Italia, Radicofani
...Det lages utelukkende av sauemelk, og blir bearbeidet ved en temperatur på omtrent 30/32°C. Resultatet er en hvit ost med en litt smuldrete konsistens og en tørr, delikat smak. Behandlingen med tomatkonsentrat på skorpen gir den en enda mer spesiell smak. Produksjonen er planlagt i to forskjellige størrelser: den første i skålform med en vekt på omtrent 1,450 kg; den andre i rett form med en vekt på omtrent 1,900 kg. Modningen varer i omtrent 60/70 dager.
Portefølje (48)
Italia, Noci
...Provolone stagionato er en lagret ost med elastisk konsistens, produsert utelukkende med melk fra melkekyr. Den er tradisjonelt bearbeidet og formet for hånd, og modnes i omtrent 9 til 12 måneder. Den har en gul farge, en veldig pastaaktig konsistens, hard på utsiden og en veldig intens og litt krydret smak. Den er utmerket å nyte i flak eller sammen med et godt glass vin.
Portefølje (10)
Italia, Brusaporto
...Linea med tortelloni på 1 kg med de mest elskede smakene fra tradisjonen, laget med utvalgte ingredienser og bearbeidet etter tradisjonelle oppskrifter. Tilgjengelig også: - Tortelloni med ricotta og spinat 1 kg - Tortelloni med sopp 1 kg - Tortelloni med spekeskinke 1 kg - Tortelloni med kjøtt 1 kg...
Portefølje (10)
Italia, Olbia
... oppbevaring og ved tilberedning. Produkter: Frossen håndlaget pasta: ideell for eksport og oppbevaring. Den fryses umiddelbart etter produksjon, noe som bevarer alle kvalitetene til det nyproduserte produktet. Frosne seadas: fylt pasta med ost som kan tilberedes fritert eller i ovn, og kan krydres etter smak med honning eller sukker, eller nytes som en salt rett. Søtsaker fra den sarde tradisjonen: papassini, amaretti og tiliccas.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play