Spania, Guijuelo
FISAN er en familiebedrift med en lang historie (grunnlagt i 1920, et hundreårig selskap) som spesialiserer seg på en håndverksproduksjon av stjerneproduktet fra spansk gastronomi, Iberico Bellota-skinken. Vi lager også mange andre produkter fra Iberico-svinet, som Embutidos (Chorizo, Lomo...) og frosne stykningsdeler (Pluma, Secreto, Presa...). Vi tilbyr flere formater for å tilpasse produktet ti...
Portefølje (10)
Frankrike, Castelnaudary
Le Coustelous er stolt av å tilby sine gastronomiske produkter fra Sørvest-Frankrike, med særlig oppmerksomhet på den berømte "cassoulet de Castelnaudary". Vi er opptatt av kvaliteten på ingrediensene våre og samarbeider med lokale produsenter for å gi deg det beste. Vi eksporterer produktene våre til Europa, USA og Frankrike, til delikatessebutikker, vinhandlere og spesialforretninger innen gast...
Portefølje (37)
Frankrike, Saint-Brice-En-Cogles
... eller i henhold til kravene fra våre anerkjente kunder. frossen svinekam, uten kjede, uten bein frossen svinekjøtt trimming frossen svinekjøtt kinn, uten svor, Frossen Svineskanker frossen svinekam ribber og svineskanker frossen svine vanlig ryggfett frossen svine mykt fett frossen svine kne, Frossen Svineskanker frossen svine kuttefett, Svinehals frossen svine ryggfett, Svinekjøtt frossen Svinehoder, kinn og språk frossen Svinesekker, Svineinnmat frossen Svineforføtter, Frossen Svinebakhind frossen Svinebakhind føtter, Forføtter frossen svinehjerter og frossen svinelever...
Portefølje (5)
Nederland, Ottersum
...FROSSEN SVINEFØTTER, Svineribbe, Svineører, Svinesvans, Svinebein, Svinekjøtt - Vi er et svinekjøtt slakteri i Frankrike. Vi selger kvalitets svinekarcasser og svinekjøttskjær til svært moderate priser, noe som blir verdsatt av våre kunder. Vår fabrikk er godkjent for sending til Kina, Russland, Singapore og mange andre land over hele verden. Vi tilbyr frossent svinekjøtt som angitt nedenfor eller i henhold til kravene fra våre anerkjente kunder.
Portefølje (8)
Frankrike, Auros
...Ande-foie gras-paté 20 % Helge-paté, 175 g glass, 20 % ande-foie gras. Laget av et ESAT i Périgord (etablissement for hjelp til reintegrering av funksjonshemmede arbeidere). Ingredienser: fett og magert svinekjøtt fra Sørvest-Frankrike IGP, foie gras 20 %, salt, pepper. Vi har også i samme format: Basque-paté med Espelette-paprika, landsby-paté med floc de Gascogne, andeterine med appelsin, kanin-terine med sitron-thyme, landsby-terine med kastanjer, ren ande-rillette og andefett, Andre produkter i denne kategorien Ikke nøl med å be om vår katalog og priser.
Portefølje (31)
Nederland, Halle
...Vleespakket med svinekjøtt med en vekt på 5 kilo. Se nettsiden for beskrivelse av det nøyaktige innholdet i pakken. Svinekjøttet er dypfryst. Opprinnelse: Kjøtt fra ekte utegriser fra Achterhoek, direkte fra vår småskala gård. Våre griser går ute hele dagen. Slik kan de kose seg med å grave, leke, løpe og bade. I tillegg får de mer tid til å vokse, noe som kommer kvaliteten på kjøttet til gode. Våre griser er krysninger mellom Duroc-grisen og ekstensive gamle raser som Bonte Bentheimer og Mangalitza. Dette gir smakfullt marmorert kjøtt med en deilig smak.
Portefølje (10)