Italia, Orbassano
...Hvert land kan ha sin egen tradisjonelle oppskrift på gnocchi, med forskjellige størrelser, former og ingredienser. Men i Italia, hvor "gnocchi" ble laget for første gang, er det en enkel og deilig pasta laget med poteter, perfekt for røde sauser og ostefondue. En rik og substansiell forrett, en tradisjon for alle årstider. Våre gnocchi har en mykhet og konsistens som gjør dem egnet for alle ganer, selv de mest delikate. Ideelle for veganske tilberedninger.
Portefølje (21)
Italia, Barberino Di Mugello
...Pici - Paccheri - Spaghetti - Penne av durumhvete: Det er en pasta produsert utelukkende med semolina fra durumhvete høstet på åsene i Volterra av bøndene i kooperativet. Bearbeidingen utføres etter håndverksmetoder, med bronseforming og tørking ved lav temperatur. Tortelloni, Tortelloni Verdi, Maremmani av fersk håndlaget pasta.
Portefølje (7)
Italia, Altamura
... temperaturer, som svinger fra et minimum på 40 til et maksimum på 55 grader Celsius, og dermed bevarer vi de ernæringsmessige verdiene og holdbarheten under koking. Vi produserer fersk og tørr pasta, økologisk og konvensjonell, laget av Farro dicoccum, hard hvete Senatore Cappelli, fullkorn, og aromatisert med dehydrerte og naturlige produkter. Våre produkter er til stede på det italienske markedet fra engros til detaljhandel, samt på det utenlandske markedet, hovedsakelig i Spania, Portugal, Tyskland, England, Canada, Brasil, Australia og USA.
Italia, Ceglie Messapica
Produksjon og salg av fersk og tørr pasta, orecchiette, fusilli, cavatelli, tagliatelle. Fersk pasta laget av brent hvete, fersk pasta laget av senatore cappelli, fersk eggpasta. Utlandet, Tyskland, England, Frankrike, Pastificio SUMA, som forener overlegen kvalitet og ektehet, skaper sin kjærlighet for pasta fra de beste blandingene av semule. Den rike og uforglemmelige smaken av orecchiette...
Portefølje (1)
Italia, Santa Maria La Carità
..." proteiner og karbohydrater, i minimum 12 til 36 timer, avhengig av hvilken type format som skal bearbeides. Bearbeiding av Fersk Pasta: hvert produkt lages med NØYE UTVALGTE RÅVARER og avviser kategorisk bruken av konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer. En kvalitetsdeig. Dette er målet vi streber etter i hver produksjonssyklus. Utvalgte ferske egg, semola med høyt proteininnhold som 100% kommer fra italienske marker, langsom og homogen elting, konstant og gradvis forming i bronse, er våre hemmeligheter.
Italia, Latina
...Vi er et import- og eksportfirma, og vår virksomhet er å utvikle og spre matvareekspertise i verden av 100% Made in Italy. _/..Tørr pasta | kort pasta | lang pasta | fersk pasta | Matvarer | Hermetiske tomater også amerikanske formater | tomatsaus | konserver | vin fra Lazio, moscato fra Terracina | Nero d'Avola vin fra Sicilia | Kaffe, Kakao | eksotisk frukt | tørket frukt | fersk frukt...
Italia, Grottole
Il Pastificio Italyca produserer håndlaget pasta både fersk og tørr, sertifisert økologisk av Icea, ved å bruke kun 100% italiensk hvete. Vi produserer for øyeblikket 10 ferske formater (holdbarhet 3 måneder oppbevart i kjøleskap) og omtrent 25 tørre formater. Vår nettside er www.pastificioitalyca.it, hvor du kan se vår historie og våre produkter. I tillegg produserer vi alltid sertifisert økologisk EVO-olje fra Icea. Det er mulig å sette på tilpasset etikett på produktene.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play