Frankrike, Malataverne
Frankrike, Carquefou
...hvitløkspølse * Pâté i gammel stil terrine i stein: gårdspâté, leverpâté, hvitløk. * Pâté i deig Stekeri: * Grillskinke BRASEROL, overlegen kokt skinke med bein, kokt skinke med avskallet svor, kokt skinke stekt i ovn. * Kokt bryst, stekt bryst grillet i ovn, Rillaux, mini rillaux * Griller, Nantes-bacon * Kokt ribbe Festoppskrifter: * Terriner: Terrine av andelever med kantareller, terrine av...
Frankrike, Le Château D' Oléron
...Bedrift for bearbeiding og frysing av østers fra Marennes d'Oléron. Vi jobber med produkter 100% av naturlig og regional opprinnelse for å garantere smakene og de ernæringsmessige kvalitetene. Våre østers N°3 av kvalitet IGP presenteres i halvskall, pyntet med en glasur (i ulike smaker) og fryses rå. Målrettet mot dagligvarehandelen og storkjøkken for å bli stekt i ovn ved 200 °C. Vi eksporterer til Italia og Asia, og vårt unge selskap utvikler flere oppskrifter basert på østers, alltid med respekt for det naturlige, og vi har ikke sluttet å overraske deg.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play