Italia, Castellamare
193km
Benvenuti in Ipos, il vostro punto di riferimento per il vero Made in Italy. Con profonde radici nelle tradizioni artigianali italiane, Ipos si impegna a preservare e promuovere l'autenticità e la qualità che il nostro paese ha da offrire. Siamo una vetrina per migliaia di piccole aziende che, con immutata passione, lavorano per mantenere vive le pratiche tradizionali, resistendo alla standardizza...
Portefølje (26)
Italia, Vomano (TE)
170km
... innen formulering og produksjon av kosttilskudd av høy kvalitet. PNK Farmaceutici Spa forener en gruppe selskaper NTP BIOTECH, MD’E GUM og ADISTAFARMA som spesialiserer seg innen farmasøytisk sektor. Denne synergien gjør det mulig å tilby et bredt spekter av produkter med høye kvalitets- og kvantitetsstandarder og sikre maksimal tilfredsstillelse av de individuelle behovene til våre kunder. PNK...
Portefølje (55)
Italia, Mugnano Del Cardinale
193km
... rom. I dag, selv om produksjonen har økt betydelig og markedet har blitt mye bredere og stadig i klar ekspansjon, har lærdommene som er overlevert gjennom generasjoner, forblitt de samme. Kjøttbehandlingen foregikk i en liten bygning, hvor oppmerksomheten først og fremst var rettet mot et håndverksprodukt, nemlig Mugnano-salamien. Denne typen salami har som særtrekk utvelgelsen av kjøtt, typen...
Portefølje (9)
Siden 1957 har familien Vitali utøvd den gamle kunsten med norcineria med lidenskap, omsorg for kundens behov og fokus på kvalitet. De moderne produksjonsteknikkene har gjort det mulig for oss å videreutvikle disse egenskapene som, i dag som den gang, kjennetegner vårt selskap. Vi dyrker korn som skal bli fôr på våre jorder. Vi oppdretter svin av edle raser født i provinsen Fermo på vår gård i Petritoli, klassifisert BAT (Best Available Technique) og selvforsynt med energi takket være produksjon av energi fra fornybare kilder (solenergi).
Portefølje (1)
Italia, Viterbo
107km
... helsemyndighetene. Vi har to patenter: en skåret Coccia uten lårmuskel, med høy skinke, og Guanciamia, den første runde guanciale som ikke er rullet. I tillegg har vi et Slow Food-presidium, La susianella, et produkt som ble laget av etruskerne, de første innbyggerne i vårt område, La Tuscia. Vi produserer 136 produkter av høy kvalitet, med en tradisjonell smak som aldri er åpenbar. Vårt område gir oss stor...
Portefølje (7)
Italia, Siena
237km
... fra de utendørs oppdrettede Cinta Senese DOP-svine dyrene finner sted i den gamle eikeskogen på over 40 hektar, som ligger 700 meter oppe i åsene i Barbischio i Gaiole i Chianti. I dette området lever dyrene utendørs i et skogsområde av stor naturverdi, hvor det arrangeres guidede turer. Etter bearbeidingen av kjøttet, blir skinkene fra disse utendørs oppdrettede svinene sendt til lang modning i det gamle vinkjelleren fra 1500-tallet, som er gravd ut i de gamle murene i Radda i Chianti. Også delikatesser som kalkunstek, arista og porchetta blir skåret opp klare til å nytes.
Portefølje (2)
Italia, Airola
184km
... av de beste italienske og internasjonale kjøttene, nøye utvalgt. Pølsene og pålegget, som den prisbelønte Marchigianotto fra Gambero Rosso, representerer kulinarisk eksellens. Filiera della Carne Cillo garanterer dyrevelferd og kvaliteten på det endelige produktet. Prosjektet Cillo Experience feirer Italia og dens klassikere, og formidler den kulinariske opplevelsen og den italienske lidenskapen...
Italia, Cerreto D'esi
207km
...Våre økologiske spekematprodukter, laget med naturlige ingredienser, er resultatet av håndverksmetoder som er overlevert gjennom generasjoner. Det nye laboratoriet vårt med CE-merke gjør det mulig for oss å kombinere tradisjon og innovasjon, og tilbyr hygieniske garantier uten å måtte gi avkall på de ekte smakene.
Italia, Sant'egidio Del Monte Albino
196km
... av naturlige meltyper. Hele produksjonsprosessen foregår i vårt håndverkslaboratorium, basert på grundig forskning og kontinuerlig utvikling, med ufravikelig respekt for den tradisjonelle kunsten innen spekemat, med dens etablerte og gjenkjennelige kjennetegn. Våre spekematprodukter blir distribuert og konsumert med bevissthet og stolthet over å tilby et produkt av ubestridelig kvalitet og høy kulinarisk tradisjon.
Pancarré og spesialbrød for catering, barer, restauranter, hoteller og samfunn. Panini, grissini, toast, panbrioche.
Italia, Casalnuovo Di Napoli
173km
Italia, Citta' Di Castello
217km
Ferskt kjøtt og pålegg...
Italia, Montecchio
126km
Kjøtt - Kjøttpålegg - Gastronomi Direkte Salg...
Italia, Portoferraio
228km
ENGROS AV FROSSENMAT OG FERSKT KJØTT...
Italia, Viterbo
108km
BEHANDLING OG HANDEL MED FERSKT OG FROSSENT KJØTT 
EGEN PRODUKSJON AV SKINKER, COPPA, BACON OG PØLSER (Loc. Poggino) Tel. Fax...
Italia, Sant'antonio Abate
196km
Skrelte tomater - Kulletomater Tomatpuré - Champignon sopp Erter - Kikerter - Bønner - Linser...
Utstyr for Hoteller - Restauranter - Catering...
Italia, Sparanise
142km
Italia, Silvi
180km
Handel med tarmer, krydder, tilsetningsstoffer...
Italia, Loro Ciuffenna
236km
Smaken av tradisjon...
Italia, Preci
160km
Pølsemakerindustri...
Italia, San Gimignano
246km
Toscaniske spekemat, toskansk D.O.P. skinke. Grillede spesialiteter. Villsvinprodukter - Økologisk spekemat.
På bordet ditt i 60 år...
Italia, Frascati
41km
Italia, Bormio
42km
Italia, Ariccia
28km
Italia, Marino
34km
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play