... som pålegg for brød og smørbrød. For best smak og kvalitet anbefaler vi å servere kokos-peanøttsausen ved romtemperatur eller varm. Porsjoner etter behov, ferdig. Ferdigretter dypfryst Gastronomiutstyr Hotellbransjen Matservice dypfryste matvarer engros Kollektiv catering Convenience Gastronomi spesialiteter...
Portefølje (10)
Lærer Lempl: "Tidligere drakk man også av sugerør..." Med denne setningen begynte ideen om å lage sugerør på nytt, slik de ble laget for mange tiår siden. I dag er det imidlertid helt andre krav til et sugerør... Derfor har vi i mer enn 13 år tenkt på hvordan vi kan lage det perfekte sugerøret av ekte strå, samtidig som vi er og forblir konkurransedyktige i markedet. Vi vet at det ville vært enkl...
Portefølje (3)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play