Italia, Mason Vicentino
Forma startet sin markedsførings- og industrivirksomhet basert på 20 års erfaring fra sine grunnleggere. Selskapet produserer og distribuerer bakeri- og konditorutstyr. Våre produkter er spesifikt for profesjonelt bruk, men vi kan produsere varer på forespørsel for å imøtekomme spesifikke kundebehov. Vårt produktsortiment dekker hele bakeprosessen: blanding, deling, forming, heving og baking. Våre...
Portefølje (10)
Italia, Mazara Del Vallo
Ta en gammel bakeri. Sett inn en familie som i 50 år har fulgt de gamle sicilianske oppskriftene. Tilsett ricotta, mandler, pistasjnøtter og sitrusfrukter født av solen og jorden i Sicilia. Bland dem med riktig mengde enkelhet, tradisjon og kreativitet. Du har fått en søt Rocca. Rocca Confectionery Industries ble grunnlagt for å fremme eksellensen til den sicilianske konditoriet og tilfredsstille ...
Portefølje (8)
...BIJOUX er den mellomstore av Bismac-kollegene, og er derfor egnet for små bedrifter innen konditori, bakeri, restaurant, selvbetjening (Ho.Re.Ca.), gårdsturisme, familiebedrifter, økologisk sektor, glutenfrie og karbohydratfrie deiger. Dette er en svært kompakt modulær bordmaskin som, til tross for sine små dimensjoner, forblir sammensatt som de større versjonene, avhengig av kundens...
Portefølje (7)
Italia, San Giorgio a Cremano
...Profesjonell Brenner For Karamellisering Av Desserter Eller For Å Gi Form Til Is-skulpturer, Med Justerbar Flamme, For Et Originalt Og Klassiskt Bakeri. Beskrivelse Profesjonell Brenner Ideell For Bruk På Kjøkkenet. Perfekt For Å Karamellisere Raskt Sukker På Crème Brûlée, Ricottakaker Eller For Å Arbeide Med Is-skulpturer, osv. Har En Ladingstid På Omtrent Fra Minimum 45 Minutter Til Maksimum 90 Minutter (Avhengig Av Modell). Piezoelektrisk Tennsystem Med En Flammebeskyttelsesenhet. Justerbar Flamme. Gass Karamelliserer Med Oppladbart Volum: 60 Ml...
Samsvarende produkter
Oppladbar gassbrenner
Oppladbar gassbrenner
Portefølje (1)
Italia, Thiene
... prisen. Vi fokuserer på kvalitet, på godt lagde ovner, og på å lytte til våre kunder og gi dem det de trenger, fordi vi vet at det ikke finnes en ovn som passer for alle. Vårt produktsortiment inkluderer ovner for snackpunkter, barer, konditori - bakeri og restaurantovner, alle med konveksjonsprinsippet og italiensk stil. Våre ovner er designet for tung bruk og gir utmerkede bake-resultater på både...
Italia, Bistagno
Giuso: et århundre med innovasjon. Produksjon og salg av produkter, ingredienser, halvfabrikata og matvarer for iskrem, konditori og bakeri: italienske iskrem, krem, kandisert frukt, syltetøy, marmelade, konserverte kirsebær. Oppdraget: Å produsere sammensatte ingredienser og halvfabrikata for håndverkere og småindustrier, gjennom kontinuerlig forskning på innovative løsninger og med mål om total tilfredshet for sluttkunden.
Italia, Galliera
La Colip er et selskap som studerer, designer og bygger profesjonelle kjøleanlegg for bransjene bakeri, konditori og matproduksjon. Alt begynte i 1990 i et lite anlegg i provinsen Bologna, med produksjon av en linje med profesjonelle kjølerom. Gjennom kontinuerlig og dyp dedikasjon til forskning, utvikling og design, utvikler produksjonsutvalget seg gradvis, i takt med teknologisk innovasjon. I 1996 åpner Colip det nye anlegget på et areal på 7000 kvm, hvor de fortsatt designer og produserer et bredt spekter av kjøleanlegg og innovative systemer for bakeri, konditori og matindustrien generelt.
Italia, Verona
... designkontor kan også utvikle prosjektet ditt i 3D dynamisk format til svært gode priser. - konsulenttjenester for bakeri: LP CONSULTANT tilbyr en skreddersydd tjeneste til kunder om produkt og prosess. Bakeprosessen har ingen hemmeligheter for oss! Vi kan gi deg know-how og gi deg full assistanse for oppstarten. Vi kan også definere en industriell-kommersielt kontrakt på gjensidig avtale. Nyheter 2015: Vi leverer alt du trenger for å montere og avslutte selv hvilken som helst maskin for BAKERI eller KONDITORI (for eksempel ovn, former og mer). Ulike sett klare til montering tilgjengelig.
Italia, Ercolano
EKSPERTER PÅ KVALITET I 50 år har vi vært leverandører av råvarer og halvfabrikater til konditori, bakeri, iskrem og detaljhandel.
Italia, Novi Di Modena
... teknologiene, høy design og ekstrem pålitelighet, og jobber i tett partnerskap med våre kunder. I løpet av de siste årene har vi fokusert på kommunikasjonsteknologier innenfor Internet of Things i industrien: vår løsning kan fjernstyre maskiner og samle, visualisere og analysere driftsdata uansett hvor i verden de befinner seg. Micro Systems er eksperter innen ovner, maskiner for bakeri og konditori, for emballasje- og pakkeindustri, samt for de viktigste produsentene av limdistribusjonsmaskiner.
Italia, Bussolengo
La Conti srl, grunnlagt i 1970 av sin grunnlegger Tarcisio Conti, tilbyr et bredt spekter av maskiner for laboratorier innen konditori og bakeri av liten og mellomstor størrelse. Et dynamisk selskap som er i stand til å imøtekomme de mange forespørslene og tilpasningene, takket være vår filosofi om kontinuerlig forbedring og stadig utvikling for optimalisering av våre maskiner. Vårt produksjonssortiment er svært verdsatt og anerkjent både på det italienske og utenlandske markedet.
Italia, Matera
...-hydrogenerte fettstoffer, ikke-kunstige fargestoffer, naturlige aromaer, og retter seg hovedsakelig mot to sektorer: HÅNDVERK med et dedikert sortiment for iskrem, konditori, bakeri og Ho.Re.Ca.; INDUSTRI med Nicoletti-serien som er dedikert til store industrielle produsenter. Vi er også ubestridte ledere innen utviklingen av serien kalt Myblend: et nytt konsept som tolker og realiserer produktet, og tilpasser det spesifikt for hver kunde med: ingredienser, struktur, aromaer, farger og tilpassede emballasjer. Selskapet organiserer KURS for opplæring ved SCUOLAGELATO FEDERICO II.
Italia, Valmadrera
...Dell'Oro ble grunnlagt i 1961 og er spesialisert på produksjon av matmaskiner for bakerier, konditorier og pizzerier. Produktutvalget, med over 85 modeller i kontinuerlig utvikling, dekker i dag behovene til små og mellomstore bakeri-, konditori- og pizzeria-laboratorier, og har noen unike maskiner innen dette feltet. Selv om vi holder virksomheten vår solid knyttet til ITALIA, hvor vi er til...
... ​ Vårt bakeri konditori Pietro Quercia, som ligger i Montecosaro, er basert på ideen om å produsere et brød som gir smak og fordøyelighet, takket være den lange hevetiden med surdeig, som vi frisker opp daglig. De gamle kornsortene fra Marche-regionen, som vi nøye velger ut, er resultatet av økologisk dyrking. Den eksklusive steinmaling sørger for at kornet bevarer all sin smak og næring. Vårt brød...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play