Litauen, Vilnius
...Moderne bakerier, gourmetrestauranter, hurtigmatrestauranter og kafeer tilbyr ofte takeaway-mat til sine kunder. Den hurtigmonterte ECO PIE 800 emballasjen laget av miljøvennlig materiale lar deg pakke bakervarer med alle typer fyll. Tykk papp tåler temperaturforandringer, så maten kan varmes i mikrobølgeovn uten risiko, oppbevares i kjøleskapet og til og med fryses. Fordeler med ECO PIE 800...
Portefølje (86)
Frankrike, Escamps
...Oppdag Dizane, våre konsentrerte økologiske urteteer, produsert med lidenskap og engasjement for økologisk landbruk. Dizane er laget av rene og naturlige hydrolater, hentet fra lokale planter sertifisert som økologiske, uten sukker, søtningsmidler eller tilsetningsstoffer. Perfekte for gourmetrestauranter, trendy barer, delikatesseforretninger, helsekostbutikker og apotek, tilbyr Dizane en...
Portefølje (10)
Frankrike, Montagny
...Referanse: 33-1034 DS5 Shell metallklips i spesialutgave er laget for deg av plast beriket med forbrukte og deretter resirkulerte skjell. Kroppen, hetten og den koniske spissen av instrumentet består av 30 % resirkulerte skjell - for eksempel skjell fra østers fra franske gourmetrestauranter - og 70 % plast, hvorav halvparten kommer fra våre egne resirkulerte eller regenererte avfall.
Portefølje (53)
Italia, Cinto Caomaggiore
... vann, oljer og fett. Vi produserer ulike typer vokset papir (matparaffinlaminerte papirer): tilgjengelig i forskjellige vekter avhengig av kundens bruk (supermarkeder, fiskehandlere, slaktere, delikatesseforretninger og gourmetrestauranter). Vi kan tilby tilpassede formater og trykk i flere farger.
Portefølje (9)
Tyskland, Villingen-Schwenningen
... ingen vedlikehold ALLE DISSE STEDENE BRUKER ALLEREDE ZAPP! kontorer legekontorer sykehus/klinikker barnehager offentlige institusjoner skoler butikker apotek laboratorier hoteller og gourmetrestauranter I praksis brukes ZAPP! allerede i mange områder. I vårt fotogalleri finner du ulike referanseprosjekter med vår UV-C luftrenser.
Frankrike, Auros
...Det er jordsalt (og ikke havsalt) Det er saltet man må bruke for å lage Bayonne-skinke IGP. Det er et ikke-jodisert salt med egenskaper som er forskjellige fra havsalt. Det har en litt annen smak og er 10 ganger mer salt. Så, bruk mindre. Mange gourmetrestauranter bruker det for sine smaksegenskaper. Kjøtt blir mye bedre med dette saltet.
Portefølje (31)
Frankrike, La Ciotat
...Premium sushi-ris med en fin tekstur, perfekt for gourmetrestauranter.
Portefølje (16)
... i ulike mengder (250g, 500g, 5 kg) og vi kan tilpasse emballasjen etter dine behov. Vi legger stor vekt på matsikkerhet ved å utføre årlige analyser for å sikre kvaliteten på produktene våre. Melet vårt er fritt for rester av plantevernmidler og tungmetaller. Våre leverandører velges ved å harmonisere etikk og teknisk gjennomførbarhet. Våre referanser: Leclerc, Auchan, Carrefour, Intermarché, og institusjoner som videregående skoler, ungdomsskoler, delikatesseforretninger, gourmetrestauranter.
Portefølje (43)
...Vi er et tyrkisk sjømatfirma, LEZITA BALIK, dedikert til produksjon og markedsføring av fersk og frossen fisk, hovedsakelig HAVABORRE (Dicentrarchus Labrax), HAVGULL (Sparus Aurata), RØD/HVIT KJØTT REGNBUEØRRET og RØKT ØRRET (Oncorhynchus Mykiss). Vi er spesialiserte innen markedsegmentet for høy gastronomi, gourmetrestauranter, hoteller, catering og grossister. Våre produkter er HACCP, ISO...
...deilige for ganen. Det beste produktet og kjøkkenet for din nytelse. Krydret med champagne, rødviner, hvitviner og rosé fra et utvalgt vinkjeller. Vi er gourmetrestauranter. El Mendata Berria, hvor den gode hjemmelagde maten tilberedes, den som alltid har vært der, fersk sjømat fra vårt eget akvarium eller fra Cantabrianhavet, nettopp hentet, viltretter, og de beste fiskene og kjøttene, saftige...
Belgia, Liège
Caroline B. Chocolate er et selskap som spesialiserer seg på produksjon og distribusjon av førsteklasses praliner til gourmetrestauranter og stjernede hoteller, men også til privatpersoner som er interessert i nye oppdagelser. Alle våre produkter er nøye utvalgt. Vi bruker råvarer av høy kvalitet, naturlige aromaer og ferske ingredienser. Hver praline er et ekte smykke av finesse og raffinement. Den er laget for hånd, delvis eller helt dekket med fin sjokolade og alltid dekorert med et 24 karats spiselig gullblad.
Spania, Valencia
Vi er et spansk selskap basert i Valencia, spesialisert på produksjon av økologiske produkter som ekstra jomfru olivenolje, mandler og essens. Vi leverer høykvalitets og sunne naturlige produkter til eksklusive hoteller, spesialbutikker, helsekostbutikker, gourmetrestauranter osv. Vår økologiske ekstra jomfru olivenolje kommer fra økologisk dyrking av oliven. Forskningprogrammet til Den...
Tyskland, Freiburg
Planlegging, produksjon og installasjon av kjøkkenventilasjonsdekk og spesialtilpassede ventilasjonsløsninger for bedriftsrestauranter, sykehus, omsorgsboliger, skoler, kaserner, hoteller og gourmetrestauranter...
Portefølje (1)
Hellas, MYKONOS
...Vi er en familieeid gruppe av syv ledende luksushoteller på Mykonos som tilbyr kresne besøkende et valg av de vakreste beliggenhetene, moderne Thalasso spa-sentre, gourmetrestauranter, fremragende konferansefasiliteter og glamorøse bryllupssteder. På den idylliske Elia-stranden, kjent for sitt fine sand og krystallklare vann, har Utopia Relais & Chateaux, trendsettende Avaton, luksuriøse Myconian...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play