Italia, Forlì
...Farro er en kornsort som tilhører gressfamilien, lav på fett og høy på protein, ideell for de som følger kalorireduserte dietter eller ønsker en passende dose energi før fysisk aktivitet. Perlet farro-korn produseres i Italia fra økologisk dyrking. Perlet farro skiller seg fra grov farro ved fravær av det ytre skallet og en enklere og raskere tilberedningsmetode, men det er fortsatt rikt på fiber...
Portefølje (50)
Italia, Barberino Di Mugello
Agrifood Toscana er et dynamisk selskap som opererer innen den toskanske agroalimentære sektoren, hvor produksjonene med merket Agriqualità fra Amiata og Val di Paglia er resultatet av en produksjonskjede som ble etablert i 2005, og som fikk godkjenning for sertifisering fra Region Toscana. Spesielt har de sertifiserte produksjonene vært rettet mot direkte markedsføring i utsalgssteder med merkene...
Portefølje (7)
Italia, Altamura
... temperaturer, som svinger fra et minimum på 40 til et maksimum på 55 grader Celsius, og dermed bevarer vi de ernæringsmessige verdiene og holdbarheten under koking. Vi produserer fersk og tørr pasta, økologisk og konvensjonell, laget av Farro dicoccum, hard hvete Senatore Cappelli, fullkorn, og aromatisert med dehydrerte og naturlige produkter. Våre produkter er til stede på det italienske markedet fra engros til detaljhandel, samt på det utenlandske markedet, hovedsakelig i Spania, Portugal, Tyskland, England, Canada, Brasil, Australia og USA.
Italia, Notaresco
...Gården "La Cascina del farro" ble grunnlagt i 1995 i Guardia Vomano (TE) av Dr. Giacomo Di Giovannantonio og hans kone Maria Grazia Iachini. Drevet av ønsket om å konsumere produkter fra deres egen jord, som skulle være sunne og ekte, bestemte de seg for å begynne å dyrke emmer. Denne erfaringen, rik på ny kunnskap og gjenoppdagede lidenskaper, ble en anledning til deling med slektninger og...
Italia, scanno
...VÅR VIRKSOMHET HAR EN GAMMEL TRADISJON - SIDEN 1970 UNDER NAVN AV HERREN GINO DI MASSO - SOM FONDTE I 1985 ET SELSKAP UNDER NAVN COLLETTIVO SAMMEN MED FRU MARIA, HANS KONE, OG DERES TRE BARN: GIULIO, ANSVARLIG FOR SALGSSEKTOREN, ANGELO OG ALESSANDRO I PRODUKSJONEN. VÅRE PRODUKTER ER: PAN DELL'ORSO, PANETTO, KAKER, FYLTE KAKER, SCANNESE, LA CERASELLA, FROLLINE, KAKER MED FARRO - TRADISJONELLE ITALIENSKE DESSERTER - PANETTONI, COLOMBE, NONNA ANGELAS FOCACCIA, MOSTACCIUOLI, AMARETTI DI SCANNO, FERRATELLE.
Italia, Capaccio
Italia, Marcianise
Italia, Firenzuola
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play