Italia, Imperia
...Aubergine i Extra Virgin Olivenolje – En klassisk italiensk siderett. Auberginer blanchert i vann og eddik, deretter lagt i glass, med tilsetning av aromatiske urter og dekket med godt Extra Virgin Olivenolje. Fast og veldig smakfull. Produkte etikett I 'Vedlegg' finner du etiketten med næringsdata og annen informasjon om produktet. Kombinasjoner Allsidig produkt, som kan brukes til å pynte på...
Portefølje (44)
Italia, Giuliano
...Farina "00", vann, Lievito Madre (naturlig gjær av hvetemel type 0 i pulverform, gjær, malt kornmel), salt, solsikkeolje, olivenolje, tomat, mozzarella, aubergine, ekstra jomfru olivenolje.
Portefølje (129)
Italia, Paterno'
...Våre auberginer, som er typisk sicilianske, blir håndlaget, skåret i skiver, krydret med duftende lokal oregano, hvitløk, et klype chili og bevart utelukkende i ekstra jomfru olivenolje.
Portefølje (9)
Italia, San Pietro Clarenza
...Duften av nyplukkede sicilianske tomater beriket med smaken av ferske auberginer som er stekt separat i en typisk siciliansk oppskrift laget for å feire det berømte verket av Vincenzo Bellini, La Norma. Ideell for å smake til en tallerken med spaghetti, som kan fullføres med et dryss av revet ricotta salata på toppen. INGREDIENSER: Tomatpuré i biter, ekstra jomfruolivenolje, ferske auberginer stekt separat, fersk basilikum, fersk hvitløk, salt og sukker. Pakninger på: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...
Portefølje (8)
Italia, Acicastello
...Førsteklasses utvalgte produkter, dyrket på tradisjonelt vis uten kjemikalier, krydret med ekstra jomfruolivenolje fra Sicilia. Vi kan tilby konserverte produkter i olje som: cherrytomater fra Pachino, artisjokker, auberginer, svarte oliven, artisjokkpate, svart olivenpate, paprika,...
Portefølje (10)
Italia, Sassello
...sprø fylte chilipepper (med tunfiskkrem) i ekstra virgin olivenolje, sprø chilipepper i olivenolje med ansjos, kapers og oliven, arrangerte soltørkede tomater i olivenolje, bittersøte løk, grillede små løk i olivenolje, små løk med Modena balsamicoeddik I.G.P., sprø sardinske artisjokker i olivenolje, grillede auberginer i olivenolje, paprika med trøffel, blanding av hors d'oeuvre i olivenolje, ostekrem smeltet med trøffel, olivenpaté med trøffel, trøffelkrem,...
Portefølje (9)
...Navnet stammer fra Capone, som på den tiden var lett tilgjengelig i sicilianske kjøkken på grunn av sin overflod. Capone ble servert sammen med tomat og aubergine. På begynnelsen av forrige århundre ble retten en del av den folkelige mattradisjonen, og capone ble erstattet med andre grønnsaker. Grønnsakene, nøye utvalgt, blir fritert separat, og deretter kokt med en spesiell tomatsaus. Ingredienser: Fritert aubergine i terninger 37%, tomatsaus, solsikkeolje, ekstra virgin olivenolje, løk, selleri, oliven, kapers, sukker, naturlige aromaer, eddik.
Italia, Moio Della Civitella
...ideelle for sunne og smakfulle frokoster. • Oljeprodukter: Vi lager auberginer, soltørkede tomater og artisjokker i olje etter gamle oppskrifter fra Cilento. Våre produkter er konserverte i ekstra jomfruolivenolje, noe som garanterer en intens og autentisk smak. Hvorfor velge Minnelea? • Ferske og naturlige ingredienser og tradisjonelle bearbeidingsmetoder • Bærekraftige landbrukspraksiser og miljøvennlig emballasje • Middelhavstradisjon For mer informasjon om produktene våre eller for å legge inn en bestilling, inviterer vi deg til å besøke nettstedet vårt eller sende oss en direkte melding.
Portefølje (16)
... fra Puglia er vårt flaggskipprodukt, men vi håndterer også matvarer som tomater, auberginer, squash og paprika. Og nå også ekstra virgin olje fra økologisk landbruk og tomatpuré, også økologisk. Fordi det som betyr mest for oss er å spre godheten, smaken og smakene fra vårt land, prinsippene i Middelhavsdietten, som er et immaterielt kulturarv for menneskeheten, hvor som helst vi har mulighet!
Italia, Campobello Di Mzara
Familieeid selskap med rike, gamle tradisjoner som går fra generasjon til generasjon; vi er den tredje. Vi produserer ekstra jomfruolivenolje og økologiske oliven av sorten nocellara del belice. Aromatiserte oljer, grønn og svart olivenpasta, med skall av sitroner, appelsiner, mandariner, auberginer, pistasjnøtter og oliven cunzatu. Alt lages med kjærlighet ved hjelp av gamle metoder, akkurat som man gjorde før.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play