...Bakeri er en panoramisk selvbetjeningsutstilling for bakeriprodukter med direkte service, på toppen sammensatt av 35 liters skuffer egnet for salg av forskjellige kvaliteter av bakerivarer. Hver skuff er lukket med en herdet glassdør støttet av et hengsel designet av ARREBO, komplett med et selvklebende prislapp. Den nedre delen er sammensatt av 99-liters selvtilbaketrukkende skuffer for brød av stor kalibrering eller større forbruk.
... dampinnføring, gir jevn og konstant baking, noe som forbedrer heving og duft av produktet. Dens perfekte stabile baking gjør det mulig å oppnå voluminøst og mykt brød av enhver dimensjon. Laget av rustfritt stål, med et modulært konstruksjonssystem som reduserer installasjonstiden og gir økt beskyttelse og holdbarhet mot den strukturelle termiske utvidelsen som skjer under drift. Rotor kan arbeide med gass- eller dieselbrennere eller med elektrisk energi.
IL Michelangelo della Pizza i Albano Laziale i Castelli Romani (Roma) Bakeri med vedfyrt ovn som produserer hjemmebakt brød, Genzano-brød, Lariano-brød. Romersk pizza, hvit og rød pizza, Velletrana-pizza og produksjon av typiske bakervarer fra Castelli Romani. Fra utvalget av de beste blandingene av durumhvete, 00-hvete og fullkorn, oppstår våre fantastiske produkter. Hver morgen, i henhold til...
Vår bakeri har en veldig lang historie, vi har faktisk produsert brød og bakevarer i over 20 år. Kvaliteten på råvarene og lidenskapen vi legger i arbeidet vårt har gjort at vi gjennom årene har kunnet tilfredsstille stadig flere kunder i vår by og omegn. Dere kan faktisk finne produktene våre hos utsalgssteder i Mondragone, Falciano og Cellole, samt mange matbutikker og supermarkeder. I dag har...
... Vårt bakeri konditori Pietro Quercia, som ligger i Montecosaro, er basert på ideen om å produsere et brød som gir smak og fordøyelighet, takket være den lange hevetiden med surdeig, som vi frisker opp daglig. De gamle kornsortene fra Marche-regionen, som vi nøye velger ut, er resultatet av økologisk dyrking. Den eksklusive steinmaling sørger for at kornet bevarer all sin smak og næring. Vårt brød...
... for salg. Denne tilnærmingen representerer i dag mer enn noen gang sjelen til selskapet Burlato, et kjennemerke blant våre kunder. Det oppstår produkter som ekte erstatninger for brød: de sprø Frese Oro Fragranti og Nature Fibre og Crostini; linjen med Taralli uten hydrogenerte tilsetningsfett: Squadatielli og Campagnoli; De “SQUADATIELLI” registrert varemerke: Født som et produkt som fulgte med...
Vi ønsker deg velkommen til vårt glutenfrie bakeri. Vi bryr oss om helsen til andre, spesielt de som må unngå gluten. Vi startet som Pizzeria Imperiale, men over tid har vi forstått problemene til mange kunder og har forsøkt å imøtekomme dem på best mulig måte, uten å måtte gi avkall på den fantastiske smaken av pizza, taralli, pasta og brød. Uunnværlige matvarer for et sunt kosthold, men spesielt for oss italienere og folk fra Puglia.