Italia, Giuliano
...Tartelletten med mørk sjokolade er en deilig dessert som fortryller sansene, perfekt for sjokoladeelskere. Denne delikatessen består av en sprø bunn av smuldreteig, bakt til perfeksjon for å gi den den smøraktige og sprø følelsen som smelter i munnen. Hjertet av tartelletten er en rik og fløyelsmyk fylling av mørk sjokolade, intens og dyp, som skaper en sublim kontrast til sødmen i bunnen...
Portefølje (129)
Italia, Messina
...Pignolata messinese er en typisk oppskrift fra den sicilianske tradisjonen som spesielt tilberedes i forbindelse med julefeiringer eller karneval. Det dreier seg om små biter av deig som blir fritert (eller i noen tilfeller bakt) og glasert, ved å dekke dem med to forskjellige glasurer, en hvit med sitronsmak og en svart med mørk sjokolade. Den doble fargekombinasjonen er en av de uunnværlige egenskapene for å gi liv til denne søtsaken.
Portefølje (10)
Italia, Mazara Del Vallo
...Torte sette veli er en elaborert dessert, men med en eksepsjonell smak, en kake som må prøves og nytes: et sjokoladefest, ideell for ekte godterelskere. Den består av flere lag med bavarsk sjokolade, hasselnøtt, en kakaobunn, et sprøtt lag og en speilglasur på toppen.
Portefølje (8)
Italia, Marciano Della Chiana
... kreativitet i å gjenoppfinne tradisjonen til Pasticceria Fabio og Gianni, en av de mest anerkjente og berømte i provinsen Arezzo. Produktet kommer i den elegante emballasjen fra konditoriet, noe som gjør det perfekt som gave. Panzuppo lages i flere varianter, og det som skiller denne Panzuppo fra den klassiske, er at deigen er dynket med en kaffedestillat i stedet for søt vin. Panzuppo Al Caffè Nero er også rikt fylt med biter av mørk sjokolade i stedet for rosiner.
Portefølje (10)
Italia, Taranto
...Våre påleggskremer er laget med kvalitetsråvarer og håndverksmetoder. De kan brukes til ulike anledninger, fra frokost til dessert. De utgjør et velsmakende, sunt og næringsrikt alternativ til industrielle produkter på markedet.
Italia, Barletta
... økologiske produkter laget for de mest delikate og raffinerte smakene. PRIS: 2007 (Dolci Torino) Beste tilbehør dessert 2013 (TuttoFood Milano) 1. pris for bærekraft 2018 (Chocolate awards med. Firenze) sølvmedalje for fin sjokolade. Vi produserer: glutenfritt, sukkerfritt, økologisk, nutraceutisk, vegansk og vegetarisk, med solenergi og bærekraftig.
Portefølje (10)
Italia, San Salvatore Telesino
... spesialiteter. Vi garanterer en pålitelig og presis service, med beskjeden produksjonskapasitet i ulike formater fra vanlige sorbetmaskiner til iskrembeholdere og brett for dagligvarehandelen. Vi tilbyr også halvfabrikata og råvarer for horeca-sektoren som aromaer, sjokolade, pasta, swirls, glasurer, toppings og baser for konditorier og iskrembutikker. Vi leverer raskt med transportører som...
Populære land for denne søkefrasen