Spania, Guijuelo (salamanca)
Skinker og iberiske pølser. Våre iberiske produkter er et speilbilde av omgivelsene de vokser i: dehesa, en gave fra naturen hvor våre eksemplarer vokser og utvikler seg for å tilby de beste iberiske produktene. Hos Castro y González er det vår prioritet å ta vare på og utvikle denne livskilden bærekraftig, og vi er klar over at hver av bekkene, eikene, korkeikene, slettene og kildene i våre dehe...
Portefølje (55)
Spania, Guijuelo-Salamanca
...Duo Ibérico av Bellota med iberisk chorizo av bellota og iberisk salchichón av bellota. Består av 1 stykke Velita av Iberisk Chorizo Bellota og 1 stykke Velita Salchichón iberisk Bellota. Begge stykkene er 100% naturlige, uten kunstige tilsetningsstoffer og har smal og veldig fin kaliber. Vekt: 0,700 kg...
Portefølje (43)
Spania, Guijuelo (salamanca)
Siden 1983 Produkter Cárnicos BRISA, S.L. er et familieeid selskap lokalisert i Guijuelo, med mer enn 35 års erfaring i produksjon av iberiske produkter av høyeste kvalitet. Deres begynnelse går tilbake til mars 1983, i en liten fabrikk på omtrent tusen kvadratmeter i sentrum av Guijuelo. Stedet hvor de første fasilitetene ble bygget, var en gammel foie gras-fabrikk som het BRISA, derav navnet på...
Spania, Murcia
Spania, Finestrat
...Spansk iberisk chorizo; Tilgjengelig som iberisk chorizo eller fra vanlige slaktekyr.
...Salchichón, en pølse laget av iberiske griser som er fôret med kraftfôr bestående av korn og belgfrukter, og oppdrettet i staller eller fôringsanlegg under intensivt regime. Den er laget av magert kjøtt og fett fra iberisk svin, hakket i veldig fine biter, krydret med salt, pepper, muskatnøtt, oregano og hvitløk, og fylt i naturlig svinetarm. Den tradisjonelle prosessen som utføres, kjennetegnes...
Spania, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
Vi er distributører og grossister av iberisk skinke, bellota-pølse og skiver. Bellota-pølse - Skiver - Iberisk bellota-lår - Iberisk skulder.
Portefølje (14)
SELSKAP SOM ER DEDIKERT TIL SALG AV FERSK IBÉRISK SVINEKJØTT, IBÉRISK SKINKE OG IBÉRISK PØLSE...
Spania, Piedrahita-Ávila
Pølse- og skinkefabrikk. Skinker, benfrie og skiver. Skuldrer, lår, pølser og iberisk svinekjøtt.
Spania, Sevilla
...frukt kandisert i honning, iberisk svinepaté, tilpasning av produkter som oljer, likører osv., gavevesker, matpreparater som pølse av oksehaler, pølse av svineføtter, tunfiskpølse og andre preparater, upasteurisert geitost laget av rå melk, myke oster, modnet ost både fra sau og geit, ostekrem og til slutt fra havet har vi ansjos, kake av geitfisk, krabbe og ansjos, sardiner og alt hentet fra Cantabrico, hvor man får den beste ansjosen i verden. Og våre fremhevede produkter inkluderer gjesseprodukter som confit av gås, gåsekrage, gåselever og micuit.
Spania, Arenas De San Juan
... av modnet Manchego-ost med opprinnelsesbetegnelse, kombinert med produkter av utmerket kvalitet som valnøtter, rosmarin eller iberisk pølse, som resulterer i et spektakulært produkt som eksploderer i munnen og har en kornete tekstur med en kremet finish. Distribusjonen av Texturas de Queso skjer på nasjonalt nivå under MR Gourmet, som i alle tilfeller tilhører Quesos Moreno Reino, S.L.
Spania, Guijuelo-Salamanca
Vi er en liten familiebedrift med over to tiår bak oss, som har stor dedikasjon til å ta vare på og pleie produktene våre, samt å tilby et fantastisk produkt til kundene våre. Produksjon og fremstilling av iberisk skinke. Pølser og iberiske skinker fra Guijuelo. Iberisk skinke. Skinke fra Guijuelo. Iberisk pølse. Pølse fra Guijuelo. Ferskt kjøtt.
...I El Candil tilbyr vi: - EKSTRA VIRGIN OLIVENOLJE fra Sierras de Segura, Cazorla og Villas Maksimal Kvalitet, Maksimal Garanti - Stort utvalg av VINER: Riojas, Ribera, Rueda, Viner fra Madrid, Verdejos, Albariños, Cavas.. - IBERISK PØLSE fra Salamanca - HÅNDVERKSARTIKLER fra Sierra de Cazorla - HÅNDLAGDE SYLTETØY - ANCHOVIER fra Santoña - ASPISIERRA PRODUKTER Ren sjokolade (laget med olivenolje) Propolis Gele royal Honning I El Candil følger vi den europeiske forskriften for å selge påfyllbare olivenolje-flasker ÅPNINGSTIDER: MAN-FRE 10.30 - 14.30 // 17.45 - 20.45 LØRDAGER 11 - 14.45...
Spania, Calera De León
... iberisk spekemat. Vi produserer og markedsfører også iberisk Pata Negra-kjøtt: presa iberica, pluma, ribbe, indrefilet... Det er viktig å understreke at vi kun arbeider med Pata Negra. Det beste av produkter fra renraset iberiske griser. I tillegg er vi et par veterinærer som er engasjert i dyrevelferd og respekterer de lokale håndverkstradisjonene i vårt område. Vårt arbeid garanterer alltid sporbarheten til produktene våre, som er sertifisert av de kompetente kontrollorganene. Vi har nå i over 5 år markedsført produktene våre direkte i Frankrike.
Populære land for denne søkefrasen