Italia, Moio Della Civitella
... integritet og perfekte modning, og gir oss et syltetøy med en søt og intenst fruktig smak. Med sin fløyelsmyke konsistens og sin uforglemmelige smak, representerer vårt Extra Fikonsyltetøy den sanne essensen av Cilento. Perfekt for å berike frokosten, til å dekorere kaker eller for å akkompagnere oster. Ingredienser: Fikene fra vårt område i Moio della Civitella, rårørsukker og kaldpresset sitronsaft. SKU:fic/212...
Portefølje (16)
Italia, Radicofani
... en temperatur på 72 °C. Når de passende beholderne er fylt, overføres ricottaen til en fryser for å redusere temperaturen til 2 °C på kort tid. Utmerket som den er, eller veldig velsmakende med tilsetning av sjokolade, sukker eller rom. I matlaging kan den brukes til å lage deilige kaker eller paier, men også deilige salte retter som ravioli og cannelloni fylt med ricotta og spinat. Tilgjengelig i termosveist beholder med en vekt på kg. 0,150 med fast vekt.
Portefølje (48)
Italia, Forlì
... eller hvit yoghurt mer spennende. Mange vet ikke at linfrø kan erstatte egg; det er bare å blande en spiseskje med malte linfrø med tre spiseskjeer med vann. Den resulterende blandingen kan erstatte ett egg i småkaker eller kaker. Linfrø kan brukes i matlaging både hele og malt til mel for å lette absorpsjonen av næringsstoffene. Knuste eller malte vil de være lettere å absorbere for kroppen vår. De er også naturlig glutenfrie.
Portefølje (50)
Italia, Gravina di Catania
...Den økologiske marmeladen av blodappelsiner er det perfekte produktet for en ekte og sunn frokost. De økologiske blodappelsinene som brukes til å lage marmeladen, dyrkes uten bruk av pesticider og kjemiske gjødsel, noe som garanterer et helt naturlig produkt. Ideell for å dekorere og/eller fylle andre søte produkter, inkludert kaker og paier. Etter åpning, oppbevares i kjøleskap ved T+4° og konsumeres innen 14 dager. Økologisk, glutenfri og vegansk. Uten konserveringsmidler og uten tilsatt sukker. Etikett på 4 språk: italiensk, engelsk, tysk og fransk. Holdbarhet: 36 måneder fra produksjonsdato.
Portefølje (6)
Italia, Laterina Pergine Valdarno
... basert på de gamle tradisjonelle oppskriftene fra området, det vil si på den "rurale" GASTRONOMIEN I TOSCANA som har gjort seg bemerket i verden. I respekt for økologisk bærekraft, brukes hovedsakelig produkter fra nærområdet, km. 0. Noen oppskrifter er basert på økologiske produkter som hjemmelagde kaker, pasta og marmelade laget av lokale frukter. Vi tilbyr også et utvalg av vegetariske retter...
Italia, San Giorgio In Bosco
...Eco-Bio Alimentare PRODUKSJON på vegne av tredjeparter (private label) av økologiske søte og salte produkter, produksjonsbedrift for tredjeparter som leverer til de største merkene innen økologi, med over 30 typer økologiske produkter: kornbarer, frø og tørket frukt, sjokoladebarer med korn, pulverblandinger (kakao- og vaniljepudding, kakao, kakeblandinger), emballering av brunt sukker, osv. www.ecobioalimentare.com https://www.facebook.com/EcoBioAlimentare/ https://www.facebook.com/lafabbricadelcioccolato10/...
... i stand til å tilby et bredt spekter av produkter som inkluderer hvete, mais, ristet og hel soyabønner, bygg, ristet soyamel, maismel, ristet mais, kløver, raps, rå vegetabilske oljer og tilhørende kaker, samt TREFRAKTIONER AV PAULOWNIA i stammer eller tørkede plater.
Portefølje (2)
Italia, Borgolavezzaro
...PIZZABUNNER, DESSERTER, BRØD og PASTA. Vi er alltid i kontinuerlig vekst og utvikling, derfor har vi utvidet vårt sortiment med ØKOLOGISKE, VEGANSKE og LAKTOSEFRIE matvarer. Vi jobber med typer: romtemperert, fersk og frossen. Vi lanserer for det meste produkter med PRIVAT MERKE (unntatt for GLUTENFRI-serien). Den høye produksjonskapasiteten, punktlighet i leveranser og kvaliteten på produktene gjør Elisa Food til en pålitelig partner.
Bakeriet konditoriet Pietro Quercia i Montecosaro (MC), en landsby som ligger mellom de maceratiske åsene, lager et brød med surdeig, produsert med lokale, ubehandlede og økologiske meltyper. Konditoriet (brownies, muffins, zeppole, sicilianske cannoli) er født av ideen om å forene smak med velvære, ved å bruke ubehandlede meltyper og redusere sukkerinnholdet. ​ Bakeri konditori Pietro Quercia...
Italia, Altamura
Kjære herr, Vi er en gammel tradisjonell italiensk produsent av lokal mat. Vårt selskap er spesialisert på produksjon og distribusjon av bakervarer som søte eller salte taralli, frize, krutonger, småkaker og bakverk, samt hjemmelaget eller ekstrudert tørr pasta laget med bronse. Vi har også startet produksjonen av økologiske småkaker laget med spesialmel som kamut, ris, soba, spelt og mais, samt pakking og distribusjon av tørkede internasjonale og italienske belgfrukter.
Italia, Casale Sul Sile
...lys til kaker, i tillegg til et utvalg av bakemikser av høyeste kvalitet, glutenfrie, laktosefrie, uten konserveringsmidler, uten hydrogenerte fettstoffer, uten GMO. Den berømte serien av Middelhavssalter, som inkluderer hele 8 varianter med forskjellige smakssettinger, og serien fra linjen "Fristelser", 100% oregano fra Sicilia, Gold utvalg svart pepper og førsteklasses safran. Ekstra syltetøy...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play