Frankrike, Montelimar
...Provence-spesialitet! Oppdag disse deilige, ristet mandlene, deretter dekket med nougatkrem, melk- og hvit sjokolade. En smakfull og original konfekt laget av din nougatmaker i Montélimar. Referanse: 704001 VEKT (i KG): 0.18 Pakking: 8 MVA: 20.0%...
Portefølje (154)
Tyskland, Koblenz
...Denne sjokoladebaren med hasselnøttnougat og hvit risdrikk-sjokolade toppes med sprø hasselnøttkrokant. På grunn av det høye nøtteinnholdet er denne veganske sjokoladebaren nesten ikke forskjellig i smak fra en variant med melk.
Portefølje (94)
...Vegg-adventskalender i liggende format med stabilt, 100 % resirkulerbart kalenderinnlegg laget av presset avispapir, 24 luker fylt med merci Petits konfekt. Mandelkrem, Pralinékrem, Kaffe-krem, Nougat Crunch, Edel-, Mørk Melk, Hvit Crisp og Mørk Mandel Så lenge lageret rekker. Produkt ID:110108086 Enhet:Stk Min. bestillingsmengde:250 Format:ca. 340 x 235 x 33 mm Vekt:ca. 149 g Holdbarhet:ca. 3 måneder ved riktig lagring Leveringstid:etter forespørsel VE-kartong:25...
Portefølje (162)
Frankrike, Arles
...Confiserie d'Entrecasteaux Papillote av myk hvit nougat, laget for hånd i Provence. Ingredienser mandler, honning og karamellisert sukker.
Portefølje (142)
Sveits, Muri B. Bern
...Når det gjelder nougat som har kvalitetsstempelet «Appellation d'Origine Contrôlée (AOC)» og navnet «Nougat de Montélimar», må innholdet av frøkjernene være minst 30 %, hvorav 28 % er ristede mandler og 2 % er pistasjnøtter. Det finnes ulike varianter av nougat: hard eller myk, hvit eller farget, med forskjellige smaker.
Frankrike, Caumont Sur Durance
Frankrike, Objat
...Ingredienser: sukker, krem, hvit sjokolade opprinnelse ikke EU (sukker, kakaosmør, helmelkspulver, kakao, emulgator: rapslecitin), glukose, trimolin, mørk sjokolade 66% opprinnelse ikke EU (kakao, sukker, kakaosmør, emulgator: rapslecitin), smør, mandelmasse, praliné, bringebærbiter, kandiserte appelsinskall, cashewnøtter, nougat (sukker, mandler, honning, vann, glukose, pistasjnøtter, hasselnøtter, eggehvite, melis), jordbærfruktpuré (sukker, jordbærpuré, glukose, trimolin, gul pektin, sitronsyre, vann), kaffe.
Portefølje (109)
...røkt, dypt børstet, hvit oljet...
Portefølje (9)
Frankrike, Gisay La Coudre
...egg eller fett); Naturell, med fiken eller appelsin. Vi lager også en deilig myk nougat med honning, laget av franske mandler, mer honning og et minimum av sukker for at deigen skal holde seg, samt vanilje fra Réunion… Vi forbereder syltetøyet vårt i en kobbergryte, laget av franske frukter av utvalgte varianter for deres smakskvalitet, hvor vi erstatter en del av sukkeret med honning. Ved starten av 2023 vil vi være i stand til å tilby en løsning med hvit etikett. Vi håper å ha vekket din nysgjerrighet for å starte et nytt samarbeid og gi oss muligheten til å glede kundene dine!
Portefølje (41)
Italia, Novi Ligure
Søtsaker. Produksjon av sjokolade. Sjokoladeegg. Hos oss blir sjokoladebehandlingen utført med kjærlighet og omtanke, i respekt for tradisjon og kvalitet, og retter seg mot alle typer sjokolade, fra melk til mørk, samt hvit eller med hasselnøtt. Gambarotta srl utfører også sine behandlinger på vegne av tredjeparter: kakaopulver, mørk sjokolade, gianduiotti, sjokolade nougat, sjokolade, sjokoladekonfetti, hasselnøttsjokolade, smørbar sjokolade, søtsaker og sukker, sjokoladeplater og sjokoladeegg.
...Lübecker Marzipan-Fabrik v. Minden & Bruhns GmbH & Co. KG produserer en rekke produkter for bakeriindustrien: • Marzipan-, Persipan- og nøttemasser; • Nøtte-nougat- og mandel-nougatmasser; • Mørke- og helmelk-sjokoladeoverdragelser samt hvit sjokolade; • Hasselnøtt- og mandelpreparater; • og alt dette i et bredt sortiment samt økologiske produkter.
Frankrike, Roussas
Délices au Miel tilbyr et utvalg av produkter laget av honning høstet fra deres 400 bikuber. Pepperkake, svart nougat, honninggodteri, hvit nougat med lavendelhonning, honningsyltetøy, skumgodt og selvfølgelig mange typer honning, ettersom vi praktiserer transhumance for å ha et stort utvalg av forskjellige honninger. Alle våre produkter er laget på en håndverksmessig måte, på stedet, i...
...påskekyllinger og sjokoladeegg, mandelkonfekt, sjokoladekonfekt, Avola-konfekt, nougat med hasselnøtter, håndlagde panettoner, nougat og nougatbiter, aromeller. Produktene lages i det interne laboratoriet som, ved å følge gamle oppskrifter, opprettholder håndverkskvaliteten og smaken av høy kvalitet. Konfektbutikken tilbyr følgende tjenester: tilpassede pakker, leveranser til private fester og restauranter, konfekt til enhver anledning og hjemlevering.
Populære land for denne søkefrasen