservasjoner som gir opplevelser for å utforske området, velvære, natur og dens smaker. Resortet har havutsikt, og rommene er utstyrt med aircondition som...
Portefølje (1)
Italia, Amelia
... hygienestandarder gjennom prosessen, mens innhøsting og lagring skjer ekstremt raskt for å unngå gjæring og dermed fullt bevare smaksegenskapene. Den tradisjonelle pressemetoden innebærer en temperatur over 26 °C, som forhindrer skade på den fenoliske konsentrasjonen og fullt bevarer den ernæringsmessige verdien, samtidig som den hever fruktens ekthet og essensen av smaken. FenOlio er den ekstra jomfruolivenoljen (DOP) laget av fersk frukt fra det prestisjetunge området av Amerini-høydene. Et fortryllende landskap av fjell og skoger, daler av bølgende åser, emblem for Umbria, "Italias grønne hjerte."...
Italia, Pienza
... modenhetsgrad, (fylling), og presses innen 24 timer etter innhøsting. Utvinningen av oljen skjer gjennom kaldpressing og ved hjelp av helt nye mekaniske prosesser, takket være hvilke produktet som oppnås bevarer nesten alle de organoleptiske egenskapene til fersk oliven. Selskapet har nesten hundre års erfaring i bransjen, takket være den viktige profesjonaliteten som ble oppnådd av sin grunnlegger, herr REMO MONACI.
Italia, Mirabella Imbaccari
... sesongens rytme, bearbeides innen 24 timer fra fersk vare, og blir pakket i glass og halvfabrikata. Selskapet er til stede i Ho.Re.Ca-sektoren, spesialbutikker og dagligvarekjeder, både på nasjonale og internasjonale markeder. Macara er et registrert varemerke av Azienda Agricola Iacona S.S.
Italia, Cagliari
Vi er et selskap som hovedsakelig eksporterer sardinske matprodukter til utlandet. Vi har et bredt utvalg av produkter for grossister, delikatessebutikker, restauranter og pizzeriaer osv. Våre produkter inkluderer: tørr pasta som gnocchetti, spaghetti og fersk pasta som ravioli og culurgiones, seadas, safran, olivenolje og olivenpaté, oster og ostekremer, viner, øl i ulike størrelser, også på fat, søtsaker, brennevin, bottarga, trøffelkrem og trøffeloster, samt spekemat som tørr og fersk pølse.
Il Mare Nostrum tilbyr et fiskekjøkken som tar inspirasjon fra de ekte maritime tradisjonene, de fra havnene og fiskernes hjem. Oppskriftene er enkle og lette, basert på søken etter kvaliteten på ingrediensene, bruken av olivenolje og ferskheten til produktene som brukes, fra fisken som er naturlig fersk, til de aromatiske urtene. Rettene nytes i en varm, uformell men stilfull atmosfære, hvor...
Italia, Genova
...Vi er en australsk/italiensk importør/distributør/engrosleverandør av matprodukter, inkludert fersk mat og landbruksmaskiner. Vårt selskap er også en eksportør av Parmigiano Reggiano, olivenolje, hermetiske tomater, pasta (både italiensk og tyrkisk), vin, øl og alkoholholdige drikker. Vi har også italiensk hagebrukutstyr som drivhus og irrigasjonsrør, dyser og sprøytemunnstykker.
Italia, Atripalda
Salg av oljer siden 1946, fra produsent til forbruker. Gastronomiske spesialiteter i olivenolje og solsikkefrø, håndlaget og mange andre spesialiteter fra grillen. Utvalget av våre produkter inkluderer ville sopp: kantareller, egg-sopp, sjampinjong, trøfler, bær osv. (tørket, frosset, fersk, i olje og lignende). Kvaliteten og påliteligheten til våre produkter er bekreftet av kontrollprosedyrer i samsvar med gjeldende lover, i tillegg til vår mangeårige erfaring i bransjen.
Italia, Padova
...SOM KUN ER PRODUSERT MED DURUMHVETE MEL. VI HANDEL I ITALIENSKE BESTE VINER, SPESIELT FRA VENETIANSKE REGION SOM PROSECCO, AMARONE FRA VALPOLICELLA, DURELLO, SOAVE, RECIOTO. VI TILBYR ASSISTANSE FOR KJØPERE SOM ER INTERESSERT I DE BESTE SPESIELLE PRODUKTENE FRA ITALIENSK GASTRONOMI SOM EKSTRA VIRGIN OLIVENOLJE, MOZZARELLAOST, TOMATER (TØRKEDE ELLER FERSKE). VENNLIGST FORTELL OSS HVAD DU ØNSKER Å KJØPE, SÅ GIR VI DEG ET TILBUD.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play