Nederland, Hoogerheide
...Engrosleverandør av hermetiske muslinger av skalldyr til dagligvarebutikker, hoteller, restauranter og kafeer.
Portefølje (15)
Spania, Murcia
Vi tror på kvaliteten av produkter laget i Spania, derfor ønsker vi å dele dem med resten av verden. Asturianere er stolte av sin geitost, valencianere av sin paella, riojanere av sin vin, men hele Spania gleder seg når produktene og oppskriftene våre går utover grensene våre. Som spanjoler er vi stolte av vår gastronomi og variasjonen av produkter laget i vårt land. Gourmet Corporation ble etable...
Portefølje (178)
Spania, Illescas
... logistikk- og salgsinnsats - "Disiplin er nøkkelen til suksess (T.C)... og det tror vi på!" Muslinger i eddiklake og naturlige, hjertemuslinger, skjell, reker, tunfisk og bonito i olje, grønnsakskonserver og ferdigretter, alt dette kan du finne i vår katalog på www.conservaslapiedad.com eller ved å kontakte oss på adressene som er oppgitt på siden, for mer informasjon, spørsmål eller andre saker...
Danmark, Kobenhavn
...grouper osv.), oppdrettsfisk (rød/svart tilapia, barramundi osv.), blekksprut (blekksprut, tiarmet blekksprut), bløtdyr (muslinger, krabbe), verdiskapende skalldyr (sushi, nobashi, torpedo osv.), hermetiske skalldyr, annet (frosker, surimi osv.). Griseføtter, fersk svinekam uten ben, frosne grisehaler, svinemørbrad, svinerevelsben, halv gris, omasum storfekjøtt.
Frankrike, LA RIVIERE DRUGEON
Romanzini er den franske spesialisten på tilberedning av hermetiske snegler, skjell og fylte snegler... Snegler er en familietradisjon. Romanzini har vært tro mot gastropodene siden 1921: snegler i sin naturlige form, snegler i saus, ferdigretter med snegler, snegletartiner, persille-smør, muslinger, frosker, snegler i sin naturlige form, oppskrifter på hermetiske snegler, frosne snegler eller...
Spania, Cangas-Pontevedra
Conservas Lago Paganini spesialiserer seg på produksjon og distribusjon av hermetiske sjømatprodukter. Våre spesialiteter inkluderer blå fisk (sardiner, sardiner, makrell, jurelillo, nål og muslinger).
...sardiner, ansjos, blekksprut, muslinger, navajas og ål. Håndlagde hermetiske ansjoser og sardiner. Hermetiske grønnsaker. Oste med flere spanske opprinnelsesbetegnelser (Asturianere, Galicianere og Extremadurere). Honning og syltetøy (håndlagde), 40 smaker. Safran, paprika og andre krydder. Syltede grønnsaker (oliven, sjalottløk, banderillas osv.). Ris og belgfrukter. Røde, rosé, hvite og søte viner (dessertviner), med alle D.O. Vermut, Fino og Manzanilla. Cava og champagne. Håndlagde likører.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play