Frankrike, Bayonne
...Ciabatta pavé er den reduserte varianten av et av de mest ikoniske brødene fra OKIN, ciabatta. Dette er et brød med en veldig markant rustikk karakter, med en sprø skorpe og en uttalt krumme. Bakt i en steinovn med heving og etterheving, er dette et svært hydrert brød som derfor holder seg hele dagen. Det har en luftig krumme i kremfarge med stor elastisitet. Ideelt for skiving til frokost, da...
Portefølje (44)
...Designet for å produsere høyt hydrert brød (70-90% vann). På grunn av sin spesielle prosess: hard mel, viktig hviletid, mindre skade ved kutting, osv., tillater det å produsere brød av høy kvalitet og flere former. TXA-MAN-ROLL har en "multiroller" for å laminere og spre deigen, noe som gir deigen en ekstra styrke på 40-50%. Samlingen av produktet som allerede er kuttet og formet er manuell. Typer brød: den klassiske "ciabatta" i alle sine former: baston, baguette, rustikk med spisse ender, minis, osv.
Portefølje (10)
Frankrike, Aubervilliers
... forespørsel. Vi tilbyr både ferdigstekt brød og forstekt brød i alle former. Vår fabrikk, bygget i 2014, garanterer bruk av de mest moderne teknikkene for produksjon av våre produkter, noe som sikrer deg en overlegen brødkvalitet takket være vår deig som er hydrert til over 70 % i stedet for de 50 eller 60 % som vanligvis tilbys. Denne egenskapen garanterer en konstant kvalitet 7 dager i uken, 365 dager...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play