... umiddelbart etter steking. Alle våre referanser starter med en base bestående av: melk, egg, mel, salt, pepper, samt svinefett for å forbedre lagdelingen. Fra våre baser av Crefole sfogliate, lager vi forskjellige referanser: integrale Crefole sfogliate, Crepole med polentadeig, integrale Crefole sfogliate, Crefole sfogliate med emmer. Fra disse kommer også våre smakfulle snacks: Crefolini og Crepolini.
Portefølje (10)
Italia, Notaresco
... venner, samt en tilbakevending til de gamle og sunne smakene fra tradisjonen. Skritt for skritt, etter ulike forsøk og oppskrifter, klarte det entreprenante paret å oppnå betydelig kompetanse i tilberedningen av emmer, som ble brukt som erstatning i alle de mer klassiske oppskriftene. Emmerpastaen, som representerer hovedproduktet til gården, er resultatet av mange års studier og praksis. Herr Giacomo og fru Maria Grazia har overført sin lidenskap for ekte og enkel mat fra "våre bord" til gården.
Italia, Foligno
... fremst av linser, som finner et privilegert habitat i disse høydene, og deretter av kikerter, cicerchie, roveja, emmer, bønner og bygg. Disse avlingene har den særegenheten at de vokser godt selv i fattige jordsmonn, og siden de er svært motstandsdyktige mot kulde, gir de et godt utbytte der andre avlinger mislykkes. Det dreier seg derfor om produkter som historisk sett ikke trenger moderne kjemiske...
Italia, Saonara
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play