Italia, Orbassano
...Hvert land kan ha sin egen tradisjonelle oppskrift på gnocchi, med forskjellige størrelser, former og ingredienser. Men i Italia, hvor "gnocchi" ble laget for første gang, er det en enkel og deilig pasta laget med poteter, perfekt for røde sauser og ostefondue. En rik og substansiell forrett, en tradisjon for alle årstider. Våre gnocchi har en mykhet og en konsistens som gjør dem egnet for alle ganer, selv de mest delikate. Ideelle for veganske tilberedninger.
Portefølje (63)
Italia, Barberino Di Mugello
...Pici - Paccheri - Spaghetti - Penne av durumhvete: Det er en pasta produsert utelukkende med semolina fra durumhvete høstet på åsene i Volterra av bøndene i kooperativet. Bearbeidingen utføres etter håndverksmetoder, med bronseforming og tørking ved lav temperatur. Tortelloni, Tortelloni Verdi, Maremmani av fersk håndlaget pasta.
Portefølje (7)
Italia, Altamura
... temperaturer, som svinger fra et minimum på 40 til et maksimum på 55 grader Celsius, og dermed bevarer vi de ernæringsmessige verdiene og holdbarheten under koking. Vi produserer fersk og tørr pasta, økologisk og konvensjonell, laget av Farro dicoccum, hard hvete Senatore Cappelli, fullkorn, og aromatisert med dehydrerte og naturlige produkter. Våre produkter er til stede på det italienske markedet fra engros til detaljhandel, samt på det utenlandske markedet, hovedsakelig i Spania, Portugal, Tyskland, England, Canada, Brasil, Australia og USA.
Italia, Santa Maria La Carità
..." proteiner og karbohydrater, i minimum 12 til 36 timer, avhengig av hvilken type format som skal bearbeides. Bearbeiding av Fersk Pasta: hvert produkt lages med NØYE UTVALGTE RÅVARER og avviser kategorisk bruken av konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer. En kvalitetsdeig. Dette er målet vi streber etter i hver produksjonssyklus. Utvalgte ferske egg, semola med høyt proteininnhold som 100% kommer fra italienske marker, langsom og homogen elting, konstant og gradvis forming i bronse, er våre hemmeligheter.
Italia, Follonica
...I hjertet av Toscana tilbyr Pastificio Lettieri en unik og uforlignelig pasta. Vi har alltid vært engasjert i å finne tradisjonelle og ekte smaker, og vi har klart å finne måten å BEVARE SMAKEN AV DEN GAMLE OG EKTESPASTEN "SOM DEN BLE LAGET HJEMME". Vår pasta er umulig å skille fra fersk pasta. Den er produsert håndverksmessig med tradisjonelle og nedarvede metoder, tørking i over 70 timer, bronseformet og 100% italiensk hvete med en dedikert linje av 100% toskansk hvete.
Portefølje (3)
Italia, Grottole
Il Pastificio Italyca produserer håndlaget pasta både fersk og tørr, sertifisert økologisk av Icea, ved å bruke kun 100% italiensk hvete. Vi produserer for øyeblikket 10 ferske formater (holdbarhet 3 måneder oppbevart i kjøleskap) og omtrent 25 tørre formater. Vår nettside er www.pastificioitalyca.it, hvor du kan se vår historie og våre produkter. I tillegg produserer vi alltid sertifisert økologisk EVO-olje fra Icea. Det er mulig å sette på tilpasset etikett på produktene.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play