Italia, Villafranca Piemonte
... av italienske delikatesser til bordet hver dag. Selskapet håndterer slakting, bearbeiding og handel med svinekjøtt, og garanterer alltid et ferskt og ekte utvalg. Blant produktene: ferskt og frosset svinekjøtt, pølser, skinker, salami, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta og cotechino.
Italia, Giarre
... sicilianske Granita, laget med moderne utstyr, men følger den gamle håndverksmetoden for siciliansk Granita med bare tre ingredienser: vann, sukker og juice eller puré av frukt. Resultatet er et balansert, fyldig produkt med smakene og fargene fra siciliansk frukt, og skiller seg fra andre preparater som granitina eller grattachecca, da det ikke bruker sirup eller kjemiske derivater for å oppnå smak...
Portefølje (4)
Italia, Desenzano Del Garda
Italia, Brendola
Selskap som har drevet med salg av produkter til restaurantbransjen i omtrent 10 år. Hovedsakelig fryst fisk importert direkte fra produksjonslandene (Marokko, Spania, Argentina, Norge, Sverige, Portugal, osv.). I tillegg selger de ferske produkter som meieriprodukter, pølser og diverse hermetikk. Selskapet er hovedsakelig til stede i sentral- og nord-Italia. Selskapet er organisert både for B2B og B2C.
Italia, S. Giovanni La Punta
... BLANT DE FERDIGE PRODUKTENE FINNER VI DEN TRADISJONELLE PASTA REALE (MARZIPANFRUKTER), DE KLASSISKE MANDELPASTEENE (MED ET ASSORTIMENT PÅ OVER 10 SMAKER), PISTASJEPASTE, DE FAMØSE BUCCELLATI MED FIGER, I TILLEGG TIL TYPISK SICILIANSK KJeks I NOEN PERIODER AV ÅRET (CHIACCHIERE TIL KARNEVAL, DOVES OG LAMMER AV PASTA REALE TIL PÅSKE, KJeks TIL DE DØDE OG PANETTONE TIL JUL). BARBAGALLO DOLCIARIA ER...
Portefølje (1)
Italia, Bolzano
... potetgnocchi, butterdeig og lasagne. Selskapet samarbeider som co-packer med viktige merker. Produktene tilbys til catering- og restaurantvirksomheter, i engros, samt i detaljhandel og distribusjonskjeder, både i Italia og i utlandet. Siden 2000 har kvaliteten til KOCH vært sertifisert og alltid fokusert på forbedring. For tiden eksporteres produktene til Østerrike, Tyskland, Sveits, England, Norge, Irland, Slovenia, Kroatia, Ungarn, Hellas, Spania og Frankrike.
Italia, Omignano
... jordbær, villjordbær, aprikoser, meloner, fiken, tørket frukt, og mandariner. I tillegg har vi sitron skall, jordbær, kastanjer, osv., frosne kantareller og trøfler. Produksjonssyklusen avsluttes med pakking av ferske og steriliserte kastanjer, samt peeling og frysing av dem. Vi står til disposisjon hvis dere trenger våre produkter.
Italia, Isola Della Scala
... teknologien, blir råvarene umiddelbart frosset til IQF (Individually Quick Frozen) og puré for å bevare alle de organoleptiske egenskapene til det ferske produktet. Vår misjon er å sikre våre kunder den beste kvaliteten, mat- og opprinnelsessikkerheten til produktet gjennom en nøyaktig og grundig kontroll av vår produksjonslinje fra marken til det pakkede produktet. Passolongo er din partner for tilpassede halvferdige produkter av frukt og grønnsaker.
Italia, Bussolengo
Handel med fersk og frossen svine- og storfekjøtt.
Italia, Matera
... muligheten for å tilpasse produktene våre, kan vi betjene både HoReCa- og detaljhandelsoperatører, uansett hvor de befinner seg. Vi inviterer deg vennlig til å finne ut mer på vår internasjonale nettside (mazzillifrozenfood.com) og vår italienske nettside også (mazzillisurgelati.com).
Portefølje (4)
Italia, Noceto
Produksjon og handel med ferdiglagde frosne matvarer. Paren garanterer direkte produksjon av hele spekteret av grønnsaker med direkte kontroll over hele verdikjeden fra såing til høsting; bruker optisk sortering kombinert med røntgen og laser, det vil si det eksklusive systemet som gjør det mulig å fjerne alle fremmedlegemer for å beskytte helsen til kjøperne; effektiv og grundig kvalitetskontroll for å sikre maksimal beskyttelse av forbrukeren.
Italia, Chioggia
Vi importerer og eksporterer frossen fisk, og vi lager profesjonelle kvalitetsprodukter for restaurantbransjen. Vi ser etter nye seriøse partnere for å utvide våre produkter internasjonalt, inkludert sjømat-salater, ulike fiskefritter, risotto-forberedelser og skalldyrretter med testede oppskrifter som er tilpasset restaurantdrift, med fokus på å redusere forberedelsestidene og lagerkostnadene. Kvalitet, rimelighet og praktiskhet sammen.
Italia, Avellino
La Alimentari-gruppen er et selskap som ble grunnlagt i 1970 og er spesialisert på salg av naturlige tarmer med de nødvendige sertifiseringene for italienske og utenlandske produkter. La Alimentari-gruppen er spesialisert på salg av svine-, sau- og hestetarm og tilbyr produkter av høy kvalitet.
Italia, Monte San Giusto
Vi er en ung ITALO-RUSSISK bedrift som tilbyr produkter direkte fra den SIBIRISKE skogen, som vi mottar fra vår russiske partner. Vi bearbeider og importerer disse produktene til ITALIA for å betjene små og mellomstore distributører. Våre produkter inkluderer FUNGHI PORCINI (boletus pinicola) fryst, tørket og i saltlake, pinjekjerner, FRUKTER FRA SKOGEN fryst og JUICE allerede tappet med vestlig teknologi, helt naturlige og rike på vitaminer.
Italia, Napoli
TRANSFORMASJON OG SALG AV KJØTTBASERTE PRODUKTER OG HANDEL MED MAT AV ALLE SLAG. STYRKET AV VÅRE RØTTER ER VI KLARE FOR DETTE NYE EVENTYRET. DE SOM ELSKER OSS, FØLG OSS.
Italia, Rimini
MARR spa er et ledende selskap i Italia innen distribusjon til Foodservice. I over 40 år har MARR betjent mer enn 38.000 kunder innen kommersiell servering (restauranter, hoteller, ferieanlegg) og kollektiv servering (kantiner, skoler, sykehus) med et sortiment på 10.000 matprodukter (fisk, kjøtt, diverse matvarer, frukt og grønnsaker samt utstyr) som inkluderer et unikt tilbud av egne merkevarer og eksklusive produkter.
Italia, Campodarsego
...Omsorgen og forskningen på råvarene fører til å skape deig som tilfredsstiller alle forbrukernes behov. Motivene for å starte et samarbeid med SERRIS ITALIA er mange, hvorav noen kan oppsummeres i følgende punkter: utmerket kvalitet på produktene, enkle og standardiserte tilberedningsprosedyrer, ingen tid og råvareavfall, rask utførelse og service, frihet til å berike hvert produkt med fantasi og sitt eget «siste preg». Vår hemmelighet? Ditt siste preg!
Italia, Cinisello Balsamo
...Erfaringen i bransjen og oppnåelsen av stadig høyere kvalitetsstandarder har gjort det mulig for Percin Doner å fullt ut imøtekomme kravene fra de mest krevende forbrukerne. Kontinuerlige investeringer i teknologi, forskning og menneskelige ressurser er grunnlaget for de positive resultatene som er oppnådd så langt. Opprettholdelse og forbedring av kvaliteten og hygieniske forhold sikres gjennom...
... panerte og frityrstekte ferdigretter, med en tempereringskultur i tradisjonell ovn, mikrobølgeovn og panne. Vi har etablert oss solid i det italienske markedet og ser nå etter å gå internasjonalt. Vi er merkevareprodusent for de mest prestisjefylte kjedene innen storhusholdning som COOP, ESSELUNGA, CONAD, AUCHAN, CARREFOUR, NESTLE’, CASAMODENA, AIA, og mange andre. Vi er leverandører til McDonald's...
Italia, Torrice
... frosne for oppvarming, hvor det er mulig å varme opp hele pakken i mikrobølgeovn, spesielt utviklet for å unngå mulige kontamineringer. Etiketten er i samsvar med EU-regelverket og inkluderer næringsverdier. Produktene er grunnleggende og ideelle også for distribusjon til dagligvarebutikker, restauranter, lekeplasser, hoteller, barneleker, pizzerier, barer, puber, osv. I tillegg er vi medlem av den...
Italia, Favara
...Strategisk sett er valget om å røyke kaldt gjort for å gi maten en høy konserveringsevne og for ikke å endre de organoleptiske egenskapene til fisken. Bedriftens fokus er knyttet til verifisering og analytiske kontroller utført på hver enkelt produksjonsbatch, råvarer, miljøer og primæremballasje. Altamarea har som mål å distribuere et trygt og kvalitetsprodukt, gjennom mikrobiologiske og kjemiske analyser som representerer et viktig verktøy for vurdering av sikkerhets- og hygiene nivået til maten.
Italia, Milano
... laboratorier, både kjemisk-fysiske og mikrobiologiske, som ligger i provinsen Padova, i Vigonza. I laboratoriene forskes det på og implementeres nye løsninger innen mat- og drikkeproduksjon og -emballering, takket være samarbeidet med mange kompetente fagfolk, som kokker, biologer, ernæringsfysiologer, osv. I tillegg fungerer MedicAir sitt matverksted også som et opplæringssenter, som er uunnværlig...
...smaken og aromaen av en drikk som varmer hjertet, samtidig som vi alltid har øye for den nyeste teknologien som sikrer større effektivitet i tilberedningen av den mest elskede drikken i Italia. Kjærligheten til Ho.Re.Ca-verdenen har ført til at gruppen har utvidet sine kommersielle horisonter: i 2017 ble merket Emozioni Fredde lansert, som umiddelbart skilte oss ut i bransjen ved å tilby de beste...
Italia, Andria
Di Tacchio er et selskap som har vært engasjert i mange år med distribusjon av frosne produkter, og har en fremtredende plass i Puglia og utover. Takket være termisk isolerte transportmidler, respekterer Di Tacchio produktene, uten å avbryte kuldekjeden. De tilbyr rask og sikker levering til både små og store virksomheter. I tillegg tilbyr de et bredt utvalg av matvarer som spenner fra søtt til salt; våre kunder inkluderer kafeer, konditorier, restauranter, pizzeriaer, iskrembutikker, delikatesseforretninger og selskapslokaler.
Italia, Bozzolo
... distribueres i det italienske markedet gjennom kanaler som storhandel, cash and carry, food service, engros, Ho.re.ca. og dør-til-dør. Vi ønsker å tilfredsstille behovene og forventningene til våre kunder ved å tilby dem innovative produkter av høy kvalitet, samtidig som vi respekterer mattrygghetsstandardene. Vårt mål er hovedsakelig fokusert på sluttforbrukeren, for hvem variasjon i kostholdet, kvalitet og riktig pris er av største betydning.
...spesielt blåskjell, muslinger og snegle. I tillegg håndterer de markedsføringen av fangsten fra mudringsfartøy og deler av aktørene innen småfiske. Med en stab på 40 ansatte har CO.PE.MO. i dag en omsetning på 40 milliarder. De markedsfører alle fiskearter, med Spania, Tyskland og Frankrike.
Italia, Casalvelino
La Val Fruit srl ligger i hjertet av Cilento, et område som er rikt på vegetasjon, spesielt kastanjer og frukthager. Selskapet har maskiner som muliggjør en produksjonsprosess for bearbeiding av frukt- og grønnsaksprodukter. Aktiviteten foregår i ulike perioder av året med bearbeiding og frysing av sesongens frukt som jordbær, aprikoser, meloner og fiken, både for egen regning og for tredjepart. Produksjonssyklusen avsluttes med pakking av ferske og steriliserte kastanjer, samt peeling og frysing av dem.
Italia, Roma
Engros handel med matvarer, levende og dødt kjøtt, frosset og dypfryst.
Italia, Cavour
Italcarni spa er spesialisert på produksjon av ferske og frosne kjøttprodukter, samt glutenfrie dietter. Spesialitetene er italienske, spesielt sicilianske. Ekte produkter laget med ingredienser av høy kvalitet.
Italia, Novate Milanese
Til stede i området siden 2015, men med tretti års erfaring i bransjen, G.D.S. av Rozza Daniele Massimo leverer sjømatprodukter, som fersk fisk, frossen fisk og spekemat. Selv om det er en liten familiebedrift, er firmaet i stand til å tilfredsstille kundenes behov på best mulig måte, ved å tilby førsteklasses produkter med levering innen 24 timer. Dette gjør det mulig å etablere solide tillitsforhold med kunden, uten problemer relatert til mengder. G.D.S. av Rozza Daniele Massimo ligger i Via Monte Grappa 33 i Novate Milanese, provinsen Milano. For mer informasjon, ring 3477470071.

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play