Italia, Caraglio
Eventyret til bestemor Fiorina og bestefar Giuseppe begynte i 1947 med produksjon av fersk pasta for hånd, og først i 1962 ble den første anlegget for produksjon av ravioli og tortellini satt i drift. Siden den gang har den teknologiske utviklingen ikke stoppet opp, men vår filosofi har ikke endret seg: å dedikere seg til arbeidet med den samme hengivenheten og lidenskapen som besteforeldrene, ved...
Portefølje (8)
Italia, Castellamare
...100% italiensk porøs og rynket håndlaget pasta, perfekt for å samle opp enhver saus, trukket i bronse med en langsom tørkeprosess for å bevare smaken og aromaen fullt ut.
Portefølje (26)
Italia, Catania
...SPESIALITET MAT BASERT PÅ DURUMHVETE SEMOLINA OG HAMPFRØMEL 6%. Kornene som brukes, er dyrket på Sicilia. Pastaen er resultatet av håndverksmessig produksjon, den er trukket gjennom bronse, tørket sakte og pakket for hånd. INGREDIENSER: Semolina av siciliansk durumhvete, hampfrømels siciliansk 6%, vann. Informasjon om allergener: Inneholder GLUTEN. Netto vekt 500 g.
Portefølje (8)
Italia, Cologno Monzese
I spesialiserte produksjonsenheter spredt over det italienske territoriet, produserer vi: A) Runde tråder, firkantede tråder, trekantede tråder, sekskantede tråder, flate tråder, ribbons med tykkelse 0,07 mm, profiler etter tegning trukket eller laminert i stenger, spoler eller ruller B) Bånd og spoler av kobber (med tykkelse 0,03 mm), messing, bronse, rustfritt stål C) Tråder, flate og...
Portefølje (10)
Italia, Montecorvino Rovella
... mineraler, som bearbeides til mange forskjellige former, alle trukket i bronse. Tørkingen, som er nesten naturlig, skjer ved 30/40°C i en periode som varierer fra 8 til 24 timer, slik at pastaen bevarer all sin smak. Metodene er derfor alle håndverksmessige, men det er ikke utelukket at de mest moderne teknologiene også bidrar, som blant annet damp-pasteurisering, umiddelbar pakking av fersk pasta i modifisert atmosfære og sterilisering av det ferdige produktet. Produksjonen ligger på rundt 1.200 kilo per dag.
Portefølje (2)
Pasta Riscossa siden 1902. Pasta laget av semolina fra italiensk og utenlandsk durumhvete av høy kvalitet med minimum 12,5% proteiner. Pastificio Riscossa tilbyr mer enn ti vareområder: Tørr semolina pasta, Spesiell regional pasta, Halvferdig og håndlaget pasta, Eggpasta, Gourmet pasta trukket gjennom bronse, Rød linje, Sauser, Olje og eddik, Småkaker, Mel og semolina, Ris, Potetgnocchi. 120 formater. 250 distributører i 80 land.
Aluminium - Kobber - Messing Bronse - Rustfrie Ekstrusjoner - Laminater - Trukket...
Italia, Sant'egidio Del Monte Albino
Vår bedrift er et helt håndverksmessig pastafabrikk drevet av familien, som produserer pasta laget av durumhvete semolina trukket gjennom bronse, ved å bruke 100% italienske gamle semoliner... Vårt sortiment er svært variert og har virkelig autentiske pastatyper... I tillegg til klassiske paccheri, calamarata, scialatielli, håndlagde fusilli Al ferretto, produserer vi også krydret pasta med mer...
Caffè Di Pulcinella Bastia Umbra Hemmeligheten Bak Den Ekte Napolitanske Kaffen CIALDER OG KAPSLER KOMPATIBLE MED DE HOVEDSAKLIGE ESPRESSOMASKINENE Men Caffè di Pulcinella er ikke bare kaffe..... Mange håndlagde produkter av høy kvalitet utvalgt for en stadig mer krevende kundebase: Pasta di Gragnano IGP trukket gjennom bronse, Høy kvalitet sjokolade, Håndlagde likører, Viner fra Campania...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play