Italia, Radicofani
161km
...Ricotta er et biprodukt som oppnås fra serumet som er igjen etter ostefremstilling. For å få en mykere og mer delikat ricotta, berikes serumet med tilsetning av fersk melk. Produktet oppnås ved å varme opp serumet til en temperatur på omtrent 80 °C, og det pakkes i termosveiste beholdere med en vekt på omtrent 2 kg. Utmerket å nyte naturlig, samt med sukker, sjokolade, alkermes og annet. I matlaging kan man lage deilige desserter og også smakfulle salte retter som ravioli og cannelloni fylt med ricotta og spinat. Vekt på fuscella er omtrent 350 g.
Portefølje (48)
Italia, Montelibretti
171km
... forbruk. Meieriet har CE-merket (IT F8W1G CE). Bedriften er spesialisert på produksjon av ferske oster, som primo sale, stracchino og robiola, lagrede oster og ricotta. Det produseres også hvit og frukt yoghurt samt pasteurisert melk. Vårt kommersielle tilbud fokuserer på osten Orazio, en semi-lagret ost som er egnet for bordforbruk og markedsføres etter noen ukers modning. Tørrsalting og modning i naturlige lokaler gjør den unik med sine sensoriske egenskaper.
Italia, Sonnino
209km
... Campana DOP. Francia Mozzarella GmbH - Anlegg i Berlin Det tredje anlegget, det nyeste i rekkefølge, ble åpnet i 2002 og ligger i Berlin i Tyskland: her produseres økologisk melk mozzarella og ricotta, samt melk mozzarella og ricotta.
Italia, Viareggio
245km
... den ferske ricotta-raviolen, fiske-raviolen, gresskar-raviolen, samt potetvarianten og de vegetarianske alternativene. Vi har CE-merke for salg og legger stor vekt på overholdelse av H.A.C.C.P for å sikre ansvarlig produksjon. Kom og besøk oss også for detaljhandel, hvor du vil finne utmerkede sauser, lasagne, fylte muslinger og mye mer.....
Italia, Paganico
147km
AZ.AGRICOLA med egen produksjon av sauemelk og bearbeiding til Pecorino, Ricotta, Ravaggiolo og forskjellige aromatiserte Pecorinoer. Direkte salg. Leveranser og forsendelser i Italia og utlandet. Smaksprøver tilgjengelig på forespørsel.
Ariete Fattoria Latte Sano S.p.A., melken fra Roma: et selskap spesialisert på produksjon og bearbeiding av fersk melk i Roma, fersk melk med høy fordøyelighet, UHT-melk, yoghurt, fløte, smør, mozzarella, ricotta, caciotta, appassite, grana padano, melk- og kakao-pudding, melk av høy kvalitet.
Italia, Montalto Di Castro
106km
...Da Ferdinando Bagarani startet osteproduksjonen Mamma Maremma, var det lite mer enn et verksted hvor det hovedsakelig ble produsert ricotta og et par varianter av caciotte. I løpet av et halvt århundre har utvalget blitt beriket med smaker og konsistenser forankret i tradisjonen og typisiteten til området. Den Maremma som ble feiret i maleriene til Macchiaioli, og som Giosué Carducci beskrev som "det søte landet".
Italia, Porcari
240km
Produksjon og direkte salg samt engros av mozzarella, ricotta og ost...
Italia, SOVICILLE
185km
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play